שלום לכולם ../images/Emo9.gif
שלום לכם, קוראים לי הדס, אני בת 21, אני חדשה פה, ואני מניחה שתראו אותי פה הרבה בזמן הקרוב כי החלטתי לגשת למועד דצמבר, ואני אמנם לא מתחילה עדיין ממש ללמוד אבל בשלב הזה אני מתחילה את ההכנות שלי. החלטתי ללמוד לבד, כי אין לי זמן לקורס (משרה מלאה...) ונראה לי שבמקרה הזה יהיה יותר יעיל ללמוד לבד. רציתי להתייעץ אתכם בקשר ללמידה לבד למבחן, אז אני אספר לכם מה אני מתכננת לעשות ואם למישהו יש עיצות או רעיונות אני אשמח לשמוע
אז ככה - בימים אלו התחלתי לקרוא ספרים באנגלית ואני מתכננת מעכשיו עד הבחינה לקרוא כמה שיותר אנגלית, כדי לשפר את מהירות הקריאה ואת אוצר המילים, התחלתי לתרגל קצת אלגברה בסיסית כי אני מאוד מאוד חלודה בתחום (מסתבר שחילוק ארוך זה לא פשוט בכלל כשמגיעים למספרים גדולים
) ואני מתכננת בקרוב להתחיל לעבור על המילים, זה נראה לי משהו שצריך לפרוש על כמה שיותר זמן בשביל שהן ייקלטו במח. את כל זה אני מתכננת לעשות עד תחילת ספטמבר. בספטמבר אני אתחיל ממש לפתור שאלות של פסיכומטרי, ומשהו כמו עשרה ימים לפני המבחן אני אקח חופש מהעבודה ואפתור בחינות ברעל.... בימים הקרובים אני הולכת לקנות את הספר. חשבתי לקנות של יואל גבע. מה דעתכם? יש המלצות לאיזשהו כיוון? וצריך לקנות עוד משהו חוץ מהספר עצמו? המילים מגיעות בתוך הספר או שבחוברת נפרדת? ואיפה בכלל קונים את הספרים האלה? ממש אין לי מושג בנושא...
זהו לבינתיים, אני ממש אשמח לשמוע את דעתכם בנושא של ללמוד לבד, אם למישהו יש הצעות כלשהן זה באמת יעזור!
שלום לכם, קוראים לי הדס, אני בת 21, אני חדשה פה, ואני מניחה שתראו אותי פה הרבה בזמן הקרוב כי החלטתי לגשת למועד דצמבר, ואני אמנם לא מתחילה עדיין ממש ללמוד אבל בשלב הזה אני מתחילה את ההכנות שלי. החלטתי ללמוד לבד, כי אין לי זמן לקורס (משרה מלאה...) ונראה לי שבמקרה הזה יהיה יותר יעיל ללמוד לבד. רציתי להתייעץ אתכם בקשר ללמידה לבד למבחן, אז אני אספר לכם מה אני מתכננת לעשות ואם למישהו יש עיצות או רעיונות אני אשמח לשמוע