ברוך הבא!!!! אני נטלי ואני בת 13.. תהנה בפורום!!!!
K KaRiNoOoSH G New member 3/6/04 #18 יעלי אהובתייי סוף סוף1!!../images/Emo68.gif כן היא מושלמת..הראתי לך תמונות!! בזכותי ראית את האדם הכי סקסי שיש-אורלי..משוש חיייי!!! בקיצור,תיכנסי הרבה,לאב יו!!!!!!1
יעלי אהובתייי סוף סוף1!!../images/Emo68.gif כן היא מושלמת..הראתי לך תמונות!! בזכותי ראית את האדם הכי סקסי שיש-אורלי..משוש חיייי!!! בקיצור,תיכנסי הרבה,לאב יו!!!!!!1
T T u r n e r 1 New member 3/6/04 #19 ../images/Emo23.gif../images/Emo41.gifברוכה הבאה!!!!!! את צודקת! אורלנדו אכן מושלם! אני לימור
T T u r n e r 1 New member 3/6/04 #20 נצל"ש../images/Emo41.gif היום יש בגרות במתמטיקה אז לכל הנבחנות- שיהיה לכן
• •°•LaLa•°• New member 3/6/04 #21 ../images/Emo85.gifברוכה הבאה!! ../images/Emo140.gif../images/Emo65.gif אני מיכל
C CrAzY In LoVe14 New member 3/6/04 #26 ../images/Emo141.gif-ברוכה הבאה... שמי מיכל....חחח, כן יש פה איזה מיליון מיכליות!!...חחחח...
K kittycatbone New member 3/6/04 #33 הגעתי למסקנה שהעין החומה של קייט היא בעצם חצי חומה, חצי כחולה. אם תסתכלו טוב בכל התמונות, אז אפשר לראות שממש למעלה בעין יש כחול.. ררר, פריקי!!
הגעתי למסקנה שהעין החומה של קייט היא בעצם חצי חומה, חצי כחולה. אם תסתכלו טוב בכל התמונות, אז אפשר לראות שממש למעלה בעין יש כחול.. ררר, פריקי!!
א איילה ל New member 3/6/04 #34 יאאאאאבה!! ראיתי עכשיו בתמונה שלה ששמתי פה!!! את צודקת!!!! באמת פריקי!!!! טוב גם לי לא היה אכפת להיות עם עיניים בצבעים שונים אם זה מה שאורלי אוהב....
יאאאאאבה!! ראיתי עכשיו בתמונה שלה ששמתי פה!!! את צודקת!!!! באמת פריקי!!!! טוב גם לי לא היה אכפת להיות עם עיניים בצבעים שונים אם זה מה שאורלי אוהב....
C CrAzY In LoVe14 New member 3/6/04 #35 ../images/Emo141.gif-עכשיו שמתי ../images/Emo23.gif לזה!!... יוווו, איזה אישה מפחידה!!!!!!...אבל אם אורלנדו אוהב אותה, כנראה היא באמת משו....חחח...
../images/Emo141.gif-עכשיו שמתי ../images/Emo23.gif לזה!!... יוווו, איזה אישה מפחידה!!!!!!...אבל אם אורלנדו אוהב אותה, כנראה היא באמת משו....חחח...
נ נטלי007 New member 3/6/04 #36 ../images/Emo5.gif פריקי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מישו יודע עם יש מחר שביתה בסוף או לא???? *אמןולא* *אמן ולא*
../images/Emo5.gif פריקי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מישו יודע עם יש מחר שביתה בסוף או לא???? *אמןולא* *אמן ולא*
א איילה ל New member 4/6/04 #41 אני לא צריכה לדאוג בקשר לזה כי... בבצפר שלי לא לומדים ביום שישי!!! איזה כיףףףף
K kittycatbone New member 3/6/04 #38 חיחי! התמונה הזאת היא נראה לי בדיוק אותו מצב של התמונה הזאת, רק מצלם אחר