שלום לכולם

שלום לכולם ../images/Emo9.gif

היי כולם אשמח אם תוכלו לפענח את כתב היד שלי, חח ולא בקטע של "אוקי, פה היא כתבה שלום!" חח, אני יודעת הוא לא קריא אבל פליז תנסו התחום נורא מענין אותי... מישהו יכול להמליץ לי על ספר טוב למתחילים?

shon86

New member
בקצרה הדדבר הבולט

בכתב היד הוא שינויים בהערכה העצמית ביחס למצבים משתנים את כלכ ך עסוקה בעצמך ואינך מגובשת כך שאינך מוצאת את מקומך בסביבה ומוכנה לשנות דעות וקשרים כדי להיות נאהבת אבל זה לא עובד

shon86

New member
אני מוסיף הארה מאו חשובההההה

בגלל גילך הצעיר זה קו די אופיני לכלל בני גילך אולם כדאי לשים לב לכך כבר בשלב זה ולא להתעלם משזה אלא פשוט להתחיל לעבוד על עצמך בחיפוש שמה את טובה וייחודית ולא להגרר

ת'אמת זה ההפך המוחלט ממה שאני

אני ממש לא משנה דעת חחח במיוחד לא בשביל אחרים

shon86

New member
ידוע בפסיכולוגיה שתגובה כשלך היא

ההוכחה הטובה ביותר לכך שהדברים נגעו בדיוק בנקודה הנכונה זה נקרא התנגדות אבל אני יםתיע אותך אני ניתחתי את הכתתב למען שאר האנשים שמבינים בגרולוגיה אתה שמת לב שציינתי את הנקודה העיקרית לצערי אינך יכול בשלב זה להתרם מן המידע מקווה שתוכל בעתי תדובתך מדברת בעד עצמה האמת שהיא כלל לא רלוונטית עבורי

shon86

New member
מחתימתה אפשר לילמוד משהו נוסף

היא טוענת שאינה מחלפה דעות מהחתימה ניתן ללמוד על סוג של בוטות מילולית וכמו כן סוג של בוגדנות חברתית היא שומעת לועגת ונשארת בוטה זה סוג של אנשים שנשערים מגעילים כלםי אנשים בעמדה של התנשאות אני מתייחס לחתימה לשים לב לתנועת הקו הרגרסיבית והעקלתון

אם יש כאן משהו מגעיל זה ההודעה שלך

זה שהקביעות שלך רחוקות מן המציאות וממה שמשתקף בכתב, לא נורא. מותר לך. אבל, דחילק, בלי גסות רוח.

shon86

New member
אני רואה שישי לך בעיה - אולי ננתח א

את הכתב שלך אולי נבין מאיפה בא כל הבוטות הזו אבל לא קשה להבין קשה לך להתמודד עם כינורות ראשונים זה בסדר תמשיך לדשדש ולהגיב אם אתה מוכשר כלכ ך תתחיל לענות לאנשים ותוכל לדעת מה דבריך שווים ביקורת מקצועית היא יפה אבל אתה מישהו שדעתו בעיני כלל אינה קיימת אז תשאר מגיב מותר לך גם לקשקש וגם להתבטא בגסות אני מבין שזו דרכך בהצלחה

שון, חמודי

תסלח לי, אבל מלבד מקרים מיוחדים, אני נוהג לנתח כתבי יד רק בשכר... הגבתי, משום שכאן בפורום, כמו בדרך כלל בחברת אנשים מן הישוב, יש כללי נימוס אלמנטרי שצריך לכבד. אתה התפרצת לפורום, לקחת בחורה חמודה בת שלוש עשרה והאשמת אותה בבוגדנות חברתית, וגם טרחת לספר לנו שהיא אדם מגעיל. אינני יודע באיזה ג'ונגל גדלת, אבל סוג כזה של התבטאות, הוא מכוער ובלתי קביל, גם אילו היו הדברים נכונים. במקרה הנוכחי, כל הקביעות הללו הן מהרהורי ליבך בלבד,וכל הסיפור על החתימה הרגרסיבית הוא קשקוש מקושקש. אכן, כל הפוסל במומו פוסל.

shon86

New member
דבריך ושפתך מדברים בעד עצמם

מי שצריך פורום חובבני כדי להציג עצמו כאיש מקצוע כדאי לו להניך קומה מעט ובכל נראה כי כאיש מקצוע כביכול אתה עסוק יותר בבעיות תקשרות בןאישית מאשר בהבנת הנלמד אין אני מעיד על כישויר כי אין זה המקום אתה האחרון בעיני שבכלל על פי שפתך הבוטה שתוכל להתיחס לדברי אני מניח שבזה סיימנו לגבי איכיות הניתוח שלי כפי שצינתי אין בכלל עניין להביא את דברי כדברים שיש לך בכלל כלים להבין אותם והנה פורום חביב וקטן הפך עבורך למקום התגוששות עם כל הידע הרב שלך אולי תמצא לך קולגות ידעניות ותניח לנו לא להתבוסס בבוטות הנשפכת ממך באופן מילולי תן לנו להנות בפורום עסוק בשכרך ורווחיך במקומות ראויים לכך ואולי תלמד קודם ששפה בוטה להבדיל מאבחנה דקה וחדה הם שני דברים שונים בקיצור אנחנו לא מחפשים גננת מצא לך חברים ברמתך המתהדרת בלשון העדינה שלך אני יתפלא אם מישהו יתייחס לדבריך אני מודיעך כי הוצאת דיבה על אדם והידע שלו להבדיל מהבעת דעה על פי בקשה מפורשת של משתתף בפורום היא בבחינת הוצאת דיבה נצור לשונך תתיחס רק למה שהפורום מתיר לבקשות המשתתפים תוכל להביע כל דעה שלך על כתב ידם ולא על מי שמנתח אותו על פי בקשה מפורשת אתה מתיר לעצמך מה שהינו בגדר הוצאת דיבה על אני מניח שזו הודעתך האחונה ביחס להודעותי בפורום

לא הוכחה ולא בטיח

ההוכחה שלך היא מעגלית. אם היא תאשר זה מוכיח את קביעתך, ואם היא תכחיש -זה גם יוכיח את קביעתך. כידוע, לא כל אי הסכמה היא מנגנון הגנה ולא כל מה שנוצץ הוא זהב. בפועל, הכתב הוא של ילדה בת שלוש עשרה, הוא מאד לא בשל עדיין, ואי אפשר לגשת אליו לפי אותם קריטריונים לפיהם אנו בודקים כתבי יד בשלים. גם מידת העצמאות המחשבתית, כשמדובר בבת שלוש עשרה נקבעת יחסית לבני גילה, ולא ביחס למצופה מאנשים בוגרים.

shon86

New member
אתה מתפרץ לדלת פתוחה אם שמת לב

ראשית " ההוכחה שהי אמעגלית" ??? אני חושב צריך עיון שלך מחדש בדבר אולם מכל מקום סייגתי מידאת דברי אחרי שראיתי את הגיל ועדין אני בדעתי שאיפיוני הקו הבסיסי בהינן עומדים כמו כן לימודש ל אופן פעולתם של מנגנוני הגנה די גלוי למי שבקיא באופון עקרוני בכללי הנפפש -אזי שהתנגדות היא חסימת הלא מודע מלעלות למודע לא ניכר שתגובה באשר לסוג התגובה היא העניין המרכזי אלא אם מתיחסי לכך ככלי נוסף

למעלה