שלום לכולם

שלום לכולם../images/Emo9.gif

היי לכולם.. קוראים לי לולי ואני חדהש בפורים הזה בעיקרון לא חדשה כי אני תמיד קראתי את ההודעות אבל אף פעם לא רשמתי.. אני מעריצה ממש של עברי לידר... ישלי את הדיסקים שלו ומלא תמונות שלו בחדר..(מושפעת מה לעשות:) וזהו הגעתי למסקנה שאני צריכה גם לרשום פה אז היי לכולם. באהבה לולי =)

שלום לולי ../images/Emo187.gif

אנחנו מאוד שמחים שבאת .. אבל רק דבר אחד בתור קוראת בפורום בטח ראית פעם את המילה שרשור!!!!!!!!!!!!!!!!!! ויש אחד כזה פה למטה מלא בחדשים
למקרה שאת צריכה הסברים הנה הכי מפורט שיש
תהני בפורום

lollapalooza

New member
../images/Emo12.gif לולי בחולצת פסים../images/Emo35.gif

אבל זו החולצה של גל
ארררררר אה כן וברוכה הבאה.

אז אממ...

אז עכשיו יש 2 חולצות לא?! ושלום שלום ותודה על ההסבר עזר מאוד.. (ואני באמת מתכוונת לזה:) אוהבת לולי...

לולי ברוכה הבאה למשמרת לילה ../images/Emo187.gif

לפי מה שאני רואה את מצטרפת למשמרת לילה של פורום עברי לידר!! הכללים הם פשוטים - לא להבריז(רק אם יש תירוץ) ולא להראות את עצמך לפני 12 בצהרים (אחרת מי יאמין לך שאת משמרת לילה????)

חאחאחא...../images/Emo9.gif

אבל בקרוב מאוד..(טוב נו חצי שעה זה עדיין קרוב מאוד:) אני עפה לישון... יש ביצפר מחר.. ומבחן אז צריך לישון לא?!:) אוהבת לולי...

אהלן אהלן אהלן וברוכים הבאים!!

אז שלום,אני נועה ראשונה מתו ה-4 שיש פה. אצלנו בפורום ישנה מסורת של מה שנקרא-פק"ל הצטרפות. זה כמה שאלות שנדע מי את בכללי. אז- שם גיל מקום מגורים שיר אהוב אלבום אהוב תהני!

iLoveIvri

New member
חחח גם אני..!

גם אני מראשון...!!!! מאיפה אתן בראשון??? ו... אתן באות למפגש פורום? נוכל להגיע עם הרכבת יחד.. ((רק אם בא לכם..))

אממ...

אני מהמערב הישן.. זה יוצא איפה הגימנסיה אם את יודעת.. ובקשר למפגש אני חדשה אז אני לא יודעת אם אני יבוא... וגם אם יצא לי... :\

למעלה