שלום לכולם

Krishi

New member
שלום לכולם ../images/Emo9.gif

טוב גם אני כמו רבים אחרים עברתי טסט לא מזמן (ביום ראשון) וכבר קיבלתי את הרישיון וכל זה הקיצר רשום "דרוש מלווה עד ה-3.1.04"... זה אומר שב-3 לינואר אני יכול כבר לנסוע לבד או שאני צריך לחכות ל-4 בינואר? ועוד משהו אחד. רשום שבתום המלווה יישלח לביתי הרישיון עצמו (יענו הפלסטיק). אז אחרי שנגמר המלווה אני יכול להמשיך לנסוע גם אם לא קיבלתי את הפלסטיק עדיין?

משיייי

New member
אם אני לא טועה אז ב4.3.04

אתה יכול לנסוע לבד אבל תיבדוק אם האחרים וכן אתה יכול לנסוע עם הזמני עד שיגיע לך הפלסטיק אם זה מאחר בהרבה צריך לפנות למשרד הרישוי יפה לך שקיבלת את הרישיון כל כך צהר אני עברתי ביום שלישל שעבר ועוד לא הגיע ומזל טוף

M o l

New member
4.1.04

בקשר לשאלה השניה, אם הרישיון אצלך אתה לא יכול לבדוק עד מתי הוא בתוקף

Krishi

New member
הבנתי... תודה רבה לך..

אוף אני כבר מת שייגמר לי המלווה!!!!!

natnea city

New member
אתה לא יכול

שלום לך !!! אז ככה אני לא מעורב בענני הנהג חדש כי בתקופה בה אני הוצאתי רשיון לא היה כזה דבר אבל אסביר לך פשוט ולעניין את עניני החוק למעוטו על הרשיון הנייר רשום תאריך של מלווה ורשום תוקף הרשיון, יכול להיות שזה אותו דבר ואותו תאריך אבל תבדוק העניין חד משמעית מה שרשום תוקף הנייר זה אתה יכול לנהוג בו אם נגמר ולא קיבלת פלסטיק לך למשרד הרישוי ותוציא על המקום כי אם פג התוקף זה כמו שנהגת ללא רשיון ואתה נהג חדש והעונשים מחמירים...... יום טוב תהנה ותנהג בזהירות

rafi4733

New member
בור ועם הארץ

זה מה שאני בכל הנושא של לימודי נהיגה טסט אז מי שיכול להגיד לי איך זה עובד ז"א לבאר לי את כל הנושא כי אני רוצה אוטוטו לעשות רישיון.

למעלה