שלום לכולם

cutie pooh

New member
שלום לכולם ../images/Emo9.gif../images/Emo140.gif

אני נטע ואני אוהבת לקרוא את כל מה שכותבים פה.. למרות שהז די מצמרר... אבל לא נורא... יש לי שאלה... איך אני יכולה לדעת אם יש "מישהו" ששומר עליי, כלומר איזושהיא רוח... לדוגמא: אני לבד בבית, האזעקה מופעלת על החדרים ואני בסלון, ואני שומעת משהו זז למעלה, עולה ואין כלום... או למשל אני שמה דברים במקום אחד ומוצאת אותם במקום אחר... תודה מראש

I am a freak

New member
אין קשר בין השאלה ששאלת למידע שנתת

אין קשר בין המידע שמסרת לנו לבין השאלה ששאלת, אז אני אענה על השאלה מבלי להתייחס למידע שמסרת-
ישנן דיי הרבה אמונות בנוגע לכך, אבל האמונה שאני מאמין והולך לפיה היא שכל אדם שנולד, יישות "מתנדבת" כדיי להיות המגן שלו, כלומר- לכל אדם עליי אדמות יש יישות שמגינה עליו... ישנם יוצאים מן הכלל כמו אנשים שהיישות החליטה לעזוב אותם, אנשים שהיישות החליטה מעצמה הוא מהוראות "מגבוהה" לפגוע באדם שהיא אמורה להגן עליו, ועוד.... ישנם הרבה פרטים, אני אפרט בהמשך... אם יש לך עוד שאלות, אשמח לנסות לענות, יום טוב,

Flame

New member
אמרת הכל ../images/Emo13.gif

אבל בקטע האחרון אמרת שהישות החליטה לעזוב אותםאו מהוראה גבוהה לפגוע באדם שעליו הן מגינות.. ועל זה לא שמעתי :-*... תוכל להרחיב? התכוונת למדריכים רוחניים?? כי הם ה"מגינים" והמדריכים אותנו.. אלה שהתנדבו
. והם לא מתייחסים לזה כפגיעה בנו בני האדם.. אלה כעזרה בהתפתחות הרוחנית... כלומר פגיעה לא בהכרח=שלילי.. לומדים מזה לקחים. אבל שוב.. לא שמעתי על זה שישויות פוגעות נו! האר את עיניי שי
.. תודה
המשך יום מואר

Gum Cigarettes

New member
פו.. מה שתיארת שקורה בבית שלך,

זה תיאורים של (*אל תסקלו אותי*, כל דבר פה אתם מקשרים לרוחות, יש עוד דברים בעולם).. זה תיאורים של שדים. לא להבהל, כל התפקיד שלהם בעולם זה לערער את שלוותם של האנשים באותו בית\אזור.

cutie pooh

New member
לא, לא.. לא התכוונתי ככה...!

התכוונתי בצורה טובה, למשל אם שמתי את המפתחות על הכיסא ואח"כ הם על השולחן יש סיכוי שזה בגלל שאמא שלי (
) נכנסת לחדר ומזיזה לי ת´דברים כל הזמן, אבל הקולות? אמממ... בקשר לזה אני לא בטוחה

Flame

New member
../images/Emo142.gif../images/Emo142.gif../images/Emo142.gif

ישמע דימיוני מדי אם אני אומר שמדובר בלקחנים..? לקחנים הם יצורים קטנים "שמשאילים" מבני האדם דברים.. נאמר.. הם רואים משהו נוצץ ויפה והוא די קטן.. והם חושבים שהוא לא ממש יחסר לנו בני האדם הם יקחו אותו
... אבל אני לא יודעת.. זו אופציה אחת. חוצמזה.. זה לא חייב להיות משהו שלילי, גם לי נעלמים דברים.. ולכאורה זזים מעצמם..
...! גם לי יש רעשים בבית.. נראה לי זה קורה לרוב האנשים אנחנו כבר ננסה לברר מה זה איכשהו
תן לי לחשוב על זה..
המשך יום מואר

למעלה