שלום לכולם

SofyTofy

New member
שלום לכולם../images/Emo9.gif../images/Emo103.gif

אני בכיתה ט' ואני בקבוצת פרחי מש"צים (מש"צים לפני שעברו את קורס ההכשרה
) ואנחנו עכשיו מחשפים פעילות לערב הראשון של הטיול השנתי שמתקרב.. הלפ? המורה הציעה משחק "שניצל בורשט" (לא שאני יודעת מה זה..). בכל מקרה, אנחנו לגמרי חדשים בעניין המש"צים ומחפשים רעיונות.. להזכירכם זו פעילות לשכבה שלמה (כ200 תלמידים בערך) בכיתה ט', שמשתעממים בקלות.. + שכבה יחסית מתלהבת
אשמח לקבל רעיונות מכם

Spidi man

New member
פעילות ל200 תלמידים בו זמנית ? ../images/Emo3.gif

רוב המשחקים והפעילויות שאני מכיר זה לקבוצות קטנות (עד 50 איש גג). איזו פעילות אפשר לעשות עם 200 תלמידים ?
בעיקרון אפשר לעשות קריוקי ומשחקי ריקוד נחמדים מכיוון שבדרך כלל לא הרבה באמת משחקים בזה אבל הרבה נהנים מזה.

ואו זה פוול!!!

כמו שעוז אמר קריוקי או דברים שאנשים במחוץ באים.. אפשר בינגו עם פרסים זה יכול להיות מממש ממש נחמד!!!

gorck

New member
לדעתי שניצל בורשט...

זה יהיה קשה....אבל אפשרי ומהנה...תחרות בין הכיתות של כל מיני משימות מוזרות כמו בן שמחופש לבת הכי טוב ורוקד הכי טוב, רקדנית ריקודי בטן הכי טובה, לעשות מכשיר חשמלי חיי (יענו מאנשים...)...דברים כאלה.... אצלנו בקורס זה היה הצלחה....

כן, אבל יש הבדל בין קורס

שזה של משתפי פעולה לבין שכבה של אנשים שלא בדיוק רוצים לעשות את החיים של המדריך קלים. צריך בשביל זה הכנה טובה מראש, וכיתות ממש מגובשות.

gorck

New member
לנו בבצפר זה...

הצליח עם שניצל בורשט בנושא טו' בשבט

gorck

New member
שניצל-בורשט..

מחלקים לX קבוצות ויש X משימות...משימה1 אצל קב' 1 מישמה 2 אצל קב'2 וכו'... נותנים להם נגיד 5 דק' לפי קושי המשימות שנגמרות ה5 דקות מחליפים....הקבוצות נשארות במקום והמשימות עוברות..... וחוץ מהמשימות יש להם דפי תשובות....שם הם מסמנים ת'קבוצה....

שניצל בורשט= סלטרון!

חחח איזה קטע... ואני שעה שוברת תראש מה זה הדבר הזה ואתם וזה סלטרון... חחח ככה קוראים לזה במחוז ירושלים!!! אה וסלטרון זה ממש מעולה עשינו את זה בגיחה של פרוחות וזה היה ממש מוצלחת למרות שהיו בנות שהעדיפו להשתכר חחחחחחחחחח היתה גיחה ממש מצחיקה!! קיצור סלטרון זה ממש טוב ל200 אנשים אבל תצרכו לעבוד קשה כ-ל המשצים!!! ולא יזיק למורים לעזור פה ושם... אצלינו רק המורים לשלח והמשציות עבדו המורות היו בנופש....

Bassman

New member
וואלה. יש לי בדיוק את הדבר בשבילך

תעשו ערב "של מי השורה הזאת בכלל". תביאו אביזרים, תכתבו סצנות, כל פעם קחו מתנדבים אחרים מהקהל. מצחיק וגורר אנשים להשתתף (Cעיקר אם הסצנות קשורות לילדים. למשל הלכת למועדון ופגשת את X המורה רוקדת בטירוף חושים כאילו לקחה אקסטה. יום אחרי אתה מספר לחבר הכי טוב שלך) טוב הגזמתי אבל זה הרעיון. וזה עובד בקבוצות גדולות תארגנו כיבוד וכאלה. בנוסף אפשר לשלב מה שהם אמרו שירה בציבור וכאלה.

../images/Emo40.gifאמ...

לדעתי 200 איש זה מלאאא... רק אם אתם מרימים איזשהי הפקה גדולה (הפקה זה לא בהכרח מסיבה) הכוונה היא שאתם צריכים לתכנן את זה ממש טוב ומלהיב אני חושבת שאם תחלקו את זה לפי קבוצות או כיתות ילך לכם הרהב יותר טוב. ומוצלח תאיר מש"בית-מחוז מרכז

למעלה