שלום לכולם

תודה לך רחלה

ואני חשבתי לעשות עליה עסקים....... אז מכיוון שאין לי ברירה..... סתם, תעבירי לי במסר את הכתובת ואני אשלח לך את המעטפות, בטוח שיש לי הרבה בולים נוספים אז אם אני אתקל בהם אני אוסיף אותם. בכל זאת, רק שתדעי, אני אוסף שטרות, אז אולי במקרה נשאר לך מזכרות ממדינות רחוקות, אשמח לקבל בתמורה.

rachelea

New member
לדרמסלה - אוספת בולי כלי נגינה?

האם החלטת לאסוף בולי כלי נגינה? ואם כן - האם החלטת להתמקד בסוגי כלים מסוימים או שמא באופן כללי, כלי נגינה? יש לי שני בולים מברזיל. בכל בול כלי נגינה אחר (קיבלתי היום מכתב ובולים אלה מודבקים בה). האם את מעוניינת לקבלם?

ספר לנו מה אתה אוהב,

מה התחביבים האחרים שלך, במה אתה מתעניין - חשוב שנושא האיסוף יהיה משהו שאתה תאהב, לא משהו שאנחנו אוהבים...

omer 15

New member
אני אוהב כדורגל ../images/Emo86.gif

כמו שרחל אמרה נראה לי שיהיה די קשה להשיג בולים בנושא למרות שהייתי מוכן להתחיל לאסוף את האוסף הזה כי אני מתעניין בו כרגע יש לי אולי 5 בולים של כדורגל. הייתי גם מוכן לאסוף בולים בנושא כלי תחבורה אפילו את שניהם. אז אני יחשוב ויגיד לכם מה החלטתי.

להשיג בולי כדורגל זה לא קשה,

בטח לא יותר קשה מלהשיג בולים בכל נושא אחר. יש לי חבר, יותר צעיר ממך, שאוסף בולי כדורגל ויש לו כמה מאות מהם.

בולי כדורגל

יש לי כמה וכמה בולי כדורגל, אם אתה רוצה תשלח לי במסר את הכתובת ואני אשלח לך אותם בדואר. ואם יש לך איזה שטרות ישנים שאתה לא צריך אני אשמח לצרף אותם לאוסף שלי רוני

בתור התחלה:

צבי מ"בית טוב" (יש קישור לאתר שלו מהפורום) מוכר חבילות של 500 בולי כדורגל ב- 130 ש"ח, כולל משלוח בדואר רשום אליך הביתה. זו עסקה לא רעה בכלל להתחלת האוסף. האם יש לך ידע בכדורגל - שמות של קבוצות, שחקנים, מי שיחק איפה ומי ניצח את מי?

doroni10

New member
אגב כדור-רגל

כשהיה גביע העולם בכדור-רגל בצרפת, ניגשתי לשגרירות צרפת, שם נתנו לי חינם את הבול העגול שהוציאו לכבוד המונדיאל....

meytar

New member
אני דווקא לא חושבת שנכון להוציא

130 שקל בבת אחת על בולים. אומנם העסקה טובה אבל זה לא משנה.. אני אתן דוגמא. למשל מציעים לאדם טיסה ליפן לשבועיים ב2000. שקל. ברור שזאת עסקה מצוינת. אך אם לאדם אין 2000 שקל ז לא משנה לו... וחוצמזה בלי לראות אותם זה לא נשמע לי משהו...

doroni10

New member
צודק

כדאי תמיד להסתכל בהצעות של "בית טוב" לפני שקונים במקום אחר. בעיקר כאשר מדובר בהתחלת אוסף או לעיתים פריטים כמו אלבומים וכו, לרוב הוא די זול ופריטים באיכות טובה בד"כ.

omer 15

New member
דבר ראשון החלטתי

אני אוסף בולי כדורגל ובולים בנושא תחבורה אשמח לקבל את הבולים שיש לך אין לי כרגע שטרות ישנים יש לי מטבעות אם אתה רוצה אבל אני מבטיח שאני ישיג לך אני שולח לך את הכתובת שלי במסר תודה רבה

meytar

New member
אני במקומך דווקא../images/Emo86.gif../images/Emo87.gifקוביות|

הייתי הולכת לכיוון של ספורט בכלל, הכל. ולא כדורגל בלבד, או כדורגל+נושא נוסף. זה יותר מעניין (לדעתי!) ויותר יהיה קל לסדר את זה (לדעתי!!)

למעלה