שלום לכולם

שלום לכולם../images/Emo85.gif

אני מחפשת בשביל חברה שלי בת ה 16 מקומות בתל אביב שאפשר לעשות מדיטציה מין חוג כזה אני מעדיפה שתכתבו לי על כמה מקומות שיש ועם לא אז גם מספיק 1 תודה

אשתדל לכוון אותך לקראת התשובה|המלצה

ראשית נחמד מאוד שאת מחפשת קורס בשביל חברה. התשובה לא תהיה קלה מכוון ש.. ראשית אין מדיטציה אוניברסלית(אחת) אלה ישנם מספר סוגים וטכניקות שונות וכול אחת ייחודית ושונה מהאחרת מהי המדיטציה הטובה ביותר??!! לשאלה זו איין תשובה אלה מהי המדיטציה אליה את נמשכת וחושבת שאותה את רוצה ללמוד ולכן זוהי המלצתי אפנה אותך לאתר המסביר בקצרה אודות המדיטציות והטכניקות השונות כאשר תמצאי משהו שתתעייני בו יופיעו קישורים למוסדות הראשיים שמלמדים שם תקבלי הסבר מפורט יותר אודות המדיטציה איכן הקורסים מתקיימים וכמה זה עולה וכול הפרטים שצריך אציין כי בד"כ במוסדות הגדולים מציעים קורס מבוא שהוא בד"כ !בחינם! להתרשמות מומלץ להגיע ולהתרשם מקווה שעזרתי לך במקצת !!גלישה נעימה!!

../images/Emo62.gifשכחתי לציין

אם יש לך שאלות נוספות שאוליי לא מצאת להם תשובה או המלצה פשוטה אשמח לכוון ןלייעץ

hary_i

New member
מדיטציה איננה חוג

לדעתי מדיטציה היא טכניקה לאנשים הרוצים להשתמש במלוא הפוטנציאל שלהם ולממש את עצמם. מדיטציה איננה חוג כמו תפירה, בישול, וכד´. מדיטציה היא גם מחויבות מאד גדולה, לפעמים גם כספית אבל חשוב מכל מחויבות אישית. לכן גם אינך יכולה לחפש עבור חברה שלך, את החיפוש היא צריכה לעשות לעצמה. היא גם צריכה להחליט לעצמה האם היא באמת רוצה את זה. לא כל אחד חייב לעשות מדיטציה.

למעלה