שלום לכולם!

TiKi PooH

New member
שלום לכולם! ../images/Emo80.gif

אני חדשה פה..
אני בת 13, התחלתי לרכוב בגיל 9 משהו כזה, אבל לא רציני..סתם פעם בחודש בערך בשבתות... אוקיי...אז ממש לא רציני. ואז עשיתי הפסקה ענקית, כי לא יצא יותר...אז מגיל 11 בערך לא רכבתי. מתחילת השנה אני רוכבת פעם בשבוע בחוות איצטרובל ( חוות ווסטרן), על כתם (גנבו אותו)ועכשיו על קווטר (כשמו כן הוא)כי את כתם גנבו...! זייהו... מקווה להשתלב פה יפה :) ויש לי שאלה... אני גרה בכוכב יאיר, והחווה היא ביער חורשים, לחוג מביאים את הסוסים כל שבוע אל כוכב יאיר, פעם בשבוע בלבד. אני רוצה להתחיל לרכב יותר, נניח פעמיים או שלוש בשבוע, אבל אני לא יודעת אם כדאי לי ללכת לחווה ממנה באים הסוסים כל שבוע, ( ואז להמשיך עם אותם סוסים שאני כל כך אוהבת, אבל עם מדריכים אחרים...
) או לחפש חווה אחרת ( ולא רחוקה מידי) שאני יכולה ללמוד בה, אולי אינגליש( אני רוצה לנסות גם וגם, ואז להחליט..)... אז..מה עושים?

היי!!!!!! ברוכה הבאה!!

אני סתיו! אני בצ 14 וחצי ואני גרה בקיסריה.... אני רוכבת אינגליש ומתחרה בקפיצות... יש לי סוסה שקוראים לה מיסי....... אין לי מושג איפה זה כוכב יאיר.... תוכלי לתת אולי מקום מוכר שקרוב אליו כדי שנדע איזה חוות יש באיזור שלך..... אני חושבת שאת עושה נכון שאת מנסה את שתי הסגנונות ככה תדעי מה את מפסידה/לא מפסידה ומה יותר מתאים לך! מקווה שתשתלבי!............ דרך אגב.................. איך קוראים לך!?!?

TiKi PooH

New member
חחחח תודה רבה :) ../images/Emo80.gif

אני באמת מפגרת...אני מציגה תצמי בלי להגיד שם...
אופס. נעים מאוד אני שיר

לדעתי....

את יכולה להמשיך לרכב את הפעם בשבוע הזאת אצלכם ואולי לחפש גם חוות אינגליש לעוד פעם בשבוע וככה תלמדי את שני הסגנונות... יש כאלה שאומרים שזה מבלבל ... לדעתי זה רק מוסיף.... ויש לי שאלה אלייך... הרכיבה שעושים לכם כשמביאים את הסוסים אליכם היא רכיבה רצינית? כאילו עובדים איתכם על ישיבה ותרגילים עם הסוס ומקצים שונים וכאלה? או שסתם רכיבה במקצבים שונים בשביל הכייף???

TiKi PooH

New member
קודם כל תודה רבה ../images/Emo24.gif../images/Emo80.gif

אמממ... תלוי מה זה רכיבה רצינית... בעיקרון כן, עובדים איתנו על ישיבה נכונה ( המדריך מעיר לכל אחד מה לא בסדר, ולמה ככה ולא ככה..) ואנחנו רוב הזמן רוכבים בשטח, בטיולים (כל שבוע בערך 40- 50 דקות, לפעמים יותר, לפעמים טיולים ארוכים של יומיים-שלושה ) אז יש תרגילים עם הסוס שהמדריך מכין מראש ( נניח תעברו על הגבעה, אחר כך תעברו לקאנטר עד השלולית תחצו את השלולית באמצע, תלכו מעל הגזע עץ, בין העצים...דברים כאלו. ) אבל לא משהו יותר מזה... בגלל זה אני רוצה עווווד

Alonosha

New member
לא הבנתי כ"כ את הבעיה. ../images/Emo159.gif../images/Emo15.gif

אני אלונה, בת 11, רוכבת מגיל 8. אם תסבירי יותר ברור את הבעיה, אני אעזור לך בשמחה. אבל הכי טוב, תמשיכי לרכב בכמה שיותר ימים. אחרת, איך תתקדמי
[חוץ מבשיעור]. בימים אחרים, את מגיעה לחווה, את עוזרת לטפל, שזה הרבה יותר מסתם שיעור, מכירה עוד ילדים, ובעצם זה הכי שווה...

../images/Emo4.gifאז אתם לא מש עובדים....

על תרגילים וכאלה..... אז לדעתי את צריכה למצוא גם חוות אינגליש וגם חוות ווסטרן וללכת לשיעור אינגליש ושיעור ווסטרן אחד כל שבוע וכשיש לך את הרכיבה הזאת במושב אז תתרגלי את מה שאת לומדת בחווה...

tal65

New member
תמסרי דש חם לעוז מטל אלוביץ

אם הוא ישאל אותך מאיפה תגידי לו הוא דיבר איתי ותשאלי אותו אם הוא יודע איפה הבת שלי (האתון) ואישתי (האתון) הוא יצחק

TiKi PooH

New member
אוקה... ../images/Emo80.gif

הוא בטוח אדע על מה אני מדברת? שלא ייחשוב שאני מפגרת...

TiKi PooH

New member
תעשה טובה...../images/Emo80.gif

תכתוב את השם משפחה שלך באנגלית/ עם ניקוד כי אני לא אדע איך להגיד את זה

tal65

New member
Tal Elovits טל אֶלובִיץ'

בבקשה, וכן הוא ידע על מה את מדברת

shaililo

New member
ברוכה הבאה...../images/Emo28.gif

אני שי ואין לי כוח לפרט....פפפפ......

אני אפרט בישבילה....

וראים לה שי לילו... היא רוכבת וגרה במשמר העמק היא בת 15 + ומתחרה בקפיצות (שבת הזאתי מסלול 70) על פונית מתוקה ויפה שקוראים לה אוטי...... זיהו בערך

shaililo

New member
זה גם לא טוב!!!../images/Emo46.gif../images/Emo28.gif

את יודעת על מה אני מדברת...

למעלה