שלום לכולם

שלום לכולם../images/Emo8.gif

אני חדשה כאן ואני רואה שיש כאן הרבה שאוהבים יונית לדעתי זאת המוזיקה

shaulmark

New member
הודיה

ברוך בואך למשפחתנו אנחנו לא אוהבים יוונית אנחנו פשוט חולים עלייה

ל-אשראבגי1, תהייה בריא ושמור על

עצמך, ואולי תמיר חזרה את האופנוע באוטו פשוט על ארבעה גלגלים...אני מאחל לך בריאות שלימה...למי שלא יודע על מה מדובר הייה לאחי נס בכך שהייה מעורב בתאונה ביום רביעי בה האופנוע הלך "פייפן" מה שנקרא "טואטל-לוסט", והבחור בנס יצא מהתאונה כמעט ללא פגע למעט פגיעה ביידו השמאלית, אז לאחר שיחזור לכושר מלא ימשיך כמובן לכתוב ולהנות ולעבוד כמו שהוא אוהב, אז, אחי שוב בריאות וחזרה מלאה, ממני, אחיך חיים...

notis12

New member
אשראבגי1

ברוך תהיה וגם אני מצטררף לאיחולי ההחלמה של אחיך ... הרבה בריאות ואריכות ימים ... ובאמת הגיע הזמן לנוע ע"ג 4 גלגלים זה לפי כל המחקרים והסטיסטיקות זה הרבה יותר בטוח ...

sysyv

New member
אשר אבגי רקדן צריך את שתי הרגליים

ואתה רוקד כל כך יפה! אנא נצל הזדמנות שהדו-גלגלי הזה הלך פארש ותסתובב ברכב נורמליץ וכמובן החלמה מלאה גם מהפציעות וגם מ"החיידק"

F a d i

New member
אשר היקר המון בריאות לך ../images/Emo140.gif

איחולי החלמה מהירה ממני כל טוב ושמור על עצמך

אשר שלנו ! הרבה בריאות ../images/Emo25.gif

נדהמתי לשמוע מה שקר, אוהבים אותך, מתפללים ומצפים להחלמתך, תנוח, אגור כוחות ולאחר מכן תמשיך להפליא ול"הוציא" תחת ידך את עבודות האומנות הנפלאות שלך !!! כמובן שמצטרף לאיחולים גם אושיק. כמובן שהנני לשרותך בכל עת, אוהבת מכל הלב
איילה

12אניהיא

New member
אשר אבגי ../images/Emo24.gif

המון בריאות... שמור על עצמך עדיין צריכים אותך כאן!!!

notis12

New member
ברוכה הבאה הודיה

הודיה הגעת למקום הנכון כאן תמצאי חום ואהבה והרבה מוזיקה יוונית טובה

12אניהיא

New member
יפיתתתתתתתתתתתת../images/Emo46.gif../images/Emo123.gif

יא מנייאקית תגידי שלום אני יפית... מה עושה לנו חיים קשים? הייתי מקללת אותך אבל את יודעת...

12אניהיא

New member
את יודעת יקירתי...

פעם הייתי מקללת אותך איזו קללה.. זוכרת מאמי? התאפקתי קודם. געגעתיייייייייי מלא מלא. תתקשרי אלייי זה עדיין אותו מס'. ו.......חיבוקים יש לי בשבילך המון ותמיד

למעלה