שלום לכולם!!!

king kazabubu

New member
אממממ.....

אני זוכר אנשים אבל אני לא זוכר אותך ספציפית... אני זוכר מישהי גבוהה שהייתה חברה של סלעית אז אני מתאר לעצמי שאני יודע מי את.... דרך הגב מזל טוב על יוני... ודרך הבטן תמסרי לסלעית ד"ש תגידי לה שהפסקתי לשלוח לה הודעות כי נכנסתי לחובות עם טוק מן... לא משהו אישי... אם יש לה איסקיו שתיצור איתי קשר ואם לא אז שתכנס לפורום ונדבר איתה כבר... כמובן שהיא מוזמנת להתקשר אם היא רוצה...

katykr

New member
ככה אתה בוגד בי?!

מול העיניים שלי, ועוד עם שירה?! תתבייש לך!!! סתם סתם סתם...... הכל נאמר בצחוק!

שלומי ומורן כנסו להודעה.... ../images/Emo3.gif

עכשיו תצאו !!! חחח... סתם ! מורן- לא יוני שאתה מכיר... זה יוני לא מחולון... מ.. מממ... לא משנה.. ושלומי..- בלע !! אתה איש רע
אני ניפגעתי ממך... סלעית נתנה לי ממזמן מזמן את הפלאפון שלך (בטיול לאילת..) ושלחתי לך הודעה או שתיים ולא החזרת לי כלום
ובלה בלה !!! ממ לא יודעת אם יש לסלעית אייסיקיו אבל מותר לך לשאול אם לי יש.. (אני ברגע של פגיעה נפשית אל תתיחס ליחס שלי..
)אני חושבת שיש לה.. אני אנסה להשיג לך... ו.. מממ... יופי שאתה זוכר אותיייייייייייייייייי גודה !!! חח אני זוכרת אותך ניראה לי רק בגלל המגבת עם הגמלים !! פחחח

king kazabubu

New member
לך יש איי סי קיו?

אם יש לך איי סי קיו למה את לא פונה אליי פשוט? אני לא עושה אפליות אני מאשר את רוב האנשים... בכל מקרה הסיבה שלא עניתי היא כי לא היה לי טוק מן... ואני לא בטוח שהיא נתנה לך את הטלפון הנכון כי אני לא זוכר שקיבלתי הודעות ממך... סורי... בכל מקרה תנסי להשיג לי את המספר שלה ותפני אליי באיי סי קיו...

מורןןןן- מה המצב אחי?../images/Emo6.gif

כן כן, אצלי הכל טוב, והצטרפתי עכשיו גם לפורום המגניב הזה!! אני מסכים עם מורן, כל הבנות שמעונינות אני פנוי!!! חצ"ב!! חצ"ב תנועה תנועה גדולה גדולה עולה עולה גבוה מעל כולם כולם ביחד מ-ה-ת-ח-ל-ה!

dalitush

New member
יהה עידו מה קורה?

זאת דלית -ילדת הקניון (ככה הוא קורא לי) ממצב?

מה המצב אחותי??../images/Emo168.gif

אצלי הכל טוב??????? מה עם הקניון? ביקרת אותו בקרוב? אם לא , אז רוצי.. הוא קורא לך!!! קיצר מה המצב? תמשיכי לכתוב פה!! ותפרשי מהשומר הצעיר ותבואי לחצ"ב- התנועה הכי שווה בחולון!!

dalitush

New member
hold it!

אף אחד לא אומר לצאת מהשומר הצעיר rulz טוב לך אני מרשה אבל אני לא עושה את זה הדם שלי הוא כחול! טוב אז מה שלומך נו מה עם האיסיקיו שלך!!!!!11 כי אני חושבת שאתה לא נכנס בקיצר נו תפרסם אותו פה!

לא חם, רותח!!!

כן כן.. פנוי זה פנוי! אין לי איי סי אבל אני יוריד ואני אפרסם אותו.. רק בישבילך אז עד אז.. בה ביי ותבקרי בקניון, הוא מתגעגע אלייך

dalitush

New member
אחחח

נוו תוריד! איזה כיך רק בשבילי.. הקניון מאכזב..אנחנו בריב קטן אבל אני מוצאת את הסנטר כתחליף..

למעלה