שלום לכולם!!!

שלום לכולם!!!../images/Emo8.gif

שלום לכולם!!! שמי עידו יוסף ואנ מחולון ואני |בתנועת הנוער| העירונית חצ"ב! אני מאוד שמח לגלות את הפורום הזה, שמאפשר לכל בני הנוער בחולון לדבר "פנים מול פנים". קראתי את כל ההודעות שנמצאות בפורום, ולא אהבתי במיוחד את ההתבטאויות של כמה ממכם! אני פעיל בתנועת הנוער חצ"ב במרכז הנוער "שער האריות" בקריית שרת ואני רוצה להגיד לכם שחצ"ב כיום היא בין התנועות הכי גדולות בחולון והכי נחשבות בחולון.. אני לא מבין את כל החבר´ה פה שנמצאים בתנועות נויר (ואמורים ליות חבר´ה איכותיים) ומתבטאים ככה.. אני לא ירד לרמה הזאת.. ואני לא אתווכח על זה שחצ"ב היא תנועת נוער כמו כל התנועות כי היא כן! וזה לא יעזור לאף אחד! זו עובדה! עידו יוסף

katykr

New member
ברוך הבא......./images/Emo24.gif

מקווה שתהנה בפורומינו הקט... באמת קראת את כל ההודעות בפורום? או רק בעמוד הזה?

לא להגזים!

שלום גם לך... תיקון טעות... קראתי את כל ההודעות בעמוד הזה... אחלה פורום!!

hadas

New member
עידוו....

שלום לך ברוכה הבאה ... אתה בשכבה בוגרת או בט"

והתשובה....

אני משכבת ט´ בשער האריות המתנ"ס השולט!!! בתנועה הכי שווה בחולון!!!

ברוך הבא עידו ../images/Emo13.gif

מממ... מאיזה מתנ"ס אתה ? ואם אתה בכיתה י´ וחבר של שי (הגבוהה...) אז אני שירה...
בלע.. תהנה בפורום

מצטער לאכזב אותך שוגי דובי! ../images/Emo151.gif

חצ"ב היא תנועת נור כמו כל תנועות הנוער בחולון!! מי שחי פה במציאות דימיונית זה אתה... עידו!

חחחחחחחחחחחחח.....

דבר ראשון שזו תנועה עירונית.. דבר שני כדי שהיא תהיה תנועת נוער היא צריכה להיות ארצית.. זו תנועת מתנסים... עשה לי טובה.. שאל כל אחד שבתנועה של הנוער העובד או הצופים או השומר הצעיר ותראה מה יגידו לך.. חצב לא תנועת נוער! תנועה עירונית! עצם השם שלה הוא עירוני.. ואל תקרא לי שוגי דובי.. אם כבר אז שוגי..

עכשיו תקשיב טוב טוב, שוגי דובי!

חצ"ב היא תנועת נוער!!!!!!!!! וזו עובדה! אני לא אלך לשאול לא את הנוע"ל ולא את הצופים כי הם לא אובייקטיבים! אני יודע שאם תלך לשאול את רונית שוחט או עוד מישהו ממועצת הנוער העירונית תשמע כי חצ"ב היא תנועת נוער ככל התנועות! אתה בכלל בתנועת נוער שיש לך זכות דיבור?? אם לא...! אז שוגי דובי, תחזור לישון ותפסיק לרשום שטויות בלי לחיות בסרטים ובאשליות! בתקווה שתבין זאת (אם בכלל?!) עידו

דבר ראשון

תקרא לי עוד פעם אחת שוגי דובי ותתגעגע לשיניים שלך דבר שני תשאל.. תשאל מישהו מהמועצה שנמצא בתנועת נוער.. יש לך את כל תנועות הנוער שיגידו אחרת. חוץ מזה שבשם של חצב נמצאת המילה חולון שהופכת אותה לעירונית. ממש לא תנועת נוער... מצטער.. חבל שאתה לא מבין את זה וחבל מאד שאתה חיי באשליות ואני אכן בתנועה. תנועה הכי גדולה בארץ וזה לא הצופים..

אז"ש

מתבייש להשכיר את התנועה שאתה חבר בה....?! כנראה שהיא לא כל כך שווה כמו שאתה מספר שובי דובי!

Moooran

New member
עידו ממצב?

למי שלא מכיר/ה עידו הוא מהקורס מד"צים של סופי בשער האריות, הוא בחור חבל"ז לכל הבנות המעוניינות, עידו שתהנה ותפרה הודעותיך בפורום אמן ואמן באהבה מורן ישראל

king kazabubu

New member
עידו מה המצב?

גם אני חבר לא פעיל אמנם של התנועה אבל אני חוזר כנראה בקרוב... אני מנווה ארזים ואני שלומי... מי"א בכל מקרה מר שוגי היקר בוא ואני אחדש לך משהו חצב היא תנועת נוער. אין פה הרבה להתווכח האינטרסים של חצב אמנם שונים מאלה של תנועות נוער אחרות אבל המציאות עצמה קובעת שחצב היא תנועת נוער המוכרת בהרבה מקומות... אמנם חצב היא תנועת נוער עירונית ולא ארצית אבל זה לא קשור. לתנועת נוער יש הגדרה וחצב עומדת בכבוד בתנאים האלו. כמו שאמרתי היא לא תנועה קלאסית כמו הנוע"ל או הצופים או השד יודע מה אבל היא תנועת נוער של 15 שנים אחרונות. ואין לכם מה להגיד שהיא לא.

hadas

New member
היי לך שלומי מי אתה?

אני בקורס מדצ"ים בנווה ארזיםם מה אתה גםם אבלל אני יוצאתת מזה כי זהה סץתםםםבלאטטט

הכל טוב אחי!

אני שמח מאודדדדדדד שאתה חוזר הבייתה- לחצ"ב כמובן!!! המדנ"ית שלך זו טלי נכון? אחלה מדנ"ית- תמסור לה ד"ש חם מעידו בקיצור אני מסכים איתך... ואחלה, תמשיך לכתוב בפורום עידו

היי שלומי !!!

נהה אתה בטח לא זוכר אותי :/ מהטיול לאילת שנה שעברה... אני שירה חברה של סלעית... (אני- גבוההה !!!! <~~ חח אולי ככה תזכור אותי..)

למעלה