שלום לכולם

שלום לכולם../images/Emo73.gif

לי קוראים אבנר ואני מתנדב בכיבוי אש. הרכב בתמונה הוא רכב חילוץ לתאונות דרכים, מפולות ,קריסות בתים. מה שמיוחד ברכב הזה הוא 4X4. שהוא יכול להיכנס כמעט לכל מקום .ויש לא עוד מנוף איל להרמת דברים .וכננת ל5 טון.

teen17

New member
אתה יכול לתת פרטים נוספים חוץ....

ממה שרשמת? כגון שנתון, מה היתרונות והחסרונות שלו ומה עושים איתו וכו.....

-רוני-

New member
רכב המשמש בעיקר לחילוץ

ניפגעים בתאונות דרכים מאובזר ב: שני סוגי מספרי פח וברזל אחד הידרואלי והשני על לחץ שמן, תפקידם לחתוך מסגרות ברזל בעוביים שונים סט אחד קבוע לרכב ויכול לפעול ברדיוס של 20 מטר ממנו(אפשר להוציאו מהרכב אך הוא כבד מאד יש צורך בשני אנשים) הסט השני קטן שניתן לקחת אותו לכל מקום שני סוגי מפסקות שתפקידם לפתוח ולפסק דלתות מעוכות כמו כן ישנם כריות אוויר למשקלים שונים עד 5 טון והרבה בוקים שניזוני מקומפרסור שנימצא ברכב, בדרך כלל צוות הרכב מונה שלושה אנשים אך בגלל חוסר תקציב אצלנו בארץ מאישים רכב זה שני אנשים רכב מסוג זה או דומה לו בעיקרון נימצא בכל תחנת כיבוי אש בארץ, ברגע שאזכור מה עוד יש ברכב אגיד לכם

rodas

New member
עוד ציוד

רכב זה נועד לחילוץ והצלה של תחנות כיבוי האש ברחבי המדינה. תכולתו: כננת, מנוף, מכשירי קשר ידנים, בלוני חמצן (לעשן), ברנר לחיתוך ברזל, אקדח מסמרים לקיבוע עוגנים לבטון, חליפות מגן מחום, ציוד הידראולי שונה כגון מיספרי ברזל על כל אפשרות שקיימת, רצועות גרירה, ציוד ריתוך, גנרטור קבוע + גנרטור נייד, כלי עבודה חשמליים כגון מקדחות, חליפות אסבסט, ציוד עזרה ראשונה, ציוד מגן לעבודות חשמל במתח גבוה (20000 A אם אינני טועה), גרזנים, פטישים שונים, מגזרי תייל,מסורי דיסק מכאנים. ועוד המון שממש אינני זוכר ברגע זה, במידה ואזכר בעוד אז הוסיף. בכבוד גיל

teen17

New member
יפה יפה. זה כמו לדרמן הרבה כלים....

בדבר אחד. דרך אגב מאיפה יש לכם את הידע מה יש בתוך הרכב הזה? ולמה לא קונים כבאיות חדשות ומשוכללות כמו שיש באמריקה אלא תקועים עם איזה דבר שבקושי זז? (אני יודע שזה עולה כסף אבל זה שווה את ההשקעה). דרך אגב איך יכול להיות שיש לה הנעה של 4X4 כפי שמישהו רשם כשבעצם יש לה 6 גלגלים?

rodas

New member
המידע

את המידע יש לי מפני שגם אני בעברי התנדבתי בכיבוי אש. לגבי 6 גלגלים לי לא ידוע אני יודע על 4. ולגבי הרכב, ידידי זה רכב מסוג מגירוס בנץ´ תוצר מרצדס, תאמין לי לא ראיתי הרבה רכבים המסוגלים לשאת את המשקל המועמס על רכב זה וליד זה שיעריכו ימים. גיל

-רוני-

New member
תיקון מגירוס דוייץ עד שנת 79

רכבים אילו עדיין עובדים בצה"ל.

teen17

New member
רוני מה המצב שנים שלא דיברנו......

מה קורה? מה חדש? מה ישן? הכל בננה אגזוזים? מה קרה הפסקת לדבר בפורום?

-רוני-

New member
סבבה עובדים מטילים מעט אינטרנט

מאז ששדרגו את תפוז מאד קשה לי להיכנס ולשלוח הודעות אז הורדתי פרופיל אבל אני ניכנס לפחות פעם ביום,

rodas

New member
לאבנר

ת"א בזל, אבל לפני הרבה הרבה שנים. למה?

למעלה