שלום לכולם

RainBird

New member
למה אתה מבקר את המקשוף? אין לי שום קשר לאתר, לספר או לכותב של הממסד המתועב הזה! יש לי אתרים טובים.

קודם כל, אני בחורה.

דבר שני - אין לי שום קשר למקשוף, ואתה צודק שאתה אומר שזה ספר של חובבנים. אני ממליצה לאנשים שאין להם שום מושג מה זה מאגיה וכישוף לקרוא את הספר הזה, כי יש בו כמה פנינים, אבל הרוב שם מאוד חובבני ובעיקר לא מדויק לחלוטין. אבל את רוב הטעויות שם אין בעיה לתקן אחרי שלומדים את הבסיס, על ידי חקירה טיפה יותר מעמיקה. דבר שלישי - אני חושבת שההתנהגות הבזויה שלך רק מוכיחה שאין שום טעם לזה שאתה נמצא כאן, ואתה פה רק כדי למצוא לחשים "אינסטנט". לוויקה ספיר - אתה צודק שלפעמים זה יותר נוח לקחת כישוף מתוך תבנית, אבל כישוף עובד הרבה יותר טוב אם משקיעים בו יותר מחשבה. אני הרבה פעמים מכניסה לטקסים ולכישופים שלי שירים של זמרים שאני אוהבת, אבל זה רק אחרי שהשקעתי מחשבה ואנרגיה בתיכנון הכישוף כולו. לדעתי אם נותנים למישהו כישוף מוכן לגמרי, סביר להניח שהוא לא יעבוד אלא אם הוא יחזור עליו אלפי פעמים.

The Wraith

New member
רק להבהיר משהו

כישוף זה מה שאנחנו עושים בעצם- ביוונית "מאגיה"="כישוף", אנחנו עוסקים בכישוף אבל תהליך הטלת הכשף עצמו נקרא "טקס" (Ritual). אם אני אתן כאן מתכון זה כמו שטבח יתן מתכון לילד, זה לא אומר שהילד יודע לאפות או לבשל וחוץ מזה- האם המתכון הוא בכלל לטעמו של הילד? אולי זה בכלל לא יצא לו, מה שיוצא לי. הסברתי את הסיבה, נראה לי שממש בקצרה, מקודם. Ave Satanas

hsotrt

New member
אנשים אנשים!!

להירגע!! ואתה במיוחד שחור אפל... זה שאתה מתרברב בזה שאתה מכשף דגול ויודע כל-כך הרבה על זימון ושטויות אז זה עושה אותך פחות לרמה שלך! אם יש ברשותך ידע אז תחלוק אותו, אבל חכה שיאלו אותך אל תקיע הכל לחלל הפורום!! ולהערות: דבר ראשון לא מזמנים שדים אלא מזמינים אותם, ולא שדים אלא רוחות או ישוייות. אם אתה באמת רוצה להסתבך עם כוחות רשע חזקים במיוחד, בבקשה, אבל אני לא ממליץ כי כבר חצי מהחבר´ה שפעם היכרתי עכשיו נמצאים בבית משוגעים או יותר גרוע, כצמח באיכילוב! שנית, כל אחד צריך ללמוד, אף אחד שאני מכיר לא הגיע לרמת ידע שהוא לא צריך ללמוד! והאם קרעת את "המקשוף" בכלל. ומה הקשר לאתר עצמו האתר רק מפרסם את הספר!! התוכן הוא החשוב העטיפה לא משנה!! תחשוב קצת לפני שאתה מדבר! אני לא בא כדי לקטול אותך או לרדת עלייך! אני פה בשביל להעביר ביקורת! אז תיקח את הדברים שלי ברצינות או שתגמור כמו מישהו בשם "ג´סטין אנג´ל" שקרא לכולם נעל/כפכף וביטל + קטל כל דבר שלא נראה לא!!! מאחד שאיכפת לו!

למעלה