שלום לכולם

שלום לכולם ../images/Emo70.gif

אז כחה.. כולם פה רק שואלים שאלות מתכתבים ועונים על שאלות זמן רב בגלל זה אין לי מה לרשום! אם אתם רק חדשים ולא יודעים בסדר אבל חלק גדול מפה עושה ספרים ואתרים ומבינים אז בואו נמלא קצת את הפורום הזה בכישופים הרבה כישופים. ואולי גם בזימון, ולחשים אבל על תדברו רק על שאלות מצידי תדברו על כישוף אני אוהב בעניין של המאגיה השחורה יותר אז תוכלו לשאול אותי שאלות על הכל איך מזמנים שדים או את השטן איך מקללים מקום בקללה קללה! וכל מיני . אבל אני יודע גם טוב! מי שבעד העצה שלי שיצביע

RainBird

New member
דבר ראשון הכתיבה שלך מוכרת, ולכתוב ככה זה לא לכתוב כחה ולכתוב כישופים בפורום יהיה דבר טיפשי כי הכשפים עובדים טוב יותר אם אתה כותב אותם. מאגיה שחורה לא קיימת עשה חיפוש בפורום כי חרשנו על הנושא הזה כבר וזה מתחיל לעצבן. קללות וזימונים לא נותנים למתחילים ראה ערך, אתה. ואגב, כואב לי בעניים בנפש טעויות כתיב ומחסור בפיסוק מתאים, ואני לא חושב שזה יאה שמכשף לא ידע לכתוב אני לא מתכוון להעליב, אלא רק להיות כן מצטער עם פגעתי Arden

אני לא רואה פה מתחילים../images/Emo70.gif

זה שאתם לא רושמים בפורום על מאגיה שחורה זה לא אומר שהיא לא קיימת
ואם את רוצה לדעת אני יגיד לך שהכוחות של השדים פי אלף או מיליון יותר חזק מבני האדם ואם אתה אומר שאין מאגיה שחורה זה כמו שתגיד שאין שדים וכל מה שאתם לא יכולים בכוחות עצמכם לעשות בדרך הזאת כן אפשר
ודבר שני כישוף שלא אתה רשמת לא פחות טוב מזה שאתה רשמת אם אתה תסביר בדיוק לאיזה פעולה נועד הכישוף וגם יש אנשים שלא יודעים לכתוב כישוף אפילו לא רשמתם פו איך לרשום כישוף! ואני מקליד מהר ויש לי שגיאות כתיב מזה. ולא מתכנן את ההודעה ואז כותב ובודק אם יש שגיאות כתיב ומתקן אם זה מפריע לך אל תקרא אני לא גולש כמוך כל היום

RainBird

New member
אני חושב שכמעיין המתגבר אמרה הכול על התגובה שלה, אבל אני אפרט. נתחיל עם זה, שלא קראת את המקנה הסופית, לא טענו שאין מאגיה שחורה אלא אמרנו כי החלוקה לצבעים היא טיפשית וחסרת משמעות. אתה ולא אני הגענו לרמה התפתחותית חזקה דיה, ולפיכך, יתכן שכרגע חלק קטן מהשדים חזק יותר מאיתנו. אבל בסוף הכול שלנו יכסח את שלהם, אם נעמידו במבחן. כל אימרות הכנף למינהן מראות שאתה מתחיל, או שאתה נמצא, במה שאני קורא לו תסמונת הספר:" קראתי ספר/אתר ועכשיו אני מכשף גדול ששולט ביקום!" הכישוף צורך המון שליטה עצמית והתפתחות, דבר שאתה לוקה בו לפי הצהרותיך. אגב, גם אני כותב מהר מאוד, ואני לא יושב ובודק את ההודעה שלי. השווה ומצא הבדלים. אני לא פה לקטול, אני פה לעזור ואם אתה רוצה ללמוד עוד על מאגיה, בשמחה אתן לך כמה אתרים המציעים מידע מהימן. ארדן

לא אני לא רוצה ללמוד

אני יודע רק אתרים על כשפים ואם אתה יכול אני רוצה חומר על טראנס מדיטציה עמוקה וגם על איך לתקשר אם המלאכים שלי ותודה.

RainBird

New member
אתה רואה? אתה בהחלט לא תלמד. במצב הטוב שום דבר לא יצליח לך ובמצב הרע, אחד השדים יתפוס אותך ותמצא את עצמך בבית משוגעים. לפיכך, אני בוחר שלא לחלוק ידע. ארדן

wicca sphere

New member
מאיפה הגעתם למסקנה הזאתי!?

למה אתם חושבים שרק בגלל שהוא מעוניין לחלוק לחשים, הוא מתחיל? יש גם אנשים מנוסים שאוהבים לחלוק לחשים... אתם לא יכולים לשפוט מישהו שהוא מתחיל או שהוא לא יודע מה שהוא עושה רק בגלל שהוא מבקש לחלוק לחשים... זה לא קצת "קיטלוגי" מדי? "מי שבקש לחלוק לחשים=מתחיל" ממתי ולמה?? wicca sphere

הוא כתב במפורש -

"אני לא רוצה ללמוד". מעבר לזה, כל מי שקצת מעבר לשלב של ההתחלה יודע שאין כזה דבר "לחלוק לחשים", לחש זה משהו שאתה יוצר עם עצמך.

wicca sphere

New member
חלק כן וחלק לא

חלק כן וחלק לא. יש אנשים שנוח להם ליצור את הטקסים לעצמם, ויש כאלה שנוח להם לקחת את הטקסים ואת הלחשים של אחרים כתבנית קבוע שאין לשנות אותה, כי ככה הם מתחברים לזה יותר טוב. זו שהדרך שלך זה לכתוב לעצמך, זה לא אומר שזו חייבת להיות גם הדרך שלו. ואף אחת מהדרכים לא יותר נכונה מהשניה.

קודם כל אתה וכל המקשוף שלך

שבדקתי מה יש בו רק פעם אחד והכל שם שטויות ולחוחבנים ואל תלמד אותי מה אני יודע ומה לא ובטח שאני יודע יותר ממך ואל תדאג לי. וחוץ מזה שאני לא אוהב להמציא לחשים כי אין לי גם רעיונות ויש לי הרבה כבר בגלל זה אני רוצה עוד אז אתה וכל הספר הדפוק שלך שבקושי 2 אנשים קראו אותו חוץ מזה שאתם שרשמתם אותו קראתם ו ב´ הספר החדש החדש שיצא עוד מעט היה צריך לצאת כבר מלפני חודש וחצי אז אל תבלבל את המוח שלך ומה זה האתר הדפוק הזה ובפורום שלכם יש רק 3 הודעות זה אומר שלא סתם שאמרתי שבקושי 2 אנשים נכנסים לאתר שלכם וקוראים את הספר המסכן שלכם. שחור אופל

ועוד משהו

שמתי לב שרשמתי חוחבנים במקום חובבנים אז אל תקנו אותי ימסכנים לכו לפורום כתיב ודבר שני אני חושב שהאתר מג´יק של וויקה ספר פי מיליון מהאתר המחורבן שלכם ושם רושמים בפורום ורושמים הרבה ולא רק זה שלקחתם את הפורום מהאתר ASPCODE.CO.IL גם העיצוב והאתר מכוער וגם לא נכנסים אליו אני לא יודע מי בונה את האתר הזה אבל הוא מכוער גם.

voguemaster

New member
ויש לי הצעה בשבילך

ידידי, אתה נשמע כ"כ טיפש שאין סיכוי שעולה על הדעת שאתה תצליח ללמוד כישוף, או כל דבר אחר. תרשה לי להציע לך הצעה ידידותית: תרגיע. WHAT GOES AROUND COMES AROUND אלי נ.ב. חמודי, אני כבר צופה את ההודעה הבאה שלך.. לא, אני לא מכוער. לא, איומים לא פועלים עליי (רק בחורות יפות
) ודחילק כמו שאומרים, מה לכל השדים אתה רוצה מהאנשים פה ???

wicca sphere

New member
שחור..

קודם כל תודה בקשר למחמאות לגבי האתר שלי, דבר שני תרגע... אתה מתעצבן על בסיס ריק... רק אתה יודע כמה אתה יודע, ואני מניח שאתה יודע לא מעט, אז אין לך שום סיבה להתרגז.. אנשים אומרים ויגידו הרבה דברים... לא כל דבר צריך לקחת ללב. wicca sphere

white-raven

New member
מדהים

עוד בן 12 חסר כל ניסיון חוץ מקריאה של הפרקטיקה שהוא מצא ברשת. הספר מקשוף הוא לא תורה מסיני אבל הוא מקנה את הבסיס כמו שצריך. זהו בעיקרו של דבר פורום פילוסופי שבא להעביר את ההבנות והתהיות של המשתתפים בו לגבי תחום מורכב זה. לפני ארבע שנים הייתי בדיוק כמוך וגיליתי שהתקפת שד היא דבר אמיתי וכואב שהותירה אותי אחר כך משולל כל יכולת מאגית למשך שנה וחצי. אם גם אתה רוצה ללמוד בדרך זו שבה אתה חייב ללמוד את הפילוסופיה בלי יכולת להעביר לפרקטיקה אז בבקשה. WHITE-RAVEN שאכל קש במשך שנה וחצי לפני שהצליח לחזור למעשי

ל-WHITE-RAVEN!!!!!!

דבר ראשון אתה חוצפן! בקשר למה שאמרת לשחור ואפל או משהו כזה עם ה- עוד ילדה בן 12 וכל ההמשך.......... אז אני מקווה לטובתך שאתה לא מדבר אליי! אז מה עם אני צעיר ודרך אגב אני בן 13! ותאמין לי שאתה לא מכיר אותי! ומה שאני לוקח לא רק פרטיקות מהרשת! אז פשוטטטט תרגיע את עצמך או שאני יאלץ להרגיע אותך! הבנת??? פשוט על תיתן דוגמאות על אחרים תיתן דומאות על עצמך הם יותר מידי רעות! אבל לא משנה TAL

wicca sphere

New member
אל מי אתה מדבר?

אני מקווה שלא אלי, כי לי אין שום קשר אל "מקשוף" או שום קטגוריה כזו.

למעלה