שלום לכולם

אלעד505

New member
שלום לכולם ../images/Emo70.gif

קודם כל, אני כבר זמן מה קורא את ההודעות של כולכם פה בפורום וכל יום לומד דברים חדשים. ממש פורום (ואנשים) על רמה! היום נתקלתי בבעיה ורציתי לדעת אם מישהו יודע איך לפתור אותה: ניסיתי להשתמש בJackFlash והוא אומר לי שיש לי FlashPro מותקן ולהשתמש בתוכנה RemoveFP שמורידה את FlashPro. הבעיה היא שהתוכנה הזו כל פעם גורמת לERROR ולקריסת המכשיר. ניסיתי לעשות HardReset אבל JackFlash עדיין טוען שיש לי FlashPro מותקן והRemoveFP עדיין קורס. יש למישהו פתרון?

שלום אלעד ../images/Emo24.gif

ראשית, ברוך הבא! אשמח לשמוע התרשמויות והערות לשיפור. במידה וה-JackFlash עושה לך קראש, אתה מוזמן להשתמש בכלי המובנה של FLASHPRO בשם FlashPro Uninstall. צריכים להופיע אצלך שלושה אייקונים FlashPro FlashPro Setup FlashPro Uninstall תכנס ל-Uninstall ותמשיך על פי ההוראות. זהו, אחרי זה הסר את התוכנה והתקן את ה-JackFlash

אלעד505

New member
תודה על התגובה המהירה

מאיפה אפשר להוריד את FlashPro Uninstall? ראיתי שכל מה שיש בPalmGear זה רק אופציית Buy לתוכנה של FlashPro ואם אפשר עוד שאלה - כאמור עשיתי HardReset וכשהחזרתי את כל הקבצים שהיו בHotSync בסיום הHotSync הפאלם קרס וכל פעם שמדליקים אותו הוא נותן Fatal Exception - אם אני עושה Reset עם הכפתור "למעלה" לחוץ אז הכל בסדר... למה זה קורה?

kenderkin

New member
קודם כל ברוך הבא אל צל קורתנו ../images/Emo24.gif

מדוע שלא תפרט לנ קצת: האם מותקנים אצלך האקים ? (נסה לעשות להם DISABLE) באיזה לאונצ´ר וגרסתו אתה משתמש? (נסה לבטל גם אותו) בקיצור לא להתעצל - שפוך פרטים! רואי.

jack daniels

New member
מחיקת פלאש

לא הצלחתי להבין למה אתה צריך את הג´קפלאש, אם יש לך פלאש-פרו (אין הבדל משמעותי ביניהם)... בכל אופן, נסה לבצע מחיקה של הפלאש, באמצעות ביצוע ריסט תוך החזקת המקש הימני (Memopad אני זוכר נכון, אצלי המקשים נמחקו מעודף משחקים....) שים לב!!! כל התוכנות מהפלאש ימחקו, דאג לגיבויים ולרשימת קוד ההרשמה של העברית. לאחר מכן נסה להריץ שוב את RemoveFP, בתקווה שיעזור...

אלעד505

New member
עוד קצת פירוט

לא היה לי מושג בכלל שיש לי FlashPro (לא זכור לי שאי פעם התקנתי אותה). בקשר להאקים - ביטלתי את כולם אבל עדיין RemoveFP גורם לError (Memory Mgr NULL handle) נ.ב. האם הReset עם הMemoPad לא קצת מסוכן?

jack daniels

New member
אי-מייל

תן אי מייל, אני אשלח לך את תוכנת ההסרה של הפלאש פרו, FPUninst.prc

eliram

New member
מסוכן, בעיקר אם יש לך תוכנות

שהעברת לפלאש ואתה לא רוצה שימחקו. בוא נעשה קצת סדר: שתי התוכנות מקבילות בשימושן, להעביר תוכנות מהזיכרון הרגיל (8 מגה ב 505) לזכרון הפלאש (4 מגה ב 505) ולהיפך. השימוש באחת או בשניה הוא עניין של העדפה. כדי להסיר את התוכנות האלה, יש צורך בתוכנת הסרה. ניתן להשאיר תוכנות שהעברת לזכרון הפלאש שם, או להחזיר אותן לזכרון הראשי. אם אתה עושה RESET FLASH כמתואר למעלה, ימחקו כל התוכנות העודפות שהוספת לפלאש. לכן עדיף לך להכנס לתוכנה שכרגע מותקנת לך FLASH PRO ולבדוק מה העניינים שם.

אלעד505

New member
עדיין לא הסתדר לי ../images/Emo7.gif

לילה טוב כולם, מה שקורה זה ככה: JackFlash טוען שיש לי FlashPro. FlashPro טוען הוא לא מוצא Flash Memory בכלל במכשיר(?!?) ושכמובן הוא לא מותקן (FlashPro) זה אחרי HardReset והמחיקה של הFlash יש למישהו מושג מה לעשות (לי אבדה התקווה...)

למעלה