שלום לכולם

Tali 22

New member
שלום לכולם../images/Emo70.gif

מקווה שאתם מרגישים טוב כמה שאפשר. כמעט אף אחד פה בטח לא מכיר אותי. אני טלי ועברתי השתלה לפני חצי שנה. האמת שמאז ההשתלה היה לי קצת קשה להיכנס לפורום הזה כי זה העלה לי כל מיני זכרונות לא נעימות. אבל עכשיו אני מרגישה הרבה יותר טוב ויכולה להתמודד אם זה. אז רק רציתי להציג את עצמי ושיהיה לכולם שבוע טוב!

אוהבים אותך טלי!!!

מאיפה?בת כמה?מה קורה איתך עכשיו?זה מעניין לדעת איך מרגישים אחרי השתלה..אולי ח"ברה מכאן שעברו השתלות יספרו על התהליך שאחרי ההשתלה... וריקי אם את קוראת את זה אז לא!!!אני לא רוצה להכנס לקומונה זה נשמע לי מפחיד מדי ומיותר..לעת עתה לפחות

הבהרה

הקומונה אינה מיועדת רק למי שמועמד להשתלה אלא גם למי שמתעניין. יש דברים שמי שעבר השתלה שמח לשתף את כולם, כמו מלוחית וכמו טלי שעושים זאת כאן. יש דברים שהשיתוף הוא ברמה יותר אישית ולשם כך ישנה הקומונה שהיא סגורה רק למי שאנחנו מכירים ולא פתוחה לקהל הרחב.

לא לא הכל בסדר,סתם מעניין לדעת

על הנושא הזה.בכל זאת יש לנו קצת זיקה לעניין...מה גם שתמיד טוב לדעת עוד דברים,ואותו אישית מאד מעניין איך זה "לנשום חופשי"

Tali 22

New member
אני זוכרת...

את עצמי מקבלת צמרמורת מהמילה "השתלה" לפני אולי שנתיים. אבל כשמגיע הזמן אז חייבים להתרגל לזה ולהתחיל להתכונן נפשית. כשאני נזכרת איך פחדתי מזה אני פשוט לא מאמינה שכבר עברתי את זה.

Tali 22

New member
לשאלתך כחול כזה

אני בת 22, אני מרגישה טוב, למה אני כותבת טוב ולא ממש טוב זה בגלל שאני עדיין מקבלת אנטיביוטיקה ב-IV וזה גורם לי להרגיש לא טוב. אבל חוץ מזה תוך החצי השנה האחרונה החיים שלי השתנו בצורה מדהימה. הייתי מחוברת לחמצן ובקושי הייתי יוצאת מהבית ועכשיו אני חזרתי ללימודים ואני יוצאת. (אני מניחה שלחלקכם שבמצב טוב (ואני מקווה שהרוב כך) המילה חמצן גם מפחידה אותכם? אני זוכרת איך שזה הפחיד אותי... תמיד חשבתי על עצמי כבריאה ולא דמיינתי שאגיע למצב של השתלה. אבל גם את זה עוברים.

שלום נעים מאוד

שלום לך נעים מאוד. רציתי לשאול את מספרת לאנשים שאת פוגשת שעברת השתלה? ואיך התגובות שלהם? ביי לאנדרו

Tali 22

New member
היי ליאנרדו

אז ככה... בניגוד לCF שהיו לי הרבה בעיות והתלבטויות אם לספר או לא לאנשים אז אם ההשתלה זה ממש לא ככה. יש אנשים שנורא נבהלים, אבל נראה לי שהרוב תלוי באיך שאתה מתייחס לזה אחרי שאתה מספר. אתה מבין למה אני מתכוונת?? אבל בהשתלה אני ממש לא מתביישת ואפילו התרעיינתי בטלויזיה. למה אתה שואל? אתה מספר לאנשים על הCF?

היי טלי

שלום לך אני לא לאונרדו לאנדרו אני מבקש או ( יונתן שם ישראלי) אני כן מספר אבל החב'רה בעבודה במחלקה שלי רק הם יודעים. אבל לא כל העבודה שלי. כי שם יש עוד 500 אנשים. אני לא אוהב להסתיר הפך שיהיה יותר מודעות. אני גם דיברתי ברדיו 103 fm ורשת ב' פעם. ולא התביישתי לספר. רק שאני שואלים אותי אם אני צריך השתלה אני אומר לא צריך. אבל אני מרגיש שרופא לא עושה מספיק אולי ואומר לי דברים אחרים. כי תםקודים שלי בסדר. שיהיה לך חג שמח ותודה על תשובה שלך מאחל לאנדרו

Tali 22

New member
ליונתן (מבקשת סליחה מעומק הלב)!

לא הבנתי מה שכתבת על הרופא שלך ועל התפקודים שלך??

Tali 22

New member
ליסמין

אפשר לשאול מי את ומה הקשר שלך לCF? או שאת חסויה

jasmine38

New member
במיוחד לטלי

אני אבא לנסיך מדהים ומיוחד בן 7+ (לקראת סיום כתה א') שבזכותו וממש שלא באשמתו, אני כאן. אגב, את דיוקנו ניתן לראות בגליון הקודם של האיגוד, בו נראה גיל הפיזיוטרפיסט מטפל בו. גם באתר האיגוד, דיוקנו מופיע: ברוב דפי האתר נפתחות שלוש תמונות בראש הדף, ותמונתו שצולמה ביום הולדתו הראשון, היא אחת מהתמונות. (אם תגיעי לאיגוד, תוכלי לראות את תמונתו בגודל יותר משכנע ומרשים. בקשר ליסמין... ברירת המחדל הנפוצה שמדובר בשם של בת/אשה. זה כמו הסיפור של הביצה והתרנגולת, מה היה קודם? יסמין הוא שם של פרח/צמח/שיח ריחני שאהוב על רבים. רבים אימצו את שם הפרח הזה, והעניקו אותו לביתם. הכינוי יסמין יכול בעצם להנתן לכל דבר (אפילו למבצע צבאי). כלומר במקור מדובר בשם של פרח, ובכל זאת יש לי קשר מיוחד לשם הזה ולא מדובר השם של אשה !!!

jasmine38

New member
לטלי

כל מי שבוחר/ת לחשוף עצמו/ה בפורום, רשאי/ת לעשות זאת, אך אסור לאחרים/ות לחשוף אותו/ה !!! כל הכותבים בפורום חסויים, למעט נושאי תפקידים מקצועיים כמו: ריקי מכלין, שפעילה מאוד בפורום רחל ברגר וכל יתר עובדי האיגוד, שבוחרים לכתוב בפורום. רופאים, פיזיוטרפיסטים, פסיכולוגים דיאטניות וכו'. ** למידע נוסף אודותי עייני וקראי, אם תקליקי על הכינוי שלי. (למעט הגיל, הכל נכון)

Tali 22

New member
שלום יסמין

תודה רבה על התשובה המפורטת והמעניינת. מצטערת עם שאלתי לא הייתה במקום...
רק רציתי להבין בעקבות התגובות המרובות שלך וכמנהל הפורום.

למעלה