שלום לכולם

Azazel

New member
שלום לכולם../images/Emo70.gif

שלום, קוראים לי דוד, ואני סטודנט בטכניון. אני אוהב מאוד את מסע בין כוכבים. לא הייתי קורה לעצמי מעריץ שרוף ( לא הולך לכנסים, או שום דבר מהדברים הדומים), אבל מהופנט ומאוהב באפשרויות של העתיד של האנושות בחלל, וכמובן רואה במב"כ כמשהו שהאנושות בהחלט צריכה לשאוף אליו, מבחינת מבנה החברה, והתפתחות טכנולוגית. ראיתי המון פרקי הדור הבא, כמעט את כל חלל עמוק 9, ועכשיו, אני מחובר אדיקות לוויאג'ר בשידורים חוזרים ( גיליתי אותם ביס לא מזמן, ומאז אני צופה בקביעות. ) אשמח אם תרשו לי להשתתף בפורומכם הנחמד.
בתודה מראש. אגב, אשמח אם תענו לי, האם יש טורנטים של הפרקים של וייאג'ר? כי ביום אני לא יכול לצפות, ונמאס לי לחכות ל2:20 בלילה, כל לילה. לגבי אנטרפרייז, האם כדאי לי לראות?

S h a y 9 9 9

New member
../images/Emo13.gifברוך הבא

אני מציע לך בחום לסיים לראות את חלל עמוק 9, זאת סידרה מצויינת והעונות האחרונות שלה הולכות ומשתפרות עד לסופה של הסידרה. לגבי טורנטים והורדות בכלל זה לא חוקי לדבר על כך על גבי הפורום אבל אתה מוזמן לפנות במסר פרטי למי שתרצה ולשאול (גם אלי). לגבי אנטרפרייז, תלוי- אם אתה חובב אקשן אז תתחיל מעונה 3, אם אתה לא ממש מטורף על אקשן אז כנראה כדאי להתחיל מעונה 4- בכל מקרה 2 העונות הראשונות בעייני לא שוות את הזמן.

itstzar

New member
מה שתלוי מתייבש.... ונופל

אין שום הגיון להתחיל מעונה 4 כי יהיו הרבה דברים שלא יהיו מובנים בכלל נכון אמנם שהעונות הראשונות לא היו פאר היצירה אבל הן עדיין עונות טובות חוץ מזה שאפילו TNG התחילה חלש (למה יש לי הרגשה של דז'ה-וו) ובכלל, איך אתה יכול להמליץ לו לראות עונה שלמה על סמך שני פרקים בלבד? נכון פרקים מצויינים, אבל אתה יודע איך זה ימשיך?.... אה, וברוך הבא

S h a y 9 9 9

New member
כתבתי "כנראה"...

כרגע מסתמן שעונה 4 תהיה יותר טובה מקודמותיה וזה גם לא מאוד קשה לביצוע.

TUVIX

New member
שתי העונות לא שוות!? שוד ושבר!!

העונות השניה אולי היחידה שהיה שווה לצפות בה במהלך כל הסדרה. לזה אתה קורא לא טובות?! פףףףף הנוער של ימיינו התדרדר קשות

Oren C4

New member
יש כזה מכשיר שנקרא וידיאו

במקום להתעסק בהורדות שעות על גבי שעות, הייתי ממליץ לך לכוון את מכשיר הווידיאו שלך שיקליט את הפרקים של וויאג'ר מדי לילה, ואז תוכל לצפות בפרקי הסידרה המצויינת הזו בזמנך החופשי
ולגבי אנטרפרייז - באמת אין טעם להוריד את 2 העונות הראשונות, אבל אתה יכול לצפות בפרקי העונות האלה ביום שבת בערוץ 10 (עונה שנייה) או בימי ראשון בערוץ סטארוורלד (עונה ראשונה).

Bufreak

New member
ברוך הבא, דוד../images/Emo13.gif

תגיד, אפשר לקרוא לך משה? בתשובה לשאלה שלך- האם כדאי לצפות באנטרפרייז? - זה בהחלט לא יזיק. אתה רק צריך להיות מוכן לאפשרות שאתה תתאכזב ממנה מאוד, ותחשוב שהיא נופלת מקודמותיה. אבל גם יכול מאוד להיות שתאהב אותה. היא מאוד שנויה במחלוקת, כפי שניתן להבין. אולי
לשלוש העונות הראשונות של אנטרפרייז(זה לא חושף שום דבר על פרטי העלילה, אלא את ההתרשמות שלי מהעונות): אני לא אוהב את "אנטרפרייז". ראיתי את שתי הראשונות, וחשבתי שהן לא רעות, אבל לעיתים משעממות. השלישית, לדעתי, הייתה בלתי צפייה בעליל. הייתי מתחיל לראות פרק, ומיד מחכה שהוא ייגמר כבר. בשלב מסוים, כבר הפסקתי לצפות בה. אבל, היי, זו רק דעתי
. סוף
מה שבטוח הוא, שאתה צריך לסיים את חלל עמוק 9. זו סדרה מורכבת ומעניינת מאוד. גם וויאג'ר היא טובה(בעונות מסוימות, היא אפילו גם מעולה). חג שמח
דוד.

שלום שלום../images/Emo70.gif../images/Emo20.gif

בברוך הבא! נשמח מאוד שתצטרף
דרך אגב- אתה פעיל בתא הזה של חובבי המד"ב שיש בטכניון? מקווה שתהנה פה. בקשר לשאלתך- אני די בטוחה שיש טורנטים להכל, אבל בגל שתפוז נושפים בעורפנו אנחנו משתדלים לשמור שיחות כאלה למסרים....
ראיתי שshay999 כבר התנדב לענות לך בפרטי, אז אני מקווה שהוא ידע לעזור.... בכל מקרה, יהיה נחמד אם תעיף מבט בתקנון שלנו, סתם כדי להבין מה כולם רוצים ממך פתאום בקשר לשאלה הזו...
אז שוב ברוך הבא! טאשה

Azazel

New member
תודה רבה לכולם על התגובות../images/Emo70.gif

קודם כל, לא, אינני פעיל בשום תא. גם לא בדיוק ידעתי שהוא קיים, אבל באופן כללי, אני מעדיף ליהיות דיסקרטי בקשר לאהבת הסטאר טרק שלי, אני לא יכול לתאר לעצמי לראות פרקים עם אנשים אחרים. זה מוזר לי.
. לגבי הטורנטים, אני מצטער, לא ידעתי, ואני בהחלט מסכים להמשיך את הנושא בפרטי ( אבל להמשיך
). תודה גם על ההמלצות שלכם לגבי חלל עמוק 9, ואנטרפרייז.

היו מספר פרקים מצויינים בעונה

ה-1 והשנייה. החביב עלי ביותר הינו הפרק עם אלו שלא ידוע מה שמם אבל אומרים YOU WILL BE ASSIMILATER. RESISTANCE IS FUTILE. נכון, לא טראקי טיפוסי, הרבה אקשן, אבל הדליק אותי לראותם משתלבים איכשהו בתקופה ההיא. מעניין מתי נראה את Q .... פרק אחר מצויין היה הפרק בו ארצ'ר מעלה זכרונות מתקופתו באקדמיה. תענוג לראות מאיפה הכל התחיל. כמו כן, סיפורה של ט'פול על מפגשם הראשוני של הוולקנס עם תושבי כדוה"א היה פרק נחמד. לא תפארת, אבל נחמד. (אהבתי את הקונספט שאת הסקוטש המציאו הוולקנים. מה צה"ל יגיד על זה!) וכאשר חושב על שאר הפרקים, הם די נשכחים. נבלעו בחוסר העלילה ובחוסר יכולת של השחקנים להראות כחלק מצוות אמיתי. אבל העונה השלישית, כלראותה כסיפור מתמשך היה לתענוג לאלו שפחות מחפשים את הטרקיות בסדרה. הרבה אקשן, הרבה אפקטים, הרבה פוליטיקה והרבה יומרנות אמריקאית
די מעצבן אותי הסיפור עם החללית שמצאו, בה פתחו דלת וגילו ספינה ענקית ממתחת. יהיה מאד מאכזב אם לא ימצא לזה קשר בעתיד. רק התחלתי לראות את העונה ה-4. סיימתי לראות את הפרק הראשון. בלי ספויילרים מיותרים, אומר שהפרק הזכיר לי במבנהו (האקשני) את העונה ה-3, וכפי שמישהו הזכיר כאן, נראה שבאקולה התבלבל טיפה וחושב שהוא עדיין בQUANTUM LEAP "Zigi, two to beam up"

תיקון קטן

ארצ'ר לא נזכר בימי האקדמיה, כיוון שבזמן של אנטרפרייז האקדמיה למעשה עוד לא הוקמה.

למעלה