שלום לכולם

MoshaniT

New member
שלום לכולם../images/Emo70.gif

אני צריכה עזרה - אני עושה מסיבה ואני רוצה להשמיע כמה שירים רוק ישראלי. השאלה שלי: איזה שירים הכי כדאי לי להשמיע
בנתיים בחרתי את: אלה - היהודים עוד ארון אחד - היהודים צועקים על אהבה - סינרגיה (נחשב רוק?) תודה למי שיעזור

Mשינה

New member
אז ככה

איפה הילד - מישהו שומע אותי היהודים - אינטרמת ירמי קפלן - הדפוק הזה משינה - אין מקום אחר, את באה לבקר אינפקציה - אציטון, בקבוק עלי מוניקה סקס - 180 , על הרצפה קספר - אחלום לנצח, תראו אותי. אגב - אני עופר, tataman לשעבר, אוהב רוק, בעיקר ישראלי, בעיקר משינה. ירושלמי גאה, שמתעורר גוסס כל בוקר. (נוסע הרבה באוטובוסים ומסתובב תכופות בעיר)

Mשינה

New member
נכון מאוד!

גם אני נגעל שם מהראפ, וגם אני מקיא, אבל זה דווקא לא מהמוזיקה.

היהי טובה אני אה?!:))

אבל בזמן האחרון זה מ-פ-ו-צ-ץ בערסים ופרחות... אבל חברה שלי(שהיא יחצנית) ארמרה שזה רק ב3 מסיבות האחרונות כי היה להם איזה בעיות כלכליות או משו ואז הם רצו להכניס הרבה אנשים... נו טוב לא חשוב:))

המפ...*חושבת..*(זה יקח זמן..:) )

היהודים- ג'קי היהודים- גניבה היהודים- שחק אותה דוגרי הרבה שירים של היהודים מתאימים:) הממ נעבור למשו אחר.. איפה הילד- מה שעובר עלי מופע הארנבות- בשמלה אדומה (אםלא רשמו כבר..) טוב אני צכה ללכת אבל אני אמשיך לרשום מחר:) בכל מקרה ת-ה-נ-י!!

rotemosh101

New member
שייגעצ-מנויורק ועד רפיח

משינה-מקום אחר משינה-אחכה לך בשדות אביב גפן-רומאו ויוליה אין לי כח לעוד אבל אלה בהחלט נחמדים...

MiToOsH

New member
*שייגעצ- ניו יורק רפיח ../images/Emo104.gif

אהבתי ת'חתימה :)

MiToOsH

New member
אין בעד מה. ../images/Emo104.gif

(חח רואים? אני בנאדם נחמד לפעמים :))

למעלה