שלום לכולם

שלום לכולם!!../images/Emo24.gif

אני חדשה פה......
מוריה ("למה כל השמות תפוסים") אמרה לי שזה אחלה פורום אז החלטתי לנסות :))) אני מקווה שיהיה כיף.......
ביי לכולם.... (ולילה טוב) נטלי

shadow dancer

New member
הפורום בסדר.....

בס"ד אבל האנשים אחלה!!! ברוכה הבאה!!! וזהירות: הפורום ממכר........ (אל תגידו- לא ידענו לא ראינו לא שמענו!) ו......תהני......(התמכרות נעימה.....)

חחח תודה על האזהרה... ../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif

בס"ד אבל אל תדאג אני אקח את הסיכון (על אחריותי
...) יהיה פסדר גמור...! רק תשתפו אותי בשיחות
יאללה ביי אני אלך לי לישון...
לילה טוב!! נ.ב: התלהבתי על הציורים.... יש פה מלא!! אהבתי....
חח אני פשוט יושבת פה ובוחרת פרצופים..... :))))

shadow dancer

New member
אנחנו משתפים......

בס"ד אבל את צריכה להידחף!!!
אל תדאגי....יהיה טוף!

ברוכה הבאה!

גמני.. אמממ... {*מצחקקת ונותנת מכות בשקט למיכל*} בערך חדשה... למרות.. אמממ... שיש כמה שמכירים אותי מהמציאות.. אמממ... טוף בכלוזת... הפורום בהחלט ממכר.. אמממ... ולא כדאי לך להתעסק עם קרן.. אממ... היא נושכת! {אמממ}...

שאת מטומטמת רציני!

סתאםםםםםםםםם אל תעלבי... פשוט אל הייתה לי הערה חמודה אז בחרתי בך מבין.. 4 אלה שאני מכירה מהפורום.. ד"א ליעד עכשיו אני יודעת מי אתה אז תתכונן למתקפת הערות!

תודה רבה../images/Emo70.gif../images/Emo39.gif

בס"ד אתם ממש חמודים!!! אגב, אמרו לי להדגיש פה שאני *לא* מעפולה
והבנתי שיש לכם היום מפגש!! נכון???? אז תהנו! ותספרו לי אחרי זה איך היה...... ו..... זהו

BaDoDa

New member
../images/Emo24.gifברוכה הבאה!!../images/Emo24.gif

בס"ד תהני..... ו.....אני מכירה עוד אנשים עם פיצול!!!

shani300

New member
שלום לכולם../images/Emo70.gif

אני חדשה בפורום, והייתי שמחה אם אתם תוכלו להסביר לי מה קורה פה.... ניסיתי להבין, ולא הצלחתי. אז אם אתם תצליחו להסביר לי, אני אשמח! איך כולם מכירים אחד את השני, ומה הפגישות האלה שאתם עושים, וכו'.... תודה רבה מראש! שני.

היי../images/Emo70.gif ברוכבא!

דבר ראשון-מאיפה? ואיזה שבט?! רצים פה דיונים...את יכולה להגיב... ויש מפגש כל חופש... ומכירים את כולם כי כולם מתכתבים עם כולם באייסיקיו\אי מייל\מסרים וכו'... מחר יש מפגש
איזה סבבה... יש אישור?

למעלה