שלום לכולם

ר ו ב י ן

New member
שלום לכולם../images/Emo70.gif

קוראים לי ענבר. אני עדיין לא צמחונית לגמרי (טבעונית אני לא רוצה להיות יש גבול). מצד אחד אמא לא מרשה לי כי היא אומרת שבבשר יש ויטמינים שלא נמצאים במקומות אחרים והיא לא רוצה לקחת אותי לרופא ולהכין לי אוכל מיוחד, מצד שני יש עדיין מספר (מועט אומנם) של מאכלי בשר שאני אוהבת. ואני לא יודעת מה לעשות
האם הטענה של אמא שלי נכונה? שלום אריאל

הייי

תראי אם יש מאכלים שאת אוהבת שהם בשר, אני לא יגיד לך לא לאכול אותם כי בסך הכל זה הגוף שלך ואת יכולה לאכול מה שאת רוצה, את מחליטה מה את רוצה לאכול, ואם את אוהבת בשר אז תאכלי, ואם את רוצה להיות צמחונית את צריכה להיות בטוחה בעצמך שזה הדבר שאת הכי רוצה לעשות.

Kettercat

New member
היי, וברוך הבא לעולם הצמחונות!

אמא שלך אכן צודקת באמרה שיש ויטמינים ודברים נחוצים שמשיגים בבשר, אבל מצד שני אפשר גם להשיג אותם בדרכים אחרות של צמחונות. המפורסם ביניהם הוא ויטמין ה-B12, שנמצא לרוב במאכלים בשריים. אני, צמחונית כבר קרוב ל-10 שנים, לוקחת כדור מיוחד למציצה של סולגר מידי יום/יומיים וזה מספיק (תלוי במי מדובר, פעם אחת זה היה אפילו "יותר מידי" והייתי צריכה להוריד במינון
). כך שיש דרכים לסדר את זה, הכל תלוי ברצון ובהתמדה - אם תרצי ותשמרי על עצמך, תוכלי
שיהיה בהצלחה!

Neta558

New member
המפורסם או היחיד?

אין אף ויטמין או רכיב תזונתי אחר שלא ניתן להשיג ממקורות צמחיים. ובאשר לבי12, המאמרים בקטגורית "תזונה" יסבירו זאת באופן המפורט ביותר...

MooN aka asdfgh

New member
../images/Emo124.gif הקשיבו הקשיבו!!!

זאת ענבר... אני מצפה מכם להתנהג אליה יפה

MooN aka asdfgh

New member
השמרי לך...

הפורום שורץ אנשים רעים ומסוכנים... המוסכנת מכולם היא בעלת שפם וכובע, לובשת כחול ומוחקת הודעות ללא הרף... היא עצבנית ומתעללת בעיקר באנשים שמזכירים את המושג "שמן זית"! תמונתה:
ראו הוזהרתם!

Neta558

New member
../images/Emo150.gif הודעת הנהלה ../images/Emo150.gif

יתכן כי בימים הקרובים יעדר אריאל מהפורום. אין ליחס לכך כל קשר להנהלה. כמו כן, לכשיחזור, יתכן כי ישתמש בתחילה רק בחלק מהאותיות. גם עובדה זו אין לשייך להנהלה. אנא ראו הוראות אלה כמחייבות. העבריין יענש

SMOLANIT1

New member
תרגום מאת מוריה הכשרונית...

נראה לך? מה אני איזה מפגר? אני כותב כרגיל!

למעלה