שלום לכולם

שלום לכולם../images/Emo70.gif

יש לכם פורום נפלא רציתי להתייעץ עמכם בנוגע לחלומות, ספק צלולים, שאני חולם בחודשים האחרונים. אני צריך להקדים ולומר שאני מאוד אוהב לכתוב ולקרוא ושאיפתי, בעתיד, היא לכתוב בצורה מקצועית. בחלומותי, אני הוגה כל מיני רעיונות מעניינים, *כותב/מדלקם* בשפה קולחת, מהירה ודינמית, מלאה בתיאורים נפלאים ושוקקי חיים שמעולם לא הצלחתי להעלות על הנייר כשאני ער. השאלה שלי היא- האם אני יכול להשתמש בטכניקות של חלומות צלולים על-מנת לזכור את הטקסטים שבהם אני חולם? בד"כ, אני זוכר אותם למספר שניות עד שהם נעלמים ממוחי. ישנה נקודה נוספת שמטרידה אותי, וזו כבר שאלה על חלומות בכלליות. היתכן כי הטקסטים שבהם אני חולם הם מזוייפים? כוונתי היא, האם אנו חולמים באמת במילים או שמא מוחי גורם לי להאמין שכן ובעצם אני לא חולם כלל במילים. מבינים למה אני מתכוון? מקווה שתוכלו לעזור. |תודה"

LucidGuess

New member
שלום גם לך ../images/Emo13.gif

לדעת רבים זהו אחד הפרומים החביבים ביותר שאיי פעם ניתקלתי בהם
תודה בשם כולם
כן, בזמן חלום צלול היכולת היצירתית שלנו היא במיטבה וזה בזכות הקשר הישיר כל כך לתת מודע בזמן חלום צלול, בזמן חלום צלול אתה יכול להגות את הרעיונות הכי מופלאים וגאוניים שאיי פעם יהיו לך, אל תישכח שחלק גדול מהממציאים הגדולים הגו את המצאותיהם בזמן חלום! אם אתה בחלום צלול וחשבת על דבר נפלא, רעיון גאוני ויצירתי, פשוט מאד שנן אותו כמה פעמים בתוך החלום הצלול, ואז אמור לעצמך כמה פעמים "עכשיו אני אתעורר ואזכור מצויין את הרעיון על כל פרטיו!" ותתעורר! זה אמור לעבוד. Lucid

Real Dream

New member
ברוך הבא!

גם לדעתי זה פורום נפלא...
אין לי הרבה מה להוסיף למה ששרגא (Lucidguess) אמר, מלבד התייחסות לשאלה האחרונה: כן, יכול להיות שאתה רק חושב שאתה כותב מילים, ובעצם אתה סתם כותב שטויות. גם יכול להיות שרעיון, שבחלום נראה לך גאוני, במציאות יהיה ממש אדיוטי (היה פעם דיון כזה על בדיחות...). אבל, לא תדע אם לא תנסה...

LucidGuess

New member
שרגא?? מי זה שרגא? ../images/Emo6.gif

נֹעה סתם עבדתי עליך, אני בכלל לא שרגא!
Lucid

Variety

New member
תגובה

היי, ברוך הבא לפורום! ישנן כמה דרכים שבהם תוכל לזכור את מה שאתה הוגה בחלומות. 1. תכתוב יומן חלומות. יומן חלומות (כפי שכתוב ב LDreams.com) עם הזמן משפר לך את זכרון החלומות כך שתוכל לרשום פרטים רבים. 2. קראתי פעם על שיטה מעניינת: הכן רשמקול שמופעל בעזרת קול - יש כאלה של Panasonic. כאשר אנו נרדמים כל לילה, הגוף משתק עצמו כדי שלא נזוז במצאיות כפי שאנו זזים בחלומות ולמנוע סכנות. מה שקראתי זה שאפשר בעזרת המחשבה להוציא את הפה מהשיתוק, וכך להגיד בקול בחלום את מה שאנו רוצים. כיוון שהפה לא משותק אנו גם במציאות נדבר והרשם קול יקליט. אין לי מושג אם זה באמת אפשרי אבל זה משהו שקראתי פעם. אני גם לא מודע לאיכות של הקול, אם אנו לא ממלמלים דברים או שמדברים ברור.

למעלה