שלום לכולם

• פותח הנושא maal
  • פורסם בתאריך

maal

New member
הימים האלה....

אלה הימים הכי כואבים בחיים שלי - ולא חשבתי שאני אצטרך לעבור אותם.. אבל בזכות כל האנשים שמקיפים אותי ואתם זה אמנם מאוד מאוד כואב אבל פעם אחת בחיים שלי אני חייבת לעצמי!!!! הבחור נשאר וישאר אהבת חיי וכאב הפרידה הוא קשה יותר מכל סכין חדה בלב.. אתמול הוא גם התקשר לומר שהוא ביטל עם הצלם....אז כנראה שזהו - אני עוברת מפורום חתונות לאכזבות ואני מקווה שיום אחד זה פחות יכאב.......!!!!!!!! תודה לכולכם!!!!!!!!!!!ושוב תודה!!!!!!!!!!!!!! אני

maal

New member
ועוד משפט מתוך אומץ.....

בחור שבאמת אוהב ורואה מהצד את הבת זוג שלו סובלת...יעשה הכל כדי לראות אותה מחייכת!!!!!!!!

GALI02

New member
כל הכבוד לך

עשית החלטה אמיצה. ברור לי שבטח עכשיו את תוהה אם זאת הייתה ההחלטה הנכונה ובטח תחשבי על זה עוד הרבה. אבל לטווח הארוך הרווחת את החיים שלך. את יודעת לאחותי קרה בדיוק אותו מקרה. היא יצאה עם משהו 5 שנים והם עמדו להיתחתן. ההורים ניפגשו והכל, חיפשו דירה. ואחותי החליטה בסוף לפרק את החבילה אחרי לבטים מאוד מאוד קשים. אני אספר לך עוד על זה אם תרצי פשוט עכדיו אני חייבת לזוז גילי

maal

New member
אז אולי את אחותי?../images/Emo8.gif

תראי זה הכאב הכי גדול בעולם ואין ספק שיש עדיין לבטים אבל את ההחלטה הנכונה עשיתי (אני מקווה)!!!!!

GALI02

New member
אין לי ספק

שבחרת את הבחירה הנכונה. תני לזמן כאן לעשות את שלו- כמה קלישאתי שזה לא נשמע. אנחנו כאן ביינתיים בשביל לעודד אותך קצת
גילי

@@

New member
maal יקריתי ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif

קראתי את כל השרשור וזה פשוט מדהים וכואב. יקירה שלי, אני חושבת שזה הצעד הכי נבון וחכם שעשית בחייך (אפילו שאני לא מכירה אותך), כרגע את כואבת ושבורה וכל המילים שבעולם לא יעזרו, כולם יתמכו ויעודדו אבל הכאב נשאר אותו כאב (ומי כמוני יודעת), אבל בעוד כמה שנים את תביני כמה נהגת בחוכמה, צריך אומץ גדול בשביל לעשות מה שעשית ואני מצדיעה לך. אני בטוחה שאת יודעת מה עשית ואל תתחרטי על זה. מתוקה, כולנו פה איתך. קבלי ממני
ענקקקקקקקקקקקק ומלאאאאאאא
ותתתתתתתת אוה
תתתתתתתתתתתתתת ריקי

maal

New member
ריקי תודה!!!!!!!!../images/Emo24.gif

מרב כאב אני אפילו מרגישה את הלב כואב ומחסיר פעימות!!!!!!!!!!! אז תודה על כל התמיכה - זה באמת עוזר!!!!!!!!!!!!! תודה!!!!!!!!!!!! אני פתאום מוצאת את עצמי מסתכלת על החברות שלי בפורום של החתונות ולא מאמינה!!!!!!!!!!!!

@@

New member
יקירה

אל תכאבי לעצמך, אם רע לך לחזור לפורום חתונות (ואני בטוחה שזה כואב) אל תיכנסי לשם, אל תכאבי לעצמך עוד. יקירה שלי, איך שאני מבינה אותך, גם אני אהבתי בטירוף ,שנה וחצי אנחנו פרודים ורק עכשיו החלטתי לצאת ממנו, הכאב היה כ"כ חד, זה כאב שכבר התרגלתי אליו, ולך אסור להגיע למצב הזה. אני אהיה איתך כנה, את הולכת לעבור תקופה ממש לא קלה, תקופה קשה ביותר, אבל רק את תעזרי לעצמך ואף אחד אחר לא יוכל לאסוף לך את השברים. רק ביום שתחליטי שאת קמה על שתי רגלייך וממשיכה הלאה רק אז הכאב יפחת. אם בא לך תבכי, תבכי כמה שאת רוצה, זה משחרר, תעשי את הכל כדי לצאת מזה. אל תשכחי לעולם שיש לך משפחה וחברים , יש אנשים שגם את זה אין להם, תחשבי חיובי, תחשבי על מה שהיה קורה אם הייתם מתחתנים, אל תתעסקי במה שקרה, תניחי לעבר ותסתכלי קדימה כי אני בטוחה העתיד שלך יהיה טוב יותר בלעדיו ואל תתחרטי, גם אם הספק אוכל אותך מבפנים, בשלב מאוחר יותר את תביני כמה טוב עשית וכמה רע וקושי חסכת לך. אני פה איתך. ועוד
ענקקקקקקקקקקק לחימום ה
תהיי חזקה את חייבת. אוה
תתתתתתתתתתת ריקי

maal

New member
@../images/Emo51.gif../images/Emo24.gif

הלוואי וזה היה פחות כואב!!!!!!!!

ronen1981

New member
הבחור לא רואה פסול בדרכו.

ולכן לא ישתנה כפי שהיתה רוצה... וצורת התנהגות קשה לפעמים לקבוע לגביה באופן חד אם היא טעות או לא . אנשים שונים מתנהגים שונה כל אחד לפי מה שמתאים לו ולאופי שלו ולבחירותיו בחיים ולכן גם הקביעה לגבי מה "טעות" ומה לא היא לא אוביקטיבית בהכרח. כמו כן יתכן והיא רוצה שמשהו מהותי באופיו שישתנה וזה לא קל גם אם כפי שאמרת הוא מכיר בכך שזה לא בסדר ההתנהגות שלו ....הרי יש לא מעט מקרים שאדם מכיר שמשהו עושה פסול ובכל זאת הוא לא יכול להימנע מלנהוג כך....

ניקולי

New member
אני חושבת ש..

אדם לאדם..ואהבה לאהבה.. כאשר יש שני בני זוג..שרוצים להיות יחד..מאושרים ולהקים משפחה יחד יוכלו להגשים את חלומם יחד בשיתוף פעולה..שידעו, לוותר, ולסלוח, לאהוב, ולפרגן. אני שמחה שכך נגמרו הדברים, וכך עם הזמן יהיה יותר קל. אדם שיודע את רצונו ושאיפותיו ידע גם להכיר בטעויות שלו הוא ילמד דרך ארץ בדרכו שלו..ולא בדרך שילמדו אותו..אי אדם הלומד מחברו אלא אך ורק מעצמו. ניקול*

למעלה