שלום לכולם

• פותח הנושא טtal
  • פורסם בתאריך

טtal

New member
שלום לכולם../images/Emo66.gif

מזמן לא כתבתי בפורום, ואני שמח לראות שהצטרפו חבר'ה חדשים לפורום.
יש לי שאלה: אני מחפש את אלוויס במסע בופעות (ELVIS ON TOUR-1972) ל-DVD. בדקתי כבר במספר חנויות ולא מצאתי. אשמח עם תעזרו לי. תודה ושבת שלום, טל.

תשובה...

היי מה נשמע? ELVIS ON TOUR 1972 עדיין לא יצא ב- DVD . צריך לצאת אוטוטו אגב עכשיו יוצאים לראשונה ב- DVD הסרטים: GIRL HAPPY 1964 KISSIN COUSINS 1963 STAY AWAY JOE 1967 LIVE A LITTLER LOVE A LITTLE 1968 TICKLE ME 1964 ליאור

טtal

New member
תודה../images/Emo13.gif

מצאתי היום אתר ברשת, שיש בו תמונות של כל מיני סרטים והופעות של אלוויס ב-DVD. http://www.elvis-in-italy.it/DVD.htm בארה"ב ELVIS ON TOUR כנראה כבר יצה ל-DVD, אבל צריך לחכות שזה יגיע גם לארץ. דרך אגב, ידוע לכם אם LIVE A LITTLER LOVE A LITTLE 1968 כבר הגיע לחנויות? תודה רבה ושבוע טוב.

DORONUSH2

New member
הי גוזי

הסרט יצא בהוצאה קטנה במדינות מסויימות, ולא באופן פרסומי מאסיבי, כמו למשל הדי וי די של "אלוהה מהוואי". אני מניח שלכך ליאור היתכוון. עדיין מחכים למהודורת די וי ד'י מהודרת של "אלביס במסע הופעות", ונראה לי שאלה שיש להם את החומרים לא ממהרים להוציא אותם וחבל.

גוזי2

New member
הסרט יצא בהוצאה קטנה DVD

+יש ברשותי עוד 6 שעות מחומר הבימאי של הסרט ELVIS ON TOUR ממש מהממים

DORONUSH2

New member
כן שמעתי שמסתובבים בשוק

חומרים מהסרט, אבל הבנתי שלא כולם ממש איכותיים. כדאי שחברת "וורנר" תטפל בחומרים, וש-BNG, יוציאו את ההופעות, משום שהן הוקלטו באיכות מקצועית וסתם לא מוציאים אותן. אולי רוצים להוציא את החומרים אחרי שאוהבי אלביס יתבגרו ולא יהיו עימנו............

למעלה