שלום לכולם!!!!

i love tara

New member
שלום לכולם!!!!../images/Emo65.gif

אני חדש בפרום (מבחינת הכתיבה) רציתי להגיד שזה אחלה פורום ואני נוראה אוהב לקרוא הפרשניות והביקורת. יש לי רק שאלה אחת? מתי ישדרו בארה"ב את 7x11 אני כבר לא יכול לחכות לפרק הבאה!!!!!!!!!!!

yey, another Tara lover!

ברוך הבא..! אני מבינה שכבר ראית את כל הפרקים עד השביעית.. אז בבקשה להיזהר ולהזהיר מספויילרים, פרטים מלאים כאן. ואל.

TARAFREAK

New member
yay....

ברוכים הבאים.....כל מישאוהב את טארה הוא חבר שלי......תהנה~~

i love tara

New member
בקשר לשאלה!!!

מתי ישדרו את 7x11 אם מישהו יכול לעזור לי אני יודה לו מאוד.

star lili

New member
שבוע הבא

ביום שלישי זה ישודר, וכמובן ביום שני זה יהיה באינטרנט :)

ANGEL N

New member
|כמה דברים חשובים על הפורום:

אנחנו פה מאוד מאוד רגישים לספויילרים. אז רק בבקשה תקפיד על כמה כללים מאוד חשובים: אם אתה רוצה לדבר על פרקים שלא שודרו באף ערוץ בארץ (עונה שישית ושביעית של באפי ושלישית ורביעית של אנג´ל)בכותרת תכתוב שמדובר בספויילר ותסמן כ-
. אם אתה רוצה לדבר על פרקים שעוד לא שודרו בערוץ ביפ התסמן ולכל העונות של אנג´ל תסמן כ- כוכב (משום מה אני לא מצליח לשים את הסימן). בבקשב בבקשה לא לרשום דברים שהיו בפרקים שלא שודרו בארץ ובביפ בכותרת עצמה ולהזהיר על ספויילרים. תודה

Wicked Wicca

New member
wellcome my friend...../images/Emo24.gif

איזה כיף! עוד tara&willow lover like me... למרות שלא ציינת שאתה אוהב את ווילו אני מרשה לעצמי לחשוב שכן, כי בכל זאת טארה, ווילו זה ביחד.

ד י י ז י

New member
ברוך הבא! ../images/Emo65.gif

אתה תשתלב בפורום מהר.. כמעט כולם פה אוהבים את טארה, וטארה וויולו כזוג (אם אני לא טועה השם הרשמי הוא "kittens"...?) כולל אותי כמובן.
רק תסמן ספוילרים (אני רואה שהזהירו מספיק למעלה..
) והכל יהיה בסדר.

למעלה