שלום לכולם!
CHECK THIS OUT:

omris

New member
שלום לכולם! ../images/Emo65.gifCHECK THIS OUT:

כן כן.. בהחלט . מבחינת מכירות, זהו האלבום הכי נמכר של מריה בכל הקריירה שלה עם מכירות של למעלה מ 25 מיליון עותקים !! אפשר להגיד שבאיזשהו מקום, זה היה האלבום שסימן באמת את הסטטוס של מריה כזמרת עולמית ורק חיזק יותר את המעמד שלה בתעשיית המוסיקה העולמית והאמריקאית בפרט.

nadav26

New member
עומרי, עבודה יפה, אבל שכחת את..

WITHOUT YOU - הלהיט הכי גדול מהאלבום הזה באירופה, שהיה באותו שנה מקום 1! במדינות הבאות: בריטניה, אירלנד, הולנד, בלגיה, שבדיה, שווייץ, גרמניה, בוסניה, סלובניה, אוסטריה וגם ישראל. (כן בכל המדינות האלו..ואולי בעוד!) ומקום 3 בארה"ב במשך 6 שבועות במרץ-אפריל 94´.

omris

New member
בהחלט. שמתי לב גם אחרי שהעלתי את זה

ששכחתי לציין אותו
לא מתאים לי בכלל .
אבל תודה ..

roimc

New member
באמת להיט ענק

בשווייץ דרך אגב הוא היה 10 שבועות במקום הראשון... ואני בטוח ב-200% שיש עוד לפחות 10 מדינות שהוא הגיע למקום הראשון ופשוט אנחנו לא יודעים. דרך אגב, איפה שהוא לא הגיע למקום הראשון, הוא הגיע לפחות ל-TOP 3. בקנדה מקום 2, בצרפת, אוסטרלייה, מקום 3. דרך אגב, אתם יודעים שמאריה להיט גם בלבנון? מלא שירים שלה שם מגיעים למקום הראשון וחורשים עליהם ברדיו, אני יודע בוודאות על הארטברייקר.

nadav26

New member
אני זוכר עדיין את היום...

שנועם גילאור הגיש את המצעד הבריטי ב-"חדש חדיש ומחודש" ברשת ג´, והגיע למקום ה-1 ואמר: כניסה היישר למקום ה-1 לחידוש של השיר הותיק של נילסון, בביצועה מאריה קארי...

roimc

New member
אמממממ

איזה כיף לך שאתה היית מעריץ כבר אז.. ספר עוד חוויות כאלה...

nadav26

New member
תודה גדולה../images/Emo9.gif

יש לי חיבה לתמונות בשחור-לבן...

למעלה