שלום לכולם

שלום לכולם../images/Emo6.gif

אל תשאלו מה קרה לי ביומים האחרונים, נפל לי המחשב, ולא יכולתי להיות מחוברת עליכם יקירי!!! ראיתי שמספר אנשים התעצבנו עלי, לא לכעוס זה לא אישי, אני אוהבת את כולם it´s good to be back שלכם תמיד! החתלתולה. נ.ב, אני עדין מחפשת פנטזיה מקורית!

רב-און

New member
תפסיקי לדבר ,תתפשטי אני בדרך

קפה שחור בלי סוכר ויוצאים לדרך

בגשם הזה, דווקא הייתי מעדיפה

קקאו חם, נרות וזיון איטי ביותר. יאללה אני מחכה לך!

רב-און

New member
תשמעי../images/Emo120.gif

סחלב חם מתאים כשתיה. נרות ,בסדר את הקקאו החם תחליפי לקר ולא בכוס ,אותו תשפכי על עצמך אני מגיע כבר ומתחיל ללקק לאט לאט לאט הי חתלתולה,תשלטי על עצמך די לזוז תני ללקק,לדעת,להרגיש טעיםמממממממ תגידי ידעת שיש לך טעם של שוקו?

רב-און

New member
זוכר אחי ,צפון באמצא המילואים

אז היה טוב ומאמין שאם החתלתולה יהיה לא פחות טוב

שוקו???????????

נזכרת בטעם של שוקו? גם הוא נזכר מידי פעם בטעם שלך, בשפתיך הנושקות.... כושי מוסר לך דרישת שלום חמה.... ונשיקה

רב-און

New member
אך איזה כלב ,מנשק נפלא מלקק מדהים

אבל יודעת לגעת האמת את הרבה יותר טובה נראה לי! מקווה לנסות בהקדם ולהביע דעתי מי מנשק יותר טוב ומי מלקק יותר טוב אז תתקשרי ונסגור משהוא?

RoboCoc

New member
OK פנטזיה פשוטה...

לחזור הביתה אחרי יום עבודה לחיוכם וצחוקם של ילדי החמודים ולחיבוקה האוהב של אישתי מה פנטזיה כאן את שואלת...? אני עדיין רווק! And think about it

רב-און

New member
מחפשת חתן נהדר

מחפשת חתן נהדר אם את (כ)קלה בשמחה ארים אותך חה ח ההההההה

מייקי69

New member
יתפשט רב און !!! ומיד !!!!

יאללה, יאללה, תכיני קפה, תשפכי קקאו - כמה הכנות, כמה פאלאברות ....... יאללה רב-און רוצה לראות לך אז תפסיק פה להפריח מיליון הבטחות כבר התייבשה לי הלשון והשוקו - אל תשאל איך הוא שורף לי על הגוף ובכלל נמאס לי לחכות.... אז עכשיו ומיד, תוריד ת´תחתונים שנראה לך בעיניים וחאלאס דיבורים !!!!!!

רב-און

New member
מייקי 69 לא אני פאקאפאקא

תשאירי באימיל או במסר טלפון ונראה מי מעשי ומי רק מדבר יאלה.......................

RoboCoc

New member
?

עד כמה שידוע לי חתלתולות מחפשות חתן כדי שישמור על הילדים ואילו הן הולכות לרעות בשדות זרים לכן אומר לך בכנות איתך אני מעדיף לחיות בשכנות...

ביגבן

New member
היי מיאו....

היתכן וחטפנו כמה מאיתנו את חיידק האהבה? גם לי נפל המחשב ליומיים שלושה...מעניין המממ? ביגבן מנמיך את השפיץ...ומזמין אותך להצעה מגונה

למעלה