שלום לכולם!

bubity

New member
שלום לכולם!../images/Emo6.gif

עברתי הרגע על הפורום, ואני חייבת להודות שהוא ממש מעניין! אני אמנם רק תלמידה (סיימתי י"ב השנה) והידע שלי די מוגבל (5 יחידות כימיה), אבל הקריאה פה רק מסקרנת אותי יותר... קוראים לי מירי ואני עומדת ללמוד כימיה באוניברסיטה בשנת הלימודים הקרובה. רק רציתי לומר שלום לפני שאני מצטרפת לפורום...
איזה מזל שאנחנו לא חיים בשמיים
כי אז לכולם היה ראש בעננים

בן1234

New member
שאלה

קצת אישי, מצטער... אבל כימיה באוניברסיטה שנה הבאה? ומה עם צבא?

bubity

New member
ממש לא אישי...

ואני אענה לך בשמחה... אני עושה עתודה בכימיה פשוט מאוד... צבא אחר כך...

keynant

New member
מירי..קודם-ברוכה הבאה...

דבר שני, לא חייבים להיות פיזקאים/כימאים שאחרי לימודים באוניברסיטה(או תוך כדי) כדי להנות מהפורום-ת'אמת, גם לא צריך מקצוע מדעי על הגב-לי אין את שניהם(סיימתי השנה יב' עם מחשבים וחקלאות...)

bubity

New member
כן אבל...

תסכימו איתי שיש פה הרבה מושגים שלא תבינו אם לא יהיה לכם איזשהו רקע...

helva

New member
אל תגלי לאף אחד

אבל אם לא מבינים משהו, אפשר פשוט לשאול. יש כאן אנשים מאוד נחמדים שישמחו לענות... בכלל, נראה לי שהיה יותר משעמם אם כולם היו מבינים הכל - על מה היינו מדברים?

keynant

New member
רקע לא חייב להיות מושג ע"י בית הספר

אני לדוגמה לומד את תורת הקוונטים ברמה בסיסית דרך האינטרנט...אז אמנם אני לומד בצורה ממש פשוטה ואין לי מושג מה חצי ממה שמדברים פה (בעיקר המטמטיקה...) אבל זה נותן רקע...חוץ מזה, אני לומד מהפורום המון...

bubity

New member
גם אני...

לא היה לי שמץ של מושג מה זה תורת הקוונטים לפני שנכנסתי לאתר... דרך אגב, בן כמה אתה?

ארינמל1

New member
מצטרף לחגיגה

גם אני רכשתי את רוב הידע שלי בנושאים האלה(ואחרים) דרך האינטרנט.

אלון פ

New member
אהלן, אז קודם כל שיהיה בהצלחה...../images/Emo13.gif

וחוץ מזה, את מוזמנת לפורום עתודה, ממש כאן בתפוז, על מנת לקבל מידע על כל מה שקשור למסלול הזה. ואם להוסיף עוד כמה דברים מהלב באשר לפורום הנוכחי (מדע פופולרי) - באמת אחלה פורום!!! אני קורא סמוי כאן כבר הרבה זמן, ונהנה מכל רגע.
אלון

2_be

New member
../images/Emo124.gifמנצלת את השרשור כדי../images/Emo124.gif

להגיד ברוכים הבאים לכל החדשים בשרשור הזה שעוד לא אמרתי להם באופן אישי(בן1234 ואלון פ. - זה הזמן להפוך לגלוי )
לספר לכם שבלילות האחרונים קצת ישבתי על הארכיון של הפורום ולכן הרבה תשובות נפלאות שלכם נכנסו לשאלות הנפוצות גם למאמרים הכנסתי את המאמרים של יניב ריז ושל תמיר. עוד כמה דברים רוכזו אצלי בקובץ וורד בטח הלילה או מחר גם הם יכנסו למאמרים. חוץ מזה -
נדרש רעיון לסקר
כמובן שבעל/ת הרעיון יקבלו קרדיט ראוי

אמנון כ

New member
רעיון לסקר?

שלום לכולם
אותי מעניין לדעת קצת על פילוח האוכלוסיה של הגולשים בפורום. לכן חשבתי על שאלון בסגנון: "האם אתה לומד?" 1. לומד בתיכון 2. לומד באוניברסיטה/ מכללה 3. לומד בקורסים חיצוניים 4. לא לומד אפשרות אחרת (וקצת נדושה) היא לבדוק למשל מה רמת אמונה באלוהים שיש לאנשים בפורום. אני די בטוח שמדובר באחוזים קטנים של מאמינים שגולשים בפורום מדע, אבל אולי זה רק דעות קדומות שלי... אפשרויות נוספות כוללות תחומי עניין עקריים: 1. מדעים מדויקים (מתמטיקה, כימיה, פיזיקה וכו') 2. מדעים אחרים (לא יכול לחשוב על מילה כוללת כרגע) כמו אסטרונומיה, גנטיקה, ביוטכנולוגיה וכו' 3. היסטוריה, גיאולוגיה, אקלים וכו' 4. מדעי הרוח וכו' סתם זרקתי פה קבוצות ממש לא קשורים של נושאים במדע, אל תקפצו עלי, אני יודע שאין קשר בין הדברים, זה היה רק להדגמת הרעיון. חייב לרוץ, שיהיה יום נפלא!

2_be

New member
../images/Emo124.gifסקר חדש הגיע ../images/Emo124.gif

ותודה לאמנון על ההצעות
כנסו לסקר ותגלו מה ההצעה שזכתה

qet1

New member
בינתיים, אחרי 5 הצבעות, יש 100 אחוז

אטאיסטים טוב, אחרי הכל זה פורום מדע והמדע סותר את הדת...

למעלה