מקסים אבל הגבות שלו עבות מדי, הם כמעט בעובי של העיניים עצמן.
M mishmesh New member 25/7/02 #59 מקסים ../images/Emo70.gif אבל הגבות שלו עבות מדי, הם כמעט בעובי של העיניים עצמן.
ד ד י י ז י New member 25/7/02 #60 מאוד יפה אבל.. טם טם טם טם!!! הוא הסתפר עכשיו , אז אני לא יודעת , שיער כמו שהוא עכשיו או פעם?
A angel of Death New member 25/7/02 #62 בעיה קטנה... ../images/Emo4.gifפרה| בגלל שעושים את הדוליז על אותם הגופנים אז הם כולם נראים דיי נשיים פחחח לא נורא וטני נשי בו וכו... לא נורא מתאים לו...
בעיה קטנה... ../images/Emo4.gifפרה| בגלל שעושים את הדוליז על אותם הגופנים אז הם כולם נראים דיי נשיים פחחח לא נורא וטני נשי בו וכו... לא נורא מתאים לו...
A angel of Death New member 25/7/02 #63 אוךךךך לא יצאה לי הפרה ../images/Emo46.gif../images/Emo80.gif אהה עכשיו היא יצאה
S SaberTooth New member 25/7/02 #66 אוקיי... ביקורת... הג´קט מדהים מאוד מציאותי... באמת השיער לא כל כך דומה לשיער של ויטני,אמרתי לך כבר בצ´אט לנסות להפריד כמה שיערות על הפנים, לא הקשבת לי... לא נורא. הגי´נס יפה, אבל הצורה שבה הוא יושב על הדולי לא מוצאת חן בעיניי. לא כל כך מציאותי.
אוקיי... ביקורת... הג´קט מדהים מאוד מציאותי... באמת השיער לא כל כך דומה לשיער של ויטני,אמרתי לך כבר בצ´אט לנסות להפריד כמה שיערות על הפנים, לא הקשבת לי... לא נורא. הגי´נס יפה, אבל הצורה שבה הוא יושב על הדולי לא מוצאת חן בעיניי. לא כל כך מציאותי.
A angel of Death New member 25/7/02 #61 סביר להניח שאני אחרונה אבל... ../images/Emo80.gif ברוך הבא גל אני מאחלת לך להיתאקלם מהר פה היי אנשים נחשו מה? יש לי איציק! #158509440
סביר להניח שאני אחרונה אבל... ../images/Emo80.gif ברוך הבא גל אני מאחלת לך להיתאקלם מהר פה היי אנשים נחשו מה? יש לי איציק! #158509440
C Charmed Gal New member 25/7/02 #65 אני מקווה שעד הערב... אני אגמור את דולי לקס (נטשתי את קלואי בינתיים עקב חוסר תמונות) ושמייסוף אתה מוזמן לסתום את הפה!
אני מקווה שעד הערב... אני אגמור את דולי לקס (נטשתי את קלואי בינתיים עקב חוסר תמונות) ושמייסוף אתה מוזמן לסתום את הפה!
C Charmed Gal New member 26/7/02 #68 והנה לקס... עכשיו אל תגידו שום דבר אם הקרחת לא נראית לכם כי אני לא הולך לשנות את הצורה של הבייס. אז מה דעתכם?
והנה לקס... עכשיו אל תגידו שום דבר אם הקרחת לא נראית לכם כי אני לא הולך לשנות את הצורה של הבייס. אז מה דעתכם?