שלום לכולם

שלום לכולם ../images/Emo57.gif

חזרתי טבעונה.. נגמר לי הכח לישון כל לילה במקום אחר במשך 9 ימים
נקווה שהכל יהיה בסדר. מה שלומכם? 'תגעגעתי נישוקים

קרן ניב

New member
../images/Emo99.gifחפייייייייייי שלי../images/Emo99.gif

ברוכה השווה!!! כמה היית חסרה פה.. התגעגעתי המון המון המון. מקווה שתחזירי את השלווה לצפון עם חזרתך הביתה. אוהבת אותך בכל ליבי. נושי שלך

נושי שלי../images/Emo99.gif

'תגעגעתי נורא נורא נורא, למרות כל הטלפונים וההודעות חחחח אני באמת מקווה שהשקט יחזור לפה (כמו עכשיו בינתיים מהבוקר שקט
) כי ממש נגמרו לי המקומות ללכת אליהם (חוץ משניים- הפארק של גאידמק והפארק של נושי
) יאללה הלכתי לאכול אוכל ביתי, מזין, חם וטעים ואכול אותו בשקטטטט בלי באסטות של מוזיקה ושאר מזיקים

No name for now

New member
חפיפניקית ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

כל לילה במקום אחר? אוי מסכנים
העיקר שאתם בריאים ושלמים, תחזיקו מעמד

הי תודה../images/Emo24.gif

זה לא בדיוק מסכנים, זה חצי משפחה בערך, זה אני ואחותי וחבר שלה..ואז אמא שלי הגיעה אז המשכתי איתה ואחותי והחבר עזבו למקום אחר וחזרו לפנינו.. היה לי בעיקר בודד. יאללה צהרים טובים.

מיכאל1980

New member
כן, לא היתי חוזר האמת בכלל עד סוף

המלחמה. כל השטויות על העורף החזק הן שטויות במיץ עגבניות. אני חושב שהממשלה שלנו נוהגת בחוסר אחריות מוחלט כלפי האזרחים. אין מענה לשום שאלה, לא ברור ממה נחיה החודש, איך אפשר לדרוש מאשנים להגיע לעבודה, כאשר אין תחבורה סדירה בעיר, אין היכן להתחבא בדרך. הצבא נותן הוראות סותרות גם. אני יודע שעכשיו אני אשמע הרצאות על פטריוטיות וכו', אבל ככה לא מנהלים מלחמה.

נכון אתה צודק

דורשים מאנשים להגיע לעבודה ואין מקלט!! כמו אצל אמא שלי...שהקטיושה בטבעון נפלה פשוט רחוב מאחורי מקום העבודה שלה.. זה ממש רוע לב לדרוש מהם לחזור לשם. שלא לדבר על חוסר במקלטים/ תקינות שלהם והצורך לשהות שם כל הזמן...ואין מצרכים ואין אוורור (לפחות אצלנו) ודרך אגב, העורף לא חזק, התושבים לא חזקים..רובם פשוט נטשו ובצדק. גאד פשוט נמאס לי לחפש פינה כל פעם ולהרגיש לא נעים שאני נופלת על אנשים..אבל זה פשוט מפחיד פה, לא רוצה להישאר.

מאירה 1

New member
העיקר שחזרת הביתה

ומקווה שיגיעו כבר ימים שקטים ורגועים, אמן |חמזה|

מה ? זהו ?

קרן הבטיחה לי שאת באה להתארח אצלה, ושניפגש שם.. חבל שחזרת.. אם היית מגיעה אל קרן לא היית רוצה לחזור. קרן את בטח מאוכזבת ... אולי נקרא לה בחזרה ?

למעלה