שלום לכולם!!

eldarinn

New member
שלום לכולם!! ../images/Emo53.gif

הרצתי במחשב אנטי וירוס שגילה שיש לי קובץ יחיד בשם PAGEFILE.SYS שנגוע בוירוד TRIDENT 564 (אני לא סגור לגבי המספר של הטרידנט אבל לא נראה לי שזה משנה לגופו של ענין). התכנה כבייכול מציעה לי למחוק את הקובץ אבל אז יש לה ACCESS DENIED והבנתי שזה למעשה קובץ שהמערכת משתמשת בו ולא ניתן לגעת בו, גם ב-SAFE MODE. לא שמתי לב לשינויים כלשהם בתפקוד המחשב אבל אי אפשר לדעת מתי תבוא ממנו הצרה - מה ניתן לעשות בכדי להיפטר מהוירוס?

IBZ24

New member
מחק את הקובץ בדוס

אתה לא יכול למחוק אותו כשהווינדוס פועל כי זהו הקובץ שנקרא זכרון וירטואלי של מערכות ההפעלה NT-2000,לכן מחק אותו בדוס ואחרי אתחול המחשב הוא יצור אותו מחדש ובדוק שוב פעם בדיקת וירוסים

eldarinn

New member
איזה DOS???

לא שמעתי שיש DOS ב WIN2K. אתה מתכוון אולי ל COMMAND PROMPT מה שגם ככה לא עוזר לי כי אפשר להיכנס אליו רק דרך WINDOWS ואז זה כבר לא רלוונטי. WIN2K לא מפרמט דיסקטים שהם BOOTABLE. מישהו יודע איך נפתרים מהסיפור הזה???

IBZ24

New member
-

אם מערכת ההפעלה שברשותך היא 2000 בלבד ומערכת הקבצים היא NTFS אתה בבעיה,כי באמת אין דוס והדרך היחידה היא לחבר דיסק שמותקן עליו ווינדוס 2000 עם NTFS ומשם למחוק את הקובץ הנ"ל,או חפש תוכנה בשם NTFS FOR DOS שמאפשרת לעבוד על NTFS , אם מערכת הקבצים היא FAT כנס עם דסקט אתחול 98 ומחק את הקובץ,

noam01234

New member
אם יש לך..

אם יש לך 2 מחיצות אז תשנה את הזכרון הורטואלי למחיצה אחרת, המערכת תיצור קובץ חדש לאחר ההפעלה ואז תוכל למחוק את הראשון.

למעלה