שלום לכולם

שלום לכולם ../images/Emo53.gif

מאי היתה צריכה לצאת ביום שני הביתה והכנו הכל לקראתה ואז יומיים לפני התחילו לה בעיות בקצב הלב ועשו לה אולטרסאונד ואמרו שהכל תקין וצריכים לעשות לה גם א.ק.ג אז לצערנו עדיין לא יודעים מה הסיבה שגרמה לכך פתאום. למזלנו תפסו את זה בביה"ח ולא בבית. היא פשוט שוכחת לפעמים לנשום ואז הדופק יורד ממש וצריך לעורר אותה. אנחנו ממש בדיכאון מזה וכבר מחכים שרק יגידו לנו למה זה קורה. רצינו רק לדעת אם למישהו ממכם זה גם קרה? שיהיה חג שמח לכולם

../images/Emo65.gifאוי כרמית כרמית, אני כ"כ

מבינה אותך. אומנם לא בדיוק באותה סיבה רפואית, אבל כמה ימים לפני שמאור אמור היה להשתחרר מהפגיה , כמובן שהאושר והשמחה היו רבים, בהחלפת הטיטול בלילה גילו שיש קצת דם בצואה. כמובן שמיד הפסקת כלכלה , בדיקות תרביות , ואני שלא הבנתי מאפה זה נחת עלי , הרי הילד כבר לא מחובר לשום דבר , מה פתאום עירוי מה עושה עליו האינפוזיה , ולמה הפסיקו כלכלה .... נכנסתי לבלבול הסטרי ובכי מטורף שהיה קשה לעצור אותי. בסופו של דבר אחרי יומיים מורטי עצבים הגיעו התרביות ו....שלילי. קדימה , מחזירים אוכל מורידים עירוי. מחזיקה אצבעות שהכל יסתדר על הצד הטוב ביותר שמאי שלכם כבר תגיע הביתה . חג שמח שיהיה לכם , ומקווה לבשורות טובות. תעדכני אותנו ערב טוב גלי

מחזיקה לכם אצבעות שתשתחחרו

הביתה במהרה, ושלא ימצאו ניסים וניפלאות. לנו לפני השחרור הודיעו שלעילי צריך לעבור ניתוח הרניה ואף על פי שהמון פגים עוברים אותו בהצלחה הרגשתי שנפלו עלי השמים. שיהיה חג שמח ושקט.

ayelet i

New member
../images/Emo24.gif כרמית...

באמת מתסכל... אצל נועם היו המון כאלה שעברו עם הזמן - אצלה הם נבעו מבעיה של גיל ובשלות. זה מעודד שהאולטרסאונד תקין. האם יש להם הערכה לגבי הגורם להפסקות? מקווה שימצאו בקרוב את הסיבה לירידה בדופק, יטפלו וישלחו הביתה... מאחלת לכם להיות חזקים (רק עוד קצת...) ומאחלת למאי בריאות! שיהיה לכם חג שמח ונפלא ומחכה לעדכונים!

קרן משם

New member
כרמית../images/Emo24.gif

אנחנו סבלנו מזה גם אבל הם לא עשו לנו קטעים כאלה לפני השיחרור... בדיקות בדיקות בדיקות ואיכשהו זה נעלם! אבל החשש נותר בי שהוא (בני בעיקר) יעשה "פלטות" כאלה בבית, כמובן בני שוחרר עם חמצן ומד סטורציה והיינו עולים על דבר כזה בכל מקרה! אני בטוחה שזה קרה לרבים בפורום הזה, אני רק לא חושבת שידעו לשים את האצבע נקודתית למה זה? יש שמתגלים "בעיות" לבביות (מי קלות ומי יותר) אבל לרוב לא נמצא סיבה לזה! אני מאחלת לך שלא ימצא סיבה ושזה יעבור למאי מהר!! חג שמח לך שם מעבר לים

מזל שתפסו את זה בבית החולים

באסה ענקים, כמובן, אבל תארי לך זה היה קורה בבית, בפעם הראשונה שאת אמא ממש? תעדכני אותנו... ולי אין ידע בנושא.... שיגמר כבר הח&%. אורן

למעלה