שלום לכולם

שלום לכולם../images/Emo53.gif

ראשית אני ממש אוהב את הפורום הזה אני צופה ונהנה לדעת שיש פורום בדיוק מתאים תקופה של סרטים וכתוביות שאלה: אני מוריד סרטים בקאזה חיפוש vcd וכאשר אני צורב אותם מ-nero חלק מהסרטים אני רואה ב-dvd וחלק לא אני לא עושה שום דבר שונה תמיד אותו דבר יש אפשרות לדעת לפני שאני צורב -הגדרות, בדיקה כלשהיא ,אם הפורמט הוא נכון, או שאולי יש משהו אחר שאני לא יודע העריך תשובהתכם -נמאסססססססס לי להרוססססס דיסקים

URNFS

New member
כנראה הDVD שלך תומך רק...

..בVCD של PAL.אין הרבה מה לעשות בזה.פשוט תבדוק את קובץ הMPG לפני שאתה צורב.אם הרזולוציה היא 352 על 288 זה PAL.אם זה 352 על 240 זה NTSC וכנראה שזה לא יעבוד.

תודה על העזרה אבל.......

אני לא בטוח שזה בדיוק הדבר אני מדבר על מצב שסרט שאני מוריד בשתיי חלקים בד"כ כמעט תמיד באותה רזולוציה משתדל כמה שיותר 352*288 ועדין חלק רואים וחלק לא ועוד דבר יש קשר להגדרות של מולטי זון ודבר אחרון בנרו יש הגדרות לבחירה בין pal ל-ntsc יש איז ה עדיפות מה יותר טוב מה יותר סטנדרטי שנפוץ במכשירים ודבר אחרון אחרון חביב יש אפשרות לראות את סרטים אלו במסך מלא ב-dvd העריך תשובה אפילו חלק גם יתקבל בברכה

URNFS

New member
תשובות.

אין כזה דבר "משתדל להיות ברזולוציה" או "כמעט תמיד".זה צריך להיות זה או שזה לא יעבוד. בקשר למולטי זון לא נראה לי שיש קשר. בארץ משתמשים בשיטת הצבעים PAL אז מן הסתם אם הDVD נקנה בארץ אז הוא עובד בשיטה הזו.(למרות שלכמה DVDים יש אפשרות לבחור את שיטת הצבעים דרך מתג שיש מאחורה) בקשר למסך מלא,אז הכל קשור במאפיינים שנעשו כאשר הMPG קודד,אתה יכול לקודד מחדש כדי שזה יהיה במסך מלא,אבל לדעתי זה יהיה בזבוז של זמן.

התכוונתי ש...

התכוונתי שמורידים בקאזה ""הסרט לא מגיע לך לפי בקשתך"" אבל ברוב המקרים החלק הראשון והשני מגיעים באותה רזולוציה סתם בשביל הקטע ואם הוא נקנה בדיוטי פרי?!!!! בכול זאת עזרתם לי ואני מעריך זאת מאוד אם יהיו לי איזה דברים לחדש שלמדתי מהבעיונת אשמח לשתף אתכם תודה רבה לכולם

webmasterN

New member
בכל מקרה

ולמרות כל מה שניסית להבהיר או לא. למה לא תעביר כל סרט שאתה מוריד, קידוד מחדש ב-TMPGENC ? אני לא בטוח אם זה ייקח יותר זמן (כמו שאמר URNFS) כי זה MPEG, אני מניח שבקבצים שהם VCD הקידוד ייעשה מהר יותר ואלה שלא "בדיוק" VCD ייקח יותר זמן. יתרון: כל סרט שתוריד יעבוד בצריבה (לאחר טיפול מ-TMPGENC). חסרון: ייתכן שזה ייקח זמן לקודד.

יש אפשרות לבצע קידוד נוסףלmpg

הורדתי את התוכנה(למרות שמוזר ישנם שתיי תוכנות בעלות שם כמעט זהה tmpenconderו- honestechmpegencoder שעובדות בדיוק אותו דבר) אבל היא לא נותנת לי את האפשרות לקודד קובץ mpg אלא רק קבצי avi-divאו קבצים שונים אל mpg אבל לא לבצע קידוד נוסף לאותו הסרט שנמצא ב-mpg בדקתי את זה בכמה סרטים שונים ואין זו בעיה בקובץ מסויים אכן ראיתי שיש לי סרטים שהם ברזולוציות 352*288 pal וקבצים ב-352-240(משהוא כזה) ntsc השאלה היא אם אפשר לקודד סרט מ-352*240ntsc לסרט במצב של pal 352*288 כי נאמר לי שקובץ בתצורת pal אוליי יותר עדיף ואוליי יגיע המשיח ואני אוכל לראות סרטים ב-dvd !!עצות יתקבלו בברכה!!

webmasterN

New member
אוקיי

TMPGENC היא תוכנה לעבודה עם MPEG במיוחד ! ניתן להמיר בה AVI ל-MPEG . אני לא מבין איך היא לא נותנת לך אפשרות לקודד - אולי הקובץ הוא פגום. בכל אופן תיכנס לתוכנה ואז צריך לקפוץ לך חלון ה-Wizzard סמן בו Video CD - PAL תעשה נקסט, תכניס את הסרט שלך בשורה הראשונה למעלה וזה יכניס לך אוטומטית גם לקול, משם כל מה שאתה עושה זה נקסטים. נקסט עד הסוף !!! זכור: הגדרת כבר מההתחלה לתוכנה שתייצר לך קובץ Video CD PAL .

אולי לא הבנת אותי נכון

לא התכוונתי להפוך קובץ מavi לקובץ mpg התכוונתי לשנות מסוג אחד של mpg352*240ntsc,לתצורה שונה352*288pal וכמובן תמיד אני בודק מספר קבצים לראות שאוליי קובץ אחד פגום (אופייני לקאזה) מה אומר אני לא ממש ידען בתחום זה אנסה מספר עצות שנתנו ואראה אוליי זה יסתדר אבל כול עצה שאולי יכולה לעזור איך להכין סרט בvcd בצורה טובה תתקבל בברכה אני אבדוק כמה דברים שנאמרו על התצורות השונות והראה אוליי זה יעזור בכול זאת ""תודה על הצעות העזרה השונות של כולם""

webmasterN

New member
אני הבנתי אותך

אתה כנראה לא. ניתן להמיר גם מ-AVI וגם מ-MPEG . יש לך MPEG NTSC בגודל 500X500 ? בעזרת TMPGENC אתה יכול להמיר את ה-MPEG שלך לתבנית VCD מתאימה, בדיוק כפי שהסברתי מקודם. קפיש?

ראשית תודה

תראה אני עכשיו מבין אותך יותר טוב עד עכשיו לא השתמשתי באשף ואתה צודק עקרונית ראיתי למה התכוונת במגוון האפשרויות המוצעות אבל: שהתוכנה מבקשת את הקובץ אני מוסיף והיא נותנת לי הודעת שגיאה אז אני אומר לעצמי אוליי הקובץ לא טוב אז בדקתי 6 קבצים שונים וההודעה חוזרת על עצמה ציטוט:"d://imesh/xxx.mpg can´t open or not supported" בדקתי מספר קבצים שונים ועקרונית הסרטים עובדים פיקס כול הסרטים איך מתקדמים מפה הלאה?????

סליחה ותודה../images/Emo45.gif

ראשית כול מה שאמרת היה נכון חשדתי שיש לי בעיה אחרת שאוליי גורמת לזה יש לי בעיה במדייה פלייר ובמקודדים אז הסרתי הכול ניסיתי ועכשיו הכול פיקס 100% ודרך אגב לקודד בשנית קובץ mpg לוקח פחות זמן צדקת לקודד מ-avi ל-mpgלוקח לי 17 שעות יש לי מחשב ישן פנטיום 2 אבל לקודד מתצורת mpg לתצורה שונה לוקח לי 5 שעות אומנם הרבה זמן אבל בטוח פחות מ-17 שעות בקיצור צדקת תודה רבה ומצטער על בלבלול המוח
תודה רבה על העזרה שלך וכמובן של כולם

webmasterN

New member
בבקשה ...

ואגב, לך ולכל מי שלא יודע: XXX מקאזה הוא מזוייף ! ! ! ! ! ! ! מקור הזיוף הוא מחברות הסרטים שהחדירו אותו בכוונה. תבדקו הודעות קודמות של אנשים ששאלו על הסרט הזה.

למה בדיוק התכוונת

ראשית המון סרטים שמוגדרים כtriple x מזוייפים בשם אבל ישנה גרסה שצולמה במצלמה בייתית והפלא ופלא היא איכותית ואני ממש אהבתי כשיש בדיחות בסרט יש בקהל משהוא עם צחוק מגלגל שזה יותר מצחיק מהסרט עצמו בסה"כ סרט חמוד

webmasterN

New member
באמת?

היש משהו בצחוק הקהל שעושה את הסרט טוב יותר? אני חייב לנסות מתישהוא.

למעלה