שלום לכולם

שלום לכולם../images/Emo42.gif

שלום וחג שמח אביבה - הפורום ממש מעניין ואופטימי, קראתי הודעות רבות ונהניתי. אני חדשה מאוד בנושא הפנג שואי וגם מאוד מתעניינת יש לי מספר שאלות ... אני עוברת לגור עם חברי השבוע. רציתי המלצה לצבע עבור חדר השינה (צפון מערב) וחדר הסלון (דרום מערב) חשבתי על אפרסק וצהוב ותכלת, מה דעתך? אני קואה 8 ארנבת - 22.6.1975 והוא 1 עכברוש - 13.1.1973. בחדר השינה ניתן לכוון את המיטה לכיוון מערב, דרום או צפון - איזה כיוון הוא המומלץ ביותר? ראוי לציין שאני על סף שינוי מקצועי בחיי - אחרי 4.5 שנים בתחום המחשבים הגעתי למיצוי ואני ממש לא מצליחה להתרכז יותר בעבודה, חסרת מוטיבציה. חשבתי לפרוש. אין לי כיוון ברור לגבי ההמשך, על אף שלמדתי גם פסיכולוגיה. אני חוששת מאוד ומבולבלת ובאופן כללי סובלת מבעית ריכוז. האם הפנג שואי יכול לעזור לי מעט למקד את מחשבותי? תודה על תשומת הלב ואביב נפלא שירה

שלום גם לך, שירה לולה

מזל טוב לרגל השינויים שאת עושה בחייך. בהצלחה, בהצלחה, בהצלחה! חדר שינה - צפון מערב - וורדים, לבנים, שמנת. כל הצבעים המומלצים, שקטים ורגועים. בווילונות, אם יש, דוגמאות מעוגלות, ושתי מנורות בצורה של משולש קטום למעלה בצידי המיטה שלכם. קישוט, קטן, וחמוד עם אדום עליו. בשלב ראשון ממליצה לכם לישון לכיוון מערב, ותראו איך אתם מרגישים. זה כיוון שקט ש"מסדר" קצת את המחשבות. סלון - אפרסק וצהוב, בלי התכלת. הצהוב יעזור גם למחשבה שלך. רק לא להיות שם כל היום... השתדלי למרות המעבר והשינוי, ליצור לעצמך איזו פינה אחת שקטה שבה יש סדר סביבך. שולחן או ספה נוחה שאפשר לשבת לידם ולא לעשות כלום כמה דקות... עכשיו לגבי הבלבול. פעמים, קורים דברים נפלאים מהבלבול. תארי לך שהיית לומדת בבית ספר והמורה הייתה אומרת לך כל הזמן שבלבול זה דבר נפלא! אל תבהלי מזה. זה לא נורא. ויש גם חדשות טוב בשבילך, זה יעבור! המצאות גדולות ודברים נפלאים קרו כתוצאה משגיאות ובלבול. לא קל "לתפקד" כשיש בלבול אבל... לפעמים לומדים מזה משהו. קחי דפים צהובים, טיוטה כזאת, וכתבי עליהם, סתם, מה שבא. מעבר לכתיבה, שהיא דבר נפלא,הצבע הצהוב עוזר למחשבה המנטאלית. העיצות האלה באות מניסיון אישי שלי. הבלבול הוא חברי הטוב היום, אחרי שלמדתי ממנו הרבה דברים. יש באמתחתי עצות רבות אם תרצי עוד, הגידי יום נהדר

אביבה

תודה רבה על שלל העצות ובכלל
הרעיון לטיוטה צהובה נהדר ואנסה אותו בקרוב, אני מקווה שהדברים יקרו בדרך הנכונה והתחושות הלא-טובות יתמזגו בתחושות טובות ונהדרות. לגבי הצבעים, הורוד או לילך לחדר שינה נראה לי קצת קר מדי אני חושבת שאנסה שמנת ואפרסק-ורוד בהיר את הסלון נעשה בצהוב, יש שם רק נישה (הקיר מזרחי) שחברי מאוד רוצה לצבוע בכחול ולצייר דגים ועננים, הוא פשוט איש של ים. לא הבנתי את מה שכתבת לגבי הקישוט - לתלות מעל המיטה קישוט אדום? תודה ושבת נהדרת שירה לולה

../images/Emo140.gif../images/Emo141.gif גם...

שמחה תמיד להיות מועילה... החליטי מה שנראה לך, יצירת הסביבה שלך היא תהליך חשוב ביותר. רק אחרי שעושים, יודעים. הקישוט האדום, לא מעל למיטה, אלא איפה שהוא בחדר, כדי לחמם את האווירה. כתבי את התחושות שלך...זה חשוב... בהצלחה!

למעלה