שלום לכולם

שלום לכולם ../images/Emo42.gif

מזמן לא נכנסתי לכאן,אבל זה לא אומר שאני לא מתעניינת
אני עדיין כל כולי במהלכים לקראת קנדה, עדיין בשלבים ראשוניים בלבד. רציתי לדעת האם בתי הספר האנטרופוסופיים בקנדה הם בבעלות פרטית והאם יש למישהו ידע לגבי עלות ההרשמה לבית ספר כזה. ועוד שאלה די חשובה, איך אפשר ללמוד תכתובת אנגלית, כזו שתביא אותי לידי כתיבה ללא שגיעות כתיב ( נוראיות). קריאה ודיבור מצויינים אצלי אך לכתוב.....חבל על הזמן. אודה לכם על תשובותיכם.

מיכל88

New member
.

למיטב ידיעתי, באיזור טורונטו קיים בית הספר צ'אט, שעלותו (אם אינני טועה), עולה במעט על 10,000$ (זה יכול אפילו להגיע ל15 אלף, אינני בטוחה)... בנוגע לאנגלית: ממשלת קנדה מספקת חוגי ערב בחינם... עלייך לברר יותר פרטים דרך כל מני מוסדות, אך ידוע לי שזה ללא תשלום...

../images/Emo51.gif ועוד שאלה לי אליכם../images/Emo65.gif

בקשר למיסמכים שאני צריכה להביא איתי לקנדה ( בהגירה) האם אני צריכה לקחת את כולם לתרגום, לפני שאני מגישה אותם? (זה נראה לי די נכון לעשות כך) ואם כן האם מישהו מכיר/יודע היכן ואיפה עושים זאת והאם זה צריך להעשות באופן מקצועי או לא. מחכה לתשובה... יעלי

tricia

New member
קורס בכתיבה באנגלית

הי מותק של יעלי: לא ברור לי מה את מחפסת בעיניין כתיבה באנגלית,וגם היכן את מתגוררת אבל בטורנהיל, יש בית ספר לחינוך מבוגרים בשם UPLAND עם קורס בנושא ומיעוד לאנשים שמדברים חופשית אנגלית ומחפשים לשפר את מיומנויות הכתיבה. אם מעניין אותך יותר פרטים נא להודיע...

moshikg

New member
can you tell me more detailes

My name is moshik and I'm actualy looking for this kind of school can you give me more information about that. thank you for your help

tricia

New member
בעינין קורס אנגלית (כתיבה)

UPLANDS ACLC 8210YOUNGE ST נרשמים במקום לאחר מבחן עלות הקורס 20$ (זה מסובסד על ידי משרד החינוך של יורק) שעות: 12:30 עד 15:30 ימי ב' עד ו'- תחילת הקורס בעוד שבועיים ההרשמה הסתימה אבל עדין יש מספר מקומות

למעלה