שלום לכולם...

miss love1

New member
שלום לכולם...../images/Emo41.gif

הרבה זמן שלא רשמתי משהו,הרגשתי שקשה לי מידי.. אפילו להכנס ולקרוא היה קשה,בכל פעם שניסיתי הרגשתי כאב.. היום החלטתי להכנס לקרוא ואפילו לרשום... זה נחמד לדעת שיש מקום לרשום את המחשבות או כל מיני דברים שצצים לי בראש(ויש הרבה).. טוב,אני ארשום קצת על עצמי,בת 24 גרה במרכז,רוצה להיות יותר שמחה.. לפני מספר חודשים עזבתי את מקום העבודה שלי (אחרי 3 שנים),הרגשתי שאני לא מסוגלת לצאת מהבית,הכל היה לי כל כך קשה...ואני חשבתי שהתגברתי או שהקושי הגדול כבר מאחורי..פתאום הרגשתי שנפלתי וקשה לי לקום..מצאתי עבודה חדשה ושוב אותן תחושות עולות..קשה קשה קשה לי..עד שהצלחתי להתקבל (כל המבחנים שעשיתי..)למה כל כך קשה לי? אני באמת רוצה להצליח ולחיות חיים מלאים.. לא רוצה להיות סגורה בתוך הכלא הזה שבניתי לעצמי... אני מקווה שלא נסחפתי..רק רציתי לשתף את הפורום הזה. אשמח אם יש עוד אנשים מהפורום שרוצים לספר על עצמן..(לא צריך לחשוף פרטים אישיים,רק לדעת מי נמצא מאחורי הכינוי.. שיהיה לנו יום שמח

הי MISS LOVE1 ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

איזה יופי שכתבת... אני בת 19 מירושלים לומדת כל היום וכל הלילה לפסיכומטרי(אחד הדברים היותר מעצבנים שקימים בעולם)... עוברת תקופה לא קלה... הגעת למקום הנכון , אני יכולה להגיד לך שלי באופן אישי השהות בפורום היקר הזה תורמת מאוד!!! אין לי כ"כ זמן עכשיו ולכן ברגע שאמצא זמן מקווה שעוד היום אני אתיחס לחלקה השני של הודעתך... בנתיים שולחת
המשך יום מקסים ילדה עם פרח

../images/Emo140.gifהיי לך, ילדה עם פרח...

היי... אני מקווה שאני לא מפרה כאן איזשהו דיסטאנס (אה אופס, את לא הפסיכולוגית שלי...) אבל ממש בא לי להכיר מישהו מכאן יותר לעומק ו.. גם אני מירושלים. מאיפה את בירושלים? למה את לומדת לפסיכומטרי, את לא הולכת לצבא, שרות לאומי וכו'..? אשמח לתשובה, אפילו תגובה אישית, אפשר במייל: [email protected] שלך (כבר..) באהבה, .ה.(בלוזי, בינתיים...)

שלום לך...../images/Emo20.gif

קודם ברוכה הבאה...
כל הכבוד על הצעד שעשית היום.. זה לא קל ולא פשוט בכלל להכנס ולהצטרף לפורום... שמחה שהחלטת לעשות זאת ומקווה שתמצאי את מקומך במהרה.. מוזמנת לכתוב, לקרוא, להגיב.. מה שמרגיש לך נכון.. מצרפת לך לינק לחברי הפורום החדשים ולתקנון הפורום... "ואני חשבתי שהתגברתי או שהקושי הגדול כבר מאחורי..פתאום הרגשתי שנפלתי וקשה לי לקום.." מאוד מוכרת התחושה הזו... אני מאמינה שכל דבר בחיים מתחיל באמונה שלנו בעצמנו.. ואין לי ספק שאת תגיעי למטרה שלך ותחיי חיים מלאים.. זה תלוי רק בך! יש מי שיודע על מה שקרה? מי שנמצא לידך ועוזר לך? ומה לגבי טיפול? היית? את רוצה ללכת? לדעתי זה שלב הכרחי בדרך לחיות חיים מלאים.. לא נסחפת בכלל..
נאחנו איתך..

Pink Pig

New member
../images/Emo22.gifהיי גם לך

אני בת 18. לומדת בכיתה י"ב. שורדת מיום ליום... מממ ואני אוהבת סושי. ברוכה הבאה :)

miss love1

New member
איזה יופי..../images/Emo13.gif

אני ממש שמחה שהיו תגובות למה שרשמתי.. אשמח לשמוע עוד\להכיר עוד קצת אנשים.. כמובן שלא חייבים...
שיהיה לנו ערב טוב...

Down in a hole

New member
היי ../images/Emo175.gif ברוכה הבאה

אני בת 21 עוד מעט מחדרה. כרגע בשלבי מעבר בחיים. זהו, מקווה שתמצאי פה כוח :) וברוכה הבאה

lovving girl

New member
היי!!

אני בת 16.5 בינואר 17 מכרמיאל... ,.עיר לא מוכרת... איפשהו שם... ממ ברוכה הבאהה... והחיים שלי לא כל כך מעניינים שיש משו לרשום.. סתם מתכוננת לבגרויות!

miss love

אהבתי את הניק שלך! אני בת 27(ממש זקנה)מאזור השרון. כרגע לא עובדת(עד לפני שבועיים) וביום חמישי שטה לנקות קצת את הראש עם חברים... אני שמחה שחזרת לפורום,זה אומר הרבה,כמה התקדמת והיתחזקת, ברוכה החוזרת

שלום לך..../images/Emo20.gif

את יודעת.. לפעמים זה טוב לשנות קצת את האווירה ולצאת למקום חדש ואת כבר מצאת לך מקום שכזה והצלחת לעבור את כל השלבים שהיו כרוכים בזה
ומתארת לעצמי שזה לא היה פשוט כלל וזה רק טבעי שיהיה קצת קשה בהתחלה..אל תדאגי. אני מאמינה שלאט לאט תצליחי להיכנס לשיגרה הזו ועצם העובדה שנימאס לך מההסתגרות הזו מעידה שאת תהיי מוכנה לעשות משהו כדי לצאת ממנה ולהגיע למקום טוב יותר ושאת יודעת שמגיע לך להיות שם. וקצת על עצמי.. אני אוטוטו בת 21 מהשרון.

למעלה