שלום לכולם..!!

MILK*

New member
שלום לכולם..!!../images/Emo41.gif

שלום לכולם....אז ככה, אני חדשה כאן..זה קודם כל. אז זה הסיפור שלי...אני בת 18, בעלת נסיון מאוד רחב עם בחורים ואני ודעת שאני נמשכת אליהם, אבל..אני מרגישה משיכה לבחורות. הייתי רוצה ליצור קשר עם אנשים שמרגישים כמוני, אולי נוכל לעזור אחד לשני. חוץ מזה, זה יתן לי פרספקטיבה אחרת על מה שקורה איתי...כי אני קצת מבולבלת.. אמנם כל הקטע הזה די בנאלי יחסית למה שאנשים אחרים כאן עוברים, ובכל זאת הייתי שמחה אם למישהו יש משהו להגיד.. בתודה לכולם מילקית

יש לי משהו להגיד../images/Emo25.gif

אני חושבת שאני מרגישה בדיוק כמוך... למרות שאני בקשר עם מישהו כבר שנה וחודשיים אני אוהבת אותו והכל סבבה לי איתו ועברתי הרבה, אבל איפה שהוא שם בפנים אני גם מרגישה משיכה לבנות... עדיין לא התנסתי עם בנות, ואני לא יכולה להגיד בוודאות... בכל אופן, אני פה...

MILK*

New member
מישהי, את חמודה!../images/Emo41.gif

מישהי,(אני לא יודעת את שמך הפרטי...אז...ברשותך)..... אניווי מה שרציתי להגיד זה שנחמד לדעת שאני לא לבד בעולם.. אם תרצי לדבר מתישהו אודיגו-4008623 איי סי קיו-125531890 אי מייל[email protected] צרי קשר, אני רק אשמח... וזה כולל כל בן אדם שמעוניין :) מילקית

מילקית חמודה ../images/Emo13.gif

אז ככה
לתקופה שאת עוברת יש שם.. "משבר זהות מינית".. כולם נמצאים שם בשלב כלשהו בחיים... עברתי את זה ואני עדיין עוברת..
את מוזמנת ליצור קשר באייסיקיו: 126582741
צירפתי אותך
שלך תמיד,
אני

Mar Jade

New member
ולמה משבר?

לדעתי זהו לא משבר, אלא פשוט בלבול.... זה נורא מבלבל כל הקטע של זהות מינית, הקטע של "יש לי נסיון עתיר עם גברים, אבל פתאום אני מרגישה משיכה לנשים" וכל הנושא הזה בכלל - בלבול אחד גדול. אבל משבר זה לא, פשוט... בלגאן, שעם קצת תמיכה, יכול לקבל קצת סדר...

***ViRgO***

New member
נכון...

אם את בגיל ההתבגרות אז אין דבר יותר טבעי מזה... הרבה חשים משיכה לבני מינם בתקופה הזאת וזה לא אומר שום דבר על נטיותיהם המיניות. במקרה שלי, אני מאז ומתמיד נמשכתי לבנות, ועם כל הגברים שהייתי (שזה המון) תמיד הייתי צריכה לעשות מאמץ כדי לגמור (למרות שבדר"כ לא גמרתי) ומעולם לא הרגשתי משיכה כלפיהם... תסיקי את המסקנות...

למעלה