שלום לכולם!!!

full soul

New member
שלום לכולם!!!../images/Emo41.gif

חבר שלי לשעבר הכניס אותי לתוך כל העניין הזה של חלומות צלולים (הוא צלול טבעית מגיל 0 ויש לו תרבות חלימה מ ד ה י מ ה) ויש לי רצון עזזז לחצלל גם!!! כצעד ראשון, הוא הורה לי לנהל יומן חלומות וזה עבד די יפה. הבעיה היא שבלילות האחרונים אני מתעוררת ופשוט לא זוכרת כלום! זה מעציב אותי מאוד. אני חושבת שזה קשור בעובדה שישנתי מעט והתעוררתי בבהלה משעון מעורר
ולא יקיצה נינוחה. בכל אופן, אני מרגישה שבמקום להתקדם אני הולכת אחורה וזה מעציב אותי מאוד, אז אם למישהו יש עצה בשבילי או שקרה לו דבר דומה ומצא לזה פתרון, אני אודה לכם מאוד אם תעזרו לי!

KEiN

New member
כמה עצות קטות לדרך ארוכה ../images/Emo41.gif

First
א הייתי ממליץ לך להצהיר על כך שאת בכלל קשורה איך שהוא לאנשים שהם חולמים צלולים טבעיים, כי אישית אני מחסל אותך! Second
רישמי יומן חלומות, רשימה= שחזור. בזמן הקיצה אנחנו עוברים למצב עירות, והחלומות נשכחים. לכן כדאי לקום ברוגע לנסות לשחזר את החוויות האחרונות שעברו עליך- ואז לרשום כמה שיותר פרטים! כמה שיותר! רשימה! ולא לדחות את הרשימה, איך שאת קמה! את תראי שהפרטים צפים להם לבד תוך כדיי.

eitangefen

New member
עצה קטנה

אני מבין אותך גם אני כשהתחלתי לרשום יומן חלומות התעוררתי בבהלה משעון מעורר וזה ממש ביאס אותי עד שיום אחד אבא שלי היה צריך את השעון אז השתמשתי בשעון של הפלאפון ולהפתעתי גיליתי שהוא מעיר ממש טוב בניחוחות כזו (אתה שומע אותו אפילו בחלום לשנייה ואז מתעורר) אז זאת העצה שלי ודרך אגב רק רציתי להגיד לכמה מכאן שלא כותבים יומן חלומות (המממ לוסיד...) שזה ממש עוזר והחלומות שלי הפכו להיות ממש מציאותיים

KEiN

New member
כן!

זה בגלל שהא מתחיל חלש ומתגבר! זה מעולה זה כאילו ´עוקר´ אותך מהחלום דרך חוש השמיעה! מעולה!

LucidGuess

New member
טיפים לזכירת חלומות

הכי חשוב זה שכאשר את מתעוררת תישארי תמיד עוד 10 דקות בערך במיטה ותנסי להיזכר בחלומות שלך בלי לינדוד עם המחשבות ( זה מאד מאד חשוב! אל תינדדי עם המחשבות! ) זו שיטה פשוט מעולה ואני זוכר איתה חלומות כל בוקר אפילו בלי יומן! חשוב מאד שתירשמי את כל החלומות שלך ביומן החלומות מיד כשאתה קמה מהמיטה! רישמי מפורט כל מה שאת זוכרת! חשוב לישון לפחות 7-6 שעות בלילה! יותר שינה = יותר חלומות! שעון שמצלצל בהתחלה חלש ולאט לאט מתגבר טוב הרבה יותר לזכירת חלומות משעון שמיד מתחיל בצילצול מחריש אוזניים! בהצלחה! Lucid

HowIWish

New member
וואלה

עכשיו שאני חושבת על זה, כשהתעוררתי כדי לנסות ווילד זה היה דרך הפלאפון ובאמת הרגשתי אותו מצלצל בחלום! בימי שבת אני גם זוכרת הרבה יותר חלומות, אולי בגלל שאני מתעוררת לבד ולא ע"י ה´ירין! קומי!!!!´ המסורתי של אמא שלי...

full soul

New member
לא הבנתם...! ../images/Emo7.gif

ניהלתי יומן חלומות במשך חודש בערך וזה עבד מצוין עד ש... התחילו הלימודים ושעות 0 ועבודה ו... ו... ואני ישנה מעט בלילה ומתעוררת עיפה, לא כמו בקיץ ובחגים שהייתי מתעוררת בסבבה, עוצמת עיניים, נזכרת בחלומות בנקודות כלליות, מתחילה לרשום ואז הכל היה חוזר אלי לפרטי פרטים! עכשיו אני פשוט מתעוררת ומרגישה כאילו לא חלמתי כל הלילה אף לא חלום אחד!
(מה שהבנתי שמבחינה מדעית לא אפשרי כי אנחנו חולמים תמיד, תקנו אותי אם טעות בידי...). kein, הבחור הזה (שצלול טבעית...
) היה פעיל כאן בפורום לפני קצת יותר משנה. לילה טוב, ותודה לכולכם.

KEiN

New member
איפה הוא?

אני יקרע אותו! חח שמעי את כנראה צריכה להתעורר יותר ב´סבבה´
מה אני יגיד לך... תנסי לגיד לעצמך לפניי השינה: ´כשאני התעורר אני יזכור את החלומות שלי´ ותתכווני לזה!

HowIWish

New member
שאלה קיין

לא קשור לכלום, אבל לא נורא- כתוב בחתימה שלך If you love someone set him free set him free. אז אם אני אוהבת מישהו אני צריכה לעזוב אותו?! למה?! אמרתי לך לא קשור לכלום!

KEiN

New member
../images/Emo13.gif

אם לא צריכה לעזוב אותו, את צריכה לשחרר אותו, לתת לו חופש וחופש בחירה, אהבה לעולם לא תתממש תחת כפיה. אם את נורא אוהבת מישהו, שחררי אותו! אם הוא אוהב אותך הוא יבוא לבד. חוק לחיים!

buffstar

New member
if u love someone set him free"

if he don´t come back hunt him and kill him" סורי לא יכולתי להתאפק...

ofir_y

New member
וכמובן שמובן מאליו שאם השיטה הנ"ל

לא עובדת לוקחים מהארון את הרובה של אבא ומשחררים אותו לחופשי....

HowIWish

New member
איי איי איי...

הממ אם אני כבר פה, אולי אני אשאל אותכם משהו (תודה קיין שגרמת לי לתהות על זה!) אם אני אוהבת מישהו אבל הוא לא בא להגיד לי שהוא אוהב אותי, האם זה בהכרח אומר שהוא לא אוהב אותי? (תזהרו עם התשובה שלכם... אני עלולה לפעול ללא מחשבת תחילה) (אל תדאגו אני אשלח לכם את השאריות בקרטון)

ofir_y

New member
הסבר

זה שאת אוהבת מישהו, לא משפיע על הרגשות שלו אלייך בד"כ... אין תשובה, תצטרכי לשאול אותו.

LucidGuess

New member
ואוו איזה תאוריות יש לך.....

לפי התאוריה שלך אז כל ילד בבית ספר שלך שאת מאוהבת בו צריך לבוא להגיד לך שהוא גם אוהב אותך כי אחרת זה אומר שהוא לא אוהב אותך.... תגידי זו תאוריה שפיתחת בעצמך? את נוהגת ללכת לכל אחד שאת מאוהבת בו ולהגיד לו "שמע אני אוהבת אותך"? ככה זה הולך איפה שאת גרה? אם זה ככה אז נראה לי שהייתי צריך כבר להגיד לפחות למליון בנות שאני אוהב אותן...
Lucid

HowIWish

New member
הממ

זאת לא התאוריה שלי! רק חשבתי... נו טוב, אתם בנים לא? (לא?!) אז אתם צריכים לדעת! לפחות עכשיו אני יודעת שיש סיכוי שהוא אוהב אותי... יש לו... עיניים... מהממות...................................

KEiN

New member
אוי איך אני מתגעגע

לתקופה הזאת... תקופת ה-"האם היא אוהבת אותי??" רגע... אני בעצם עדיין חיי שם..
תודה שהזכרת לי!
ליל"צ

KEiN

New member
על אהבה

אני הייתי מעדיף להשתמש במילה מחבב, בתור ילד בן 13. בחיים, אבל בחיים, לא הייתי מצליח לאגור מספיק אומץ, ביצים ושאר ירקות כדיי להנחיט כזאת מכה על ילדה אחרת. למשל, תחשבי שהוא מחר בבוקר בא אליך ואומר לך ´אני אוהב אותך´ את סתם לא תדעי מה להגיד ולא תדעי איפה לקבור את עצמך [ולא, זה לא כמו בסרטים], הוא יתבייש ויפגע כי לא הגבת כמו שהוא ציפה- הכל נדפק. זה דבר יותר מסובך, הוא צריך לשלוח רמז פה ושם- לדבר איתך פה ושם- ובסוף כשהוא ירגיש קרוב מספיק לדעתי הוא גם יגיד לך מה הוא מרגיש כלפיך... בקשר לחתימה שלי, אם תלחצי עליו להחליט בקשר לרגשותיו אליך, הוא ידחה אותך, שחררי אותו {אל תתקרצצי} והוא יבוא לבד- תאמיני לי זה עובד {יש כאלה שמעדיפים לקרוא לשיטה הזאת ´קשה להשגה´}.

למעלה