שלום לכולם.......

תותי 4

New member
שלום לכולם........./images/Emo41.gif

היום שלחתי את הילד פעם 1 אחרי שנה וחצי שאני איתו לגן.... היה מאוד קשה אפילו היסטרי מאתמול אני רק בוכה... משמחה מעצב מגעגוע אליו...מי ישמע נסע להודו.... כל כך ריק ושקט שהוא לא פה,ולי אישית כל ההיסטריה נורא מוזרה אני לא זוכרת את עצמי רגשנית כזאת.תמיד הכל הפנמתי...ופתאום הכל יוצא החוצה בלי שליטה... לפחות אני אסירת תודה שזהו ילד של נקיון ולא של שימוש... זהו שיהיה שבוע נהדר לכולנו.....קצת שקט פה....לאן כולכם ברחתם?.....

אהלן אמא תותי...

ברוכה הבאה לעולם ההורים שמגיל קטן נאלצים להפרד לכמה שעות מהגוזל שלהם. תותי מתוקה...ילד חייב להפרד מההורה על מנת "לגדול". אל תשכחי שלצד העצב הוא גם הולך ללמוד דברים חדשים והעיקר ללמוד לחיות בחברת ילדים באותו גיל. הוא ילמד שירים חדשים, יתרגש מהחולצה הלבנה בימי חג, למרות שלא יודעת בן כמה הבן שלך, אני מתארת לעצמי שאם מסתכלים על הכל בעין חיובית, כל זה יהיה לברכה. לא אשכח - ודי התלבטתי אם לספר - את היום הראשון של עודד בגן. יו..... נשכחות!!!! הלכנו ביחד יד ביד ושנינו התרגשנו מאוד. הוא היה כל הזמן לפני זה עם מטפלת דוברת ספרדית שגידלה אותו על הבסיס ה"ארגנטינאי". היה כמובן רגיל לאכות ארגנטינאי... לשיר בספרדית... והנה אמא הבינה שכדי לפרנס את המטפלת היתה חייבת לשלם מחיר מאוד יקר, להפרד לעוד ועוד שעות ממנו. אז הלכנו ב-1/9 לגן... בכה המון כדי להפרד ממני באותו בוקר... ואני בוכה יחד איתו. אמרו לי ללכת... וכולי נשברתי... אבל כשחזר כבר חזר עם שיר אחד... ושרנו ביחד והיה כיף. אני מאחלת לך שיהיה כך ביום הראשון שלכם. בכל אופן, קבלי חיבוק ענק וניגוב הדמעות... זיכרי... כאך הוא יתחיל לחיות!!! שימחי עבורו שהוא הוא ילד של ניקיון, עם הרגלים בריאים, רק תזכירי לו - ולא משנה מה הגיל, שבעוד כמה שעות הוא יראה אותך שוב. אוהבת אותך גלית רק שאמרו לי שהוא לא אכל כלום.

תותי 4

New member
אליאלה יקירה.......

ראשית תודה על מה שכתבת...טוב לדעת שאני לא לבד פה... אתמול האמת היה נהדר הוא יתקלם מהר מכפי שחשבתי...ניפרד בקלות... וחזר מאושר...... הוא בן שנה וחמישה חודשים...אני חושבת שלי רק יותר קשה מימנו פתאום הבית ריק, במשך כל הזמן הזה הוא היה רק איתי בבית....אבל נכון כמו שאמרת הוא צריך לראות עוד דברים חוץ מהסינר של אמא... לפחות עכשיו אני יצא לעבוד ...בתקווה שהמצא עבודה.... באהבה שלך תותי......

קשכפית

New member
שלום לכולם גם ממני ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif

תותית, בטח שאת מתגעגעת לתינוק שלך, אם אנחנו התגעגענו ל-2 חתולים מפורעשים עם זנב ופרווה שמלכלכת לי את הבית (אני בהיסטריה מליכלוך) אז יש לך לגיטימציה חוקית להתגעגע לפרעוש הקטן (שם חיבה לא להעלב
). נדמה לי שמה שאת מתארת זה כמו סיפורים של הורים שפתאום הילדים שלהם גדולים ופורחים כמו אפרוחים מהקן... גם כשהוא ילך לצבא תרגישי שזה התינוק שלך מן הסתם... ותסרגי לו סוודר ?? אמל´ה שכמוך. שלך קשכה הכפית

למעלה