שלום לכולם...

שלום לכולם... ../images/Emo39.gif

אינכם יכולים לשער כמה אני שמחה לראות שהוקם סוף סוף הפורום הזה... אם יש דבר שעצבן את נטע בזמן האחרון, זה בוודאי ההתקרצצות שלי עליה עם "נו, מתי תפתחו את הפורום??"... אז סוף סוף זה קרה, המנהל (הנעלה) של פורום אורט (הנעלה) כאן, ואני כמובן לא יודעת עד שאני נכנסת בתמימותי לעמוד הפורומים של תפוז בחיפוש אחר פורום חדש אחר "פאנפיקים"... הספקתי לקרוא כמה שירשורים לפני שכתבתי את ההודעה הזאת, ולכן אכתוב כאן תגובה מרוכזת:
בעניין ה"פ ושרה"ט, אין לדעתי שום השוואה. הביקורת שנכתבה ע"י מישהו שהסניליות הקשה שאני לוקה בה מוחקת את שמו מזכרוני כרגע מצוינת, וקולעת כמעט בדיוק לדברים שאני חשתי בקריאת הספר. יש לי ביקורת רבה גם לטולקין בקשר לעומקן של הדמויות (ערכן של הנשים הוא לרוב ביופיין, גבר טוב=גבר לוחם וכו´ וכו´, לא אכנס לפרטים כרגע), אך איני מוצאת כל השוואה בין רולינג לבין אבי הפנטסיה המודרנית. השוואה כזו היא חוצפה לשמה. ובאמת, מדוע להשוות? מה הטעם בצעד כזה? אין כל קשר בין ה"פ לשרה"ט, זה כמו להשוות בין בטטה לחסה (אוי, אני אובססיווית לחסה...). אין שום קשר ביניהם, מלבד זה ששניהם משתייכים לז´אנר הפנטסיה; ואף זה נתון לוויכוח. אין שום צורך ליריבות בין פוטריסטים לטולקיניסטים. הייתי פוטריסטית בעבר, אך זה עבר לי כבר לפני זמן רב, ואני חושבת שהתבגרתי מאז. לעומת זאת, הטולקיניסטיות שלי לא תעבור לעולם. אין בי שום תחושה של יריבות לפוטריסטים, ולמעשה אני די נגעלת מאנשים שחשים כך.
לגבי ארוון ואאווין: אני מאמינה שסיפור הנוגע לארוון לא משתלב בסיפור הסובב כולו סביב קורות חברי האחווה. ייתכן שפועלה של ארוון רב מהידוע לנו. קשה לי להאמין בכך, משום שדבר כזה היה מין הסתם נודע לנו בדרך כלשהי, אך אנו איננו יכולים להצהיר בביטחון שאנחנו יודעים שארוון היא בטטה-תופרת דגלים-הוביט במסווה. אני, בניגוד לרובכם ככל הנראה, לא חשה חיבה מיותרת לאאווין. לחימה והרג הם דברים הדוחים אותי, אלא אם כן הם נעשים למען הצדק ולאחר שנכשלו כל האפשרויות האחרות. נראה שהדבר היחיד המניע את אאווין לעשות את המעשים האמיצים שעשתה היה תהילה. אאוווין פשוט קצה בחייה כעוזרת למלך, ורצתה ששמה יושר בשירים. זו לא מטרה ראויה בעיניי. אני מאוד רוצה לעסוק במשחק, אבל לא בגלל האפשרות הקלושה שאהפוך לסלבריטאית, אלא מפני שהמשחק עצמו חשוב לי.
כן, אני יודעת, אין לזה שום קשר, אבל אני חייבת לציין ש אני זו ששכנעה את נטע להקים פורום טולקין.
נו, מותר לי לטפוח לעצמי קצת על ההשכם לא? אף אחד אחר לא עושה את זה בכל מקרה LOL
טוב, הגיע הזמן להפסיק לקשקש (ולהתחיל לחכות לתגובות
) אוהבת Galadriel

Nomaed Dominus

New member
היי היי היי!!!

אני חושב שגם לי יש איזשהי תרומה קטנה להקמת הפורום... גם אני התקרצצתי לנטע, ועדיין יש לי ב-HOTMAIL את ההתכתבויות (הלא רבות, אבל אני מקווה מועילות)
אבל זה משנה מי או מה, העיקר שכן! :)

Lambengolmo

New member
באר החתימה

אני מניח ש: Norsk - נורדי Arysk - ארי Blek - שחור Metal - "מוסיקת" מטאל

Nomaed Dominus

New member
חחחחחח ../images/Emo6.gif

עזוב, זאת בדיחה... בדיחה של בלאקרים... (BLACK-METAL) ולמה מוזיקה במרחאות?!

Lambengolmo

New member
בשל אי-חיבתי למטאל

מטאל זה לא ממש מוסיקה, זה רעש... כל אחד וטעמו הוא.

Nomaed Dominus

New member
בהחלט עניין של טעם.

אבל זה לא פורום מוזיקה ולא נעסוק בזה פה... (אגב לא נראה לי שאתה יכול להגיד שזה רעש, כי לא נראה לי שבאמת שמעת פעם מטאל חוץ מאולי METALLICA ב-MTV..., אבל לא משנה... למרות שזאת מוזיקה מורכבת, לא חייבים לאהוב את זה... עוד פעם - גלישה לאוף-טופיק)

Elenwe

New member
תתפלא אבל שמענו כבר בלאק מטאל ../images/Emo5.gif

וזה גם לא לטעמי. אני מעדיף דברים אחרים, מוזיקה סקוטית, אירית... ומזרחית

Nomaed Dominus

New member
סקוטית, אירית, נורווגית...

גם אני אוהב... ואפשר לשלב בזה גם גיטרות חשמליות... ותאמיני לי, זה נשמע מצויין... אבל - עניין של טעם... לא להתוכח... OFFTOPIC... דיי!!!

Elenwe

New member
אחי איך שאתה רוצה, אבל אני גבר!

יותר נכון אדם בן 22.

Nomaed Dominus

New member
אופס, Sorry... ../images/Emo4.gif

טפשי מצידי שלקחתי את הניק-ניים בתור מילה אנגלית... מבלבל... היית עושה Elenwë ואז לא הייתה בעיה... עזוב, סתם פאק שלי...

Lambengolmo

New member
דווקא אז היתה בעייה יותר גדולה, שכן

Elenw&euml היתה אשת טורגון.

Nomaed Dominus

New member
כן, אבל אם היה ë אז לפחות הייתי

יודע שהכוונה לקרוא את זה לא באנגלית או משהו... ובכלל, למה לגבר לקרוא לעצמו על שם אישה?!

ארוונוש

New member
ברוכה הבאה בצל קורתנו!

בעניין ה"פ, אני מסכימה עם כל מילה. ובעניין ארוון ואאווין... בקשר לאאווין אני פחות או יותר מסכימה, למרות שאני בכל לא יכולה שלא להעריץ אותה. וארוון-נכתב עליה במפורש שהיא חכמה. תפירת דגלים במשך שנים היא לא דבר שרוחשים בעזרתו חוכמת חיים. עם עם סבתא-סבא-אבא כמו שלה, לא נראה לי הגיוני שהיא תהיה חסרת השכלה וניסיון ותשב לתפור כל חייה כמו סתם אלפית פשוטה. בברכה, ארוונוש.

פרמיר

New member
איזה סבא וסבתא?

סבא וסבתא שלה מצד אבא הם שניהם אדירים וגדולים. מצד אמא... סבתא שלה מדהימה, יפהיפיה, אמיצה וכו´... וסבא שלה הוא כמוה: בטטון פסיווי...

פרמיר

New member
קלבורן, דאאאא!

אלרונד התחתן עם קלבריאן, הבת של קלבורן וגלדריאל.

למעלה