שלום לכולם!

MYAMANOR18

New member
שלום לכולם!../images/Emo39.gif

שלום חברים, אני מיה ואני צריכה עזרה... מקווה שהגעתי למקום הנכון. לאבא שלי יש שותפים רבים בעבודה שמדברים בשפה הרוסית, לכן הוא רוצה ללמוד בבית את השפה היכן אפשר למצוא קלטות ללימוד רוסית (לקנייה או להשכרה)? אשמח אם תעזרו לי, תודה רבה והמשך סופ"ש נעים מיה

תגובה

להגיד לך את האמת השפה הרוסית נחשבת לאחת מ 10 השפות הקשות בעולם, שלא לדבר על הקושי של בן-אדם בעל מבטא ישראלי לבטאות חלק מהאותיות או הקישורים שיש ברוסית, אז מאד קשה לי להאמין שאפשר פשוט לקחת קלטת וללמוד, לדעתי עדיף לו לשאול את החברה שעובדים איתו, איך אומרים את זה ואת זה ,ואיך מבטאים בצורה הנכונה, אחרי שהוא ילמד את החלק שהוא באמת צריך כדי לתקשר איתם בצורה הבסיסית זה ילך לו יותר בקלות. אני מקווה שעזרתי.

:)

להגיד לך את האמת אבל לא התעמקתי בנושא אבל אני יודע בוודאות שיפנית וסינית נכללים בהן

כנראה...

כנראה בגלל שהמוצא של השפות שונה מאד מכל שאר השפות, וקשה להבין את הרעיון שעומד מאחורי הדקדוק של השפה

g I L 20

New member
לא הבנתי.

המוצא של אילו שפות? של סינית ויפנית? מהן כל שאר השפות? כל השפות שהן לא סינית ויפנית? מה זה אומר להבין את הרעיון שעומד מאחורי הדקדוק של השפה? איזה שפה, הנלמדת--הסינית ו/או היפנית? אתה כותב בצורה מעורפלת וקשה לי להבין על פי מה כתכת שרוסית היא אחת מעשר שפות הכי קשות בעולם. לפי מה נקבעת רמת הקושי? האם אתה מתכוון שישנם קשיים בלמידת השפה או שבלתי אפשרי ללמוד אותה? האם אתה מתכוון שללומד הרוסית ששפת האם שלו היא אנגלית או עברית למשל, יהיה קשה מאוד ללמוד רוסית? ושללומד יפנית או סינית ששפת האם שלו היא אנגלית או עברית יהיה קשה מאוד ללמוד סינית או יפנית? אתה מתכוון להבדלים בין סינית ועברית ורוסית ועברית בבואך לדבר על הקשיים בלמידה? או על קשיים אחרים? אני לא הבנתי למה אתה מתכוון ועל סמך מה אתה מתבסס.

בקיצור

כל מה ששמעתי שרוסית זאת אחת מ 10 השפות הקשות בעולם, שום דבר מעורפל ומסובך, פשוט ככה. קשה ללמוד בגלל הדקדוק.

הממ...

אף פעם לא התעמקתי בנושא אבל אני יכול לברר אם זה כל-כך מטריד אותך

danochka

New member
ניחוש

נראה לי שאבא שלה רוצה ללמוד רוסית בלי ליידע את השותפים הרוסים שלו על זה.

למעלה