שלום לכולם

שלום לכולם../images/Emo39.gif

אני עומדת להיות פונדקית ב"ה ולא מזמן סיפרתי זאת לאחת הדודות שלי,שהיא אפשר להגיד לא פרמיטיבית.היא אמרה לי שהייתי צריכה לעשות זאת בשקט לא לספר על שלב זה שבחיים שלי לאף אחד. לבקש מהזוג לחיות אצלם או שישכירו דירה עד סוף התהליך. אני רוצה לדעת האם קיימת אפשרות כזאת? והאם יש זוג\ות או פונדקאית שעשו זאת? מה אתם אומרים על מה שדודתי אמרה לי? אשמח לכל מידע,ודעה לגבי הנושא.

רצינית שלום.

קודם כל בהצלחה רבה! לא מכירה פונדקאיות שהיו צריכות להסתיר את המידע הזה עד כדי מגורים רחוקים . אני מכירה סיפור אחד על פונדקאית שהסתירה את כל סיפור הפונדקאות מכווולם , אפילו מהמשפחה הקרובה שלה , אבל אם היית שומעת אותה היום , אחרי שנה מהלידה , היא חוזרת בפעם השניה לפונדקאות , היא כ"כ מצטערת שהיתה צריכה להסתיר את הפונדקאות , הכאב שהיא חוותה , שמירת הסוד "הנורא" , שום דבר מזה לא עשה לה טוב ,אחרי הלידה היא סיפרה לכולם שהעובר "שלה" מת. היום בפעם השניה שלה היא חווה "פונדקאות מתקנת" , כולם יודעים ו"כולם יכולים לקפוץ לה". אל תשקיעי אנרגיות מיותרות בלהסתיר. אני מאמינה שאם החלטת שאת הולכת להיות פונדקאית , את שלמה עם עצמך ואף אחד לא יעצור בעדך. תזרמי , ספרי לאנשים החשובים לך , קבלי תמיכות , ודעי לקבל ביקורות . ושוב - בהצלחה. ד.א אני זוכרת את הפעם הקודמת שלך בפורום , שהתייעצת לגבי תרומת ביצית לזוג- מה נגמר עם הסיפור הזה? הסכמת?

שלום לך חדcוורית

קודם כל תודה על התגובה. אני לא מסתירה מאף אחד שום דבר ולא מתכוונת להסתיר.אני בטוחה בעצמי ובמה שאני עושה.פשוט דודה שלי כניראה חושבתשזה יכול לבייש את המשפחה. לגבי תרומת ביצית,אני לא הבנתי את האם המיועדת אז נילחצתי.כניראה תיהיה תרומת ביצית מגורם שלישי. שוב תודה על התגובה.

זיוה24

New member
החד אורית המקסימה

קראתי את תשובתך לרצינית, אני רוצה להגיד לך שאת כזאת סבבה ומקסימה ואחת שעושה מה שהיא מרגישה ולא דופקת חשבון למישהו. בעיני זאת ממש לא בושה, בעיני אחרים זה לא מציאותי ואני כאילו שנמצאת בעולם שלי והחלטתי שאני רוצה לעשות את זה וזה יעשה את הכי טוב בעולם. אוהבת אותך זיוה

לדעתי

ואקדים ואומר קודם כל כל הכבוד על ההחלטה שלך להיות פונדקאית את הולכת לעשות מצווה גדולה . שנית, וזו דעתי האישית כמובן, את חייבת לשנות את הגישה לגבי כל התהליך עצמו כי אחרת תהיה לך בעיה רצינית בהמשך. פונדקאות זו לא גניבה, זה לא עבירה על החוק ולא דבר שלילי אלא להיפך, זו התעלות, זה דבר נפלא, זה משהו שמילים לא יכולות לתאר...זכות גדולה ולכן את לא צריכה להחביא ולשקר לכל העולם. זה בטוח לא סחר מכר, לפונדקאית חיים משלה היא לא אמורה "ליפול" על הזוג . ויש לזה המון הסברים הגיוניים. זה לא בריא ולא לעניין לשני הצדדים לטעמי. את תראי שתהיי ככ גאה בעצמך והזוג בך. תקבלי תמורה ככ גדולה (ולא על כסף אני מדברת) אפילו את תהיי מופתעת לטובה. בהצלחה!!!

לחובקים חלוםם,שלום

תודה על התגובה. אני לא מסתירה מאף אחד שום דבר,ומסביבי כולם יודעים שאני אהיה פונדקאית,ורובם אומרים שזה צעד אמיץ.וחלקם אומרים שלא עושים ולא מוסרים ילד בשום מחיר. אני סגורה על זה 100% ואני כבר מכינה את עצמי נפשית לפעם ה-2. תודה לכם על התגובה.

מירבי*

New member
בהצלחה../images/Emo140.gif

לפעמים נדרש זמן לעכל, לא רק לך גם לסביבתך. זה שאת החלטית זה נפלא, לגיטימי להתלבט ואני מאוד מסכימה עם התגובה שכתבה לך חד )iרית, ההסתרה גובה מאיתנו מחיר נפשי יקר, התמודדי עם המציאות וכך יוקל לך.

למעלה