שלום לכולם

ZARINA1

New member
שלום לכולם../images/Emo39.gif

אני יודעת שמתי שהו אני אמצא את מה שאני מחפשת. השאלה הגדולה היא מתי? לכל מי שיש ספר פסיכומטרי של קידום 2004 שיצור קשר

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif לי יש ../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

אנקורי 2004...אחלה ספר ...
רוצה אולי ? אני אמכור אותו ממש בזול, אני אפילו אצרף לך בחינות שקיבלנו במהלך הקורס, אם כי הכל פתור <כלומר מקושקש>

ZARINA1

New member
אנקורי 2004 ../images/Emo99.gif

טוב מתאים לי. עכשיו מה הנזק? כלומר כמה זה יעלה לי?

ZARINA1

New member
תגובה למסר../images/Emo13.gif

תודה על תגובתך.
אני מאזור הצפון אבל כרגע זה לא משנה עדיין. מה שחשוב זה: -מה כולל איתו הספר? אז אוכל לתת מחיר.

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif ככה- ../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

יש את הספר השמן שיש בו את כל ההסברים על כל הנושאים בפסיכומטרי + תירגול לכל נושא. הכל פתור, אבל אני מוכנה לשבת ולסמן את כל התשובות <כלומר, אם מסומנת שם עכשיו תשובה מס' 2, אני אסמן גם את 1 3 4, וככה תוכלי להשתמש בספר לפיתרון שאלות, בלי לדעת את התשובות הנכונה מהסימונים שלי> אני יכולה לצרף 2 מבחני סימולציה, ואת מבחני החזרה שהיו לנו.. שזה בערך 3 או 4... החומרים הם של 2004...

ZARINA1

New member
אנקורי 2004 ../images/Emo39.gif

דרך אגב אם נגיע להסכם אין צורך לסמן את שאר התשובות. אני כבר אסתדר ככה. גם אין צורך למחוק את הקישקושים אם יש.
תודה על התגובה.

עמית22

New member
נצל"ש

אני מתכנן לגשת לפסיכומטרי של אוקטובר והצלחתי להשיג ספר פסיכומטרי משנת 2000. ההפרש של 4 שנים קריטי?

ZARINA1

New member
פיכומטרי 2000 ../images/Emo39.gif

תיראה אני לא ראיתי ספר פסיכומטרי שנת 2000 על כן קשה לי לענות על שאלה זו לעומקה.אבל אוכל לעזור ממה שכן ראיתי זה שנת 1994 ושנת 1998 ויש הבדלים. אומנם לא הבדלים דרסתיים אבל סיגנון שאלות שונה בלוגיקה מטמטיקה ומילולי. לתרגל זה לא רע.ואף רצוי אם יש אז למה לא כדאי לנצל? אבל אל הייתי מסתמכת על זה יותר מידי. הדברים כיום הם דינמיים ומשתנים האיתי מציעה לך להתעדכן בשאלות מהאינטרנט ולהשיג ספר כמה שיותר עדכני.

מצטער על הקטנוניות

דרסטיים ולא דרסתיים מתמטיקה ולא מטמטיקה הייתי ולא האיתי עברית היא שפה יפה חבל להרוס אותה.

yakirml

New member
אין הבדל משמעותי

לפחות לא בספרי קידום. רק שינויים בנושא ההיגיון והתעמקות חזקה יותר באלגברה בסיסית. אין שום שינוי באנגלית.

gabimaor

New member
הערה

לא יודע האם יש הבדל בספרים הספציפיים שיש לך אבל במבחן עצמו היו שינויים בארבע השנים האחרונות. אם יש לך ספר משנת 2000 אני חושב שגם אם יש בו את כל החומר (ואני לא בטוח בכך) הרי שהוא בטח לא שם דגש על מה שצריך. הייתי ממליץ בחום להשיג (לא חובה לקנות, בשביל זה יש חברים) ספר עדכני יותר.

gabimaor

New member
מספר שירשורים למטה

יש שירשור שנושאו התפתחויות אחרונות..... יש שם קצת מידע. בכל מקרה המבחן הפסיכומטרי הוא דבר דינמי ולכן יש שינויים בכל מספר מועדים. חלקם קוסמטיים וחלקם מגמתיים. קשה למנות את כל השינויים שנעשו בארבע השנים האחרונות אבל בהחלט היו שינויים.

yakirml

New member
ספרים ספציפיים ?!

ספרי קידום 2000 כמעט ולא שונים מספרי קידום 2004. אני בעצמי הופתעתי... אי לכך, במידה והתרחשו שינויים במבחן אלה הם אינם שינויים בחומר עצמו אלא ברמת קושי, באופן ניסוח שאלות ובנושאים שמתמקדים בהם יותר.

למעלה