שלום לכולם

Mורני

New member
שלום לכולם ../images/Emo39.gif

אני כבר הרבה זמן קוראת פסיבית של הפורום הזה מנסה ללמוד מבין כל הניתוחים שלכם קצת על גרפולוגיה . אזרתי אומץ לבקש מכם גם לנתח את כתב ידי . מקווה לקבל תגובות תמשיכו להיות פורום מעניין ופורה . מורן.

PreDirector

New member
דעה ראשונה:

מנומסת,נחמדה ויודעת להשתלב טוב בחברה. זהירה ומתכננת טוב לפני ש"קופצת למים" למרות שלפעמים פשוט בה לך לעשות מה שבה לך ולצאת מהפחד הזה. קצת מבולבלת וחסרת ריכוז. יש לך שאיפה עזה לשנות את עצמך ואולי גם לבחור איזשהו כיוון קבוע בחיים שלך, אבל הדימוי העצמי שלך קצת מפריע לך מה שמביא אותך לפעמים להסתגר בתוך עצמך...את לא אוהבת להאזר באחרים ומעדיפה לפתור דברים בעצמך. טוב ,מחלקת סימנים זה לא אני אז...אני יסיים פה. אגב אני חובבן ,חכי לדעות נוספות שאולי יאשרו את תוכן דבריי...

nili6

New member
סימנים.... כרגיל.

האמת שאני לא יודעת האם יש טעם במח' הסימנים, אבל הנה קצת מאוורר מאוד (מרווחים) (גם בין האותיות במילה גם בין השורות בין המילים עצמן- פחות. כמובן הנקודות הללו, לציון החולם (פעם אחת אפילו בטעות לציון השורוק כחולם) (במילה מוזר) התמקדות באיזור האמצעי, אין הפרש אורכי גדול שסעים ולעומת זאת חיבור שתי מילים למילה אחת זווית ימנית פלוס זווית ישרה מהירות משתנה לפעמים איטית לפעמים גדולה יותר תיקונים קצת מרושלים ניסיון לשמור על קו ישר וגם על שוליים ימניים ישרים אך ללא הצלחה מירבית שילוב של זוויתי ומעוגל נטייה להשמיט מדי פעם אותיות י' - קו מתחת לאות חתימה - רק שם פרטי עם התחלה של קו זוויתי הפונה לאחור כתב לא מחובר קיפוח פ' סופית חוטיות פה ושם בקצות האותיות ומן הסתם עוד, כרגיל.

Mורני

New member
בוקר טוב

חובבן ,אבל יש הרבה דברים נכונים ממה שכתבת תודה .

shamon51

New member
למה מציירת משולשים ../images/Emo35.gif

למה מציירת משולשים וממלאת אותם בצבע ? בהתחשב בעיגולים (כנקודה מעל "ו") ובצורה של החלק העליון של ה "ל" סימנים ל"מרידה ילדותית" מחשבות מסויימות מטרידות/מעסיקות אותך מפריעות לך בריכוז, וגורמות ל"בריחת המחשבה" לנושאים אחרים. הקשקושים נועדו לאפשר לך להתרכז. יתכן והמחשבות תלויות בדמות מסויימת שמגבילה אותך ודוקשת ממך להתנהג בצורה שונה ("בוגרת" כהגדרתו) שמעון

Mורני

New member
יש משהו בדבריך ..

הקישקושים נעשים תוך כדי עבודה ושיחות בטלפון אבל זה משהו שתמיד נעשה . אין פיסת נייר אצלי שאין עליה משולשים . רציתי לדעת אם זה אומר משהו תודה

shamon51

New member
"רציתי לדעת אם זה אומר משהו "

משולשים רומזים על אגרסיביות, כעס. בניגוד למשל לעיגולים שאומרים: טוב לב, אהבה, טוב לב. זה לא אומר שאצלך זה רק "אגרסיביות" או כעס אבל הדבר שמפריע לך מוציא אצלך את הצדדים הלא טובים. וצריך לברר עם עצמך או עם אותו מישהוא שמטריד את המחשבה. שמעון במאמר מוסגר: לכל אחד (אבל ממש לכל אחד) יש את הצדדים הטובים והרעים והשאלה היא אם ניתן לאחרים להוציא את הצד הרע שבנו. על פי הפסוק: "לכעוס = להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים"

למעלה