שלום לכולם

bar 1

New member
שלום לכולם../images/Emo39.gif

היום גיליתי את הפורום הנהדר הזה,ישבתי וקראתי את כל המאמרים והשכלתי! אני רוצה להודות לכל מי שעמלה וכתבה כי אינפורמציה שכזו,מניסיונן של אחרות לא משיגים בקלות. אני ובעלי בשלב ההחלטה,סוף סוף הוא מרגיש מוכן להתחיל לנסות, מאוד מטרידה אותי המחשבה על בחילות הבוקר,ראיתי חברות שיצאו מכלל תיפקוד במהלך השלושה חודשים הראשונים, ורציתי לדעת האם זה גנטי? אם אימי לא סבלה בהריון מבחילות ומהרגשה רעה האם הסיכוי שלי לעבור את החודשים הראשונים בקלות הם יותר גבוהים???

Galit29

New member
נראה לי שכל אחת וההרגשות שלה

אמא שלי כל הריון היה אחר ושונה עבורה (3 הריונות), אחיות שלי גם כן ממש לא אותו הדבר. ובקשר לבחילות ולהרגשה הרעה כולנו מתנחמות בזה שזה נמשך רק 3 חודשים (אצל הרוב) ובכל מקרה הכל שווה בשביל התוצאה. בכל מקרה ברוכה הבאה.

bar 1

New member
תודה רבה ../images/Emo140.gif

אם כך,כנראה שזה לא גנטי ורק צריך לחכות ולראות....קודם כל לדאוג להכנס להריון- דבר שנראה לי מלחיץ לכשעצמו.

tich

New member
ברוכה הבאה למחוזותינו

בחילות בהריון - תסתכלי על הצד החיובי: אני כמעט ולא עליתי במשקל בגלל ונראיתי נפלא בהריון.

לא בהכרח בכלל , מאוד אינדיבידואלי

אצלי למשל (הריון חמישי) מעולם לא היו בחילות ומעולם לא הקאתי, וחבל כי אני אוגרת שומנים וסוכרים שלא לצורך. אבל זה ממש לא מה שיימנע מאיתנו להכנס להריון. מאחלת לך שהייה קצרה בפורומנו.

סנונית 1

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

לדעתי עניין הבחילות זה הדבר שלאט לאט הכי פחות יטריד אותך. יטריד אותך מתי תכנסי להריון ושכל הבדיקות יצאו בסדר ושתכנסי להריון יטריד אותך מה שלום העובר וכו. שיהיה בהצלחה.

צהלולים

New member
ברוכה הבאה בר, ../images/Emo13.gif

הפורום הזה אכן מקסים ולומדים ממנו המון!!! מה עשו לפני עידן האינטרנט?? (איך נכנסו להריון?????
)

למעלה