שלום לכולם

New Life

New member
שלום לכולם../images/Emo39.gif

HI שמי גיא השתתפתי בכמה פגישות של הפורום מאוד נהנתי לפגוש אנשים חדשים ונחמדים כמוכם. עכשיו זה הפעם ראשונה שאני נכנס לפורום SO HI TO AVERY ONE אני מאוד שמח להיות פה אני חייב להגיד לכם שאני חדש בארץ ודי חדש בעולם החדש הזה וזה היה מאוד מרגש לפגוש את כל אנשים הכל כך נפלאים שנותנים לך להרגיש בבית ונוח עם כולם. אז אני מאוד מודה לכם על זה. הרקע שלי הוא מארצות הברית מחסידות מסוימת... עכשיו עשיתי עליה ומתגייס בקרוב. מקוה לגלוש בפורום הרבה.

hey guy!../images/Emo140.gif

היייי!!!!!!!!! איזה כייף לראות אותך פה! אני באופן אישי דורשת שתשתתף פה השתתפות פ-ע-י-ל-ה! איזה קטע שאנשים מצטרפים בצורה הפוכה. קודם באים למפגשי הטיש, אחרי זה באים לפורום... שמחה שסחבנו אותך לפה! מיכלית <עוד חדש! יוהו!>

דידית

New member
../images/Emo135.gif../images/Emo135.gifהי גאי!! (מערוץ 3:)

איזה יופי שאתה פה!!!!!!!!!!!!!!! סוף כל סוף. היה כיף לפגוש אותך ולדבר איתך ואני אשמח לראות אותך אקטיבי!(פעיל) בחרת ניק ממש יפה, ואני מקוה שתהנה פה. אנחנו פה בשבילך
דידית.

ברוך הבא ../images/Emo39.gif

אל תשלה את עצמך שתגלוש הרבה - בצבא לא מחלקים לפטופ, מחלקים חגור. אז תנצל את הזמן בנתיים... >ספל חמאה בשיתוף עם לבי<

adam222

New member
היי גיא, נעים לראותך...

שמח שאתה כאן איתנו, מקווה שההתאקלמות כאן תהיה לך קלה (יחסית
), Enjoy U R New Life - here too........

MooN of 1986

New member
שלום שלום לך גיא...

לא הייתי עדיין באף מפגש פורום, ככה שאני לא מכירה אותך... אבל לפי התגובות אני מבינה שאתה חמוד (
) מקווה באמת שתגלוש כאן הרבה(על אף שאני לא כאן, אני בטוחה שהאחרים יצליחו להעסיק אותך בזמן העדרותי..) בהצלחה בגיוס(אנחנו נלווה אותך לאורך כללללללל הדרך
אני טובה בלשלוח חבילות לחיילים
)

למעלה