שלום לכולם!
Hello everybody!

M i k e s F a n

New member
שלום לכולם!../images/Emo38.gif Hello everybody!

שלום חברים
מה שלומכם
יש לי בקשה לכולם והיא כאשר אתם כותבים הודעה, תשתדלו לכתוב אותה גם באנגלית, שמזל שלנו תוכל לקרוא ולהשתתף גם
חוץ מזה את החג אני יעבור כנראה בבית, מה איתכם
איפה עושים את החג
סבא
סבתא
דודים
דודות
או בבית
ועוד שאלה לי אליכם, האם נוח לכם להפגש ביום שלישי הבא
אני שואלת מכיוון שזה יום אחרי ערב חג.. זה מאוד חשוב. כי אם אין שיתוף פעולה גם מצידכם אז חבל לי בכלל לחשוב על פגישות מעריצים..
שיהיה לכולנו סופ"ש מדהים
אוהבת אתכם
סיג
Hello friends! how are you all? I'm asking from you all, when you writing messeges please write in english too, that our Mazal can read and write also. thank you. beside of that the holliday I'm going to spend at home, what about you? where you going to be? Grandmother? grandfather? anthes? uncels? at home? and another question, you want to make a meeting next tuesday?I'm asking because that it is one day after rosh hashana evening.. it's very important! Eerybody Have a good weekend! love you all! Sigal

mikebrant78

New member
../images/Emo73.gifהיי סיגל, מה שלומך?

אני מבין את בקשתך, אך צר לי, עד שאני מוצא זמן להקדיש לפורום הנפלא הזה, לא אתחיל לתרגם כל הברה, מלה או פיסקה ללעז. הבקשה כבדה מידי, שכן רוב הדוברים כאן עברית היא שפת אימם, יתר על כן יש פה כמה חברים בפורום אשר לא יודעים את השפה האנגלית על בוריה (עד כמה שהבנתי...). לאחרונה אני ממעט לכתוב אך כשאני מוצא את הזמן ומתיישב לכתוב אני כותב טקסט לא קצר. אני מצטער. שנה טובה! אלעד:) נ.ב. לעניין זה, איש הישר בעיניו יעשה.

qui saura

New member
שנה טובה אלעד וברוך השב

אתה צודק,קשה לכתוב באנגלית, לי לפחות, אבל משתדלים:)אני מבין שלוקח זמן לכתוב ואים די זמן.בכל אופן,שתהיה לך שנה טובהו מתוקה. לך ולכל חברי/ות הפורום:)

M i k e s F a n

New member
אלעד../images/Emo42.gif

קודם כל מה שלומך? איך העבודה? אתה יודע שאני תמיד שמחה לקרוא הודעות שלך בפורום
אם קשה לך לכתוב באנגלית, זה בסדר מצדי. שבת שלום לך, סיגל

למעלה