שלום לכולם

marik

New member
שלום לכולם ../images/Emo34.gif

בקרוב מאוד אצטרף לשורותיכם בחו"ל הרחק מישראל הקטנה. אז נעים מאוד וברוך עצמי. אהההה למי שממש חשוב - אני מגיע לפלורידה. יש כאן מישהו מהאיזור? מישהו מכיר?

CANADA1979

New member
Ok so tell about yourself and also

we have here people from the following countries and cities: CAnada (east coast and soon west coast, cause i'm moving), the USA San francisco, The Netherlands, England,Italy... and I think also Australia...oh and France... if i forgot a country please say something​

ro99

New member
ברוך הבא!

נראה לי שאנחנו כבר קצת מכירים מקפיצות שלי לפורום שלך.
אני אחת מהולנדים פה, דרך אגב.

marik

New member
אההה נכון

זאת את... חחח אפילו לא זיהיתי... מה שלומך?? לספר על עצמי?? טוב אז ככה - אני בן 24, ואני הומו גאה. אני טס לפלורידה ולעוד כמה מדינות שאני יגיע אליהם מאוחר יותר בערך בינואר. סך הזמן שאני יהיה בארה זה בין 4 ל-6 חודשים. אההההמממ... מה עוד מעניין אותכם? אה כן.. ואני מחפש אנשים מדליקים וחמודים פה באיזור... אם יש כאלה בכלל... אתם חושבים שהפלורידיסטים בכלל גולשים באינטרנט בתפוז או שהם כל הים שורפים את עצמם בים?

marik

New member
אהההה הנה אתה...

זה אתה החמוד שנדלקתי על ההודעות שלו כאן בפורום... אבל אתה ילד

itay82

New member
Are you talking to me?!

כולה שנה יותר צעיר ממך...!! וממתי אני חמוד? מישהו גילה משהו ולא סיפר לי?

marik

New member
מה לעשות...

אני אשם שההודעות שלך מדליקות אותי?? I CANT STOP SHAKING כמו שאומרת שאקירה יקירתי... חחחחח

itay82

New member
Are you talking to me?!

כולה בשנה יותר צעיר ממך! וממתי אני חמוד? מישהו גילה משהו ולא סיפר לי?

marik

New member
אתם הבאים בתור אצלי...

חחחחח בינואר אני מתכוון להגיע לסן פרנציסקו לאיזה ביקור מולדת בבירת הגייז. צריך קצת להכיר את השורשים של הגאווה שלי, לא?

marik

New member
כן בטח...

האקס האחרון שלי רצה שנעבור לגור שם... טוב שהוא חשב לחטוף אותי איתו לבית קטן בערבה... התימני הכוסון הזה... אחחחח

CANADA1979

New member
לא צריך וחוץ מזה....

Vancouver is in no way a little house in the prary.... It's a huge city... and a beautiful one... but it's ok we will survive without you???​

marik

New member
הלו הלו

אל תפגע לי עכשיו אני צחקתי איתך... לא התכוונתי לפגוע בוונקובר המדהימה. להיפך. אני חשבתי על זה ברצינות בזמנו - עד שהמניאק בגד בי. ואז זרקתי אותו לקיבינימט - שילך לגור בוונקובר לבד עם הכלבה שלו
חחח

marik

New member
אמן!

אני מבטיח להעלות תמונות משם... כשאני יהיה שם

למעלה