שלום לכולם

bigbird™

New member
סופית ..לתמייייד?

אז ברוך הבא..תיכף תגיע הועדת קבלת פנים...(חחחח
טוב אתה מכיר את הנוהל) איך היה במדינה הנידחת שנסעת לבקר שם? נהנת? שמעתי הבנות שם פצצות
וטוב לראות שחזרת בשלום...

[TNT]

New member
|../images/Emo65.gif../images/Emo151.gif../images/Emo77.gif../images/Emo78.gif../images/Emo21.gif../images/Emo72.gif

יאלה בלאגן ברוך השב |זיקוקים| |שמפניה ב 300 ש"ח| |קונפטי|

../images/Emo140.gifכמה נחמד שחזרת!

התחיל להיות פה קצת פרוע |זורקת את האגרטל הסיני העתיק לקיר|
ברוך השב

לתמיד...או לפחות עד הפעם הבאה

אני עדיין מתלבט לאן לנסוע לחופשת החורף שלי שתתחיל בעוד שבועיים, חשבתי על עולם האסגרד אבל וויתרתי על הרעיון. הצעות, מישהו?

thrall

New member
לי נראה ש.............

בשוודיה יש יותר חופשות מלימודים

Dark Storm

New member
טיול

שמעתי שבעירק נחמד בעונה הזאת, קצת מבלבל שם מאז ששינו את שמות הערים ל"בור מס' 1", "בור מס' 2"... אל תשכך לבקר במוזאונים של "בור מס' 5" - שמעתי שזה פצצה

MajorGad

New member
ברוך השב\הולך!!!

מה קורה צפניה? איך היה בארץ? נהנית קצת ממופעי התרבות שיש למדינה שלנו להציע? נהנית ממיכל זוארץ?
הגיע הזמן שנעשה משהו עם הפורום כי הוא נהפך להיות גוויה..
ולגבי טיול..חשבת על סקוטלנד או אירלנד? הארצות האלה נראות לי ממש מגניבות לטייל בהן!

MajorGad

New member
הקטע עם העציצים תפס חזק בפורום

צריך להגיש בקשה לתפוז להוסיף אייקון של עציץ מתעופף :)

MajorGad

New member
|דופק לך עציץ בראש|

זה כמו מלחמות הגירים בכיתה ז' איך שמתחיל שיעור אנגלית, כל אחד שולף את התחמושת ומתחיל לרסס...

bigbird™

New member
אחחחחחח

מלחמת גירים... עכשיו החזרת אותי לאליפות הגירים לשנת 93/94 היתה זו שנה יפה ומוצלחת במיוחד, אפילו הצלחתי להתחמק כמעט לחלוטין מעונש בגין ניפוץ גירים שנשכחו להם בתמימות...
ודווקא לאחרונה נכנסתי לכיתה באוניברסיטה שהיה בא לוח רגיל ולא מחיק והפלא ופלא היה לידיה מתקן עם ים גירים חדשים ושלמים..ומוזר אף אחד לא פתח במלחמה ואפילו ואני לא ניגשתי לנפץ גיר שלם על הלוח..מה אני אגיד לך להתבגר זו מחלה קשה
שמישהו ימציא כבר תרופה

MajorGad

New member
כשאני נזכר אין כמו שיעורי פיזיקה

בכיתה י' זאת הייתה הזירה האידיאלית. מורה שלא עושה כלום אם היא רואה אותך דופק גירים למישהו בראש אני זוכר כל יום שני היו 4 שעות פיזיקה ודוגרי הדבר הזה לא עובר עדיף כבר שיעורי ערבית שעה אחת עוד שרדנו מבלי להפריע אבל שלוש שעות הבאות מלחמת גירים כלל כיתתית חוץ משלושת החרשנים שם כולם השתתפו...

MajorGad

New member
ובקשר לניפוץ גירים

זה אצלי עבר בתקופה של הבגרויות עד אז הייתי תמיד רואה גיר שלם בבבבוווווםםםםם עושה חצ'קון לבן ללוח הירוק...זה כנראה באמת דבר שעובר עם הגיל

bigbird™

New member
גאוניייייייייייייי

חצקון על הלוח.....אתה מספר לי חוויות ילדות משלי פה |טוב ביגי להרגע כנראה שאתה בערך כמעט בדיוק ..כמו כולם|

[TNT]

New member
אצלנו זה לא היה גירים

אנחנו עשינו מלחמות טפוטפו השיא היה ב ז-ח (היום אני בי"ב) ולא מזמן יצאה לי להיות בכיתה שלי בחטיבת ביניים והתיקרה עדין מלאה פיצפוצי ניר לעוסים. זה מחזיק שנים!!!!

MajorGad

New member
אני לא אשכח

שבכיתה ח' כל שיעורי דוברי אנגלית היו שיעורים של הטסת מטוסים מנייר ומלחמות טפו-טפו והדבקתי עם טפו-טפו (אין כמו הקשים של מקדונלדס לטפו-טפו, דרך אגב) נייר לבית הפלוארסנט וכשחזרתי בכיתה י"ב להודיע לח'טניקים על הפסקה פעילה שאנחנו מכינים ראיתי את הפיצפוץ נייר עדיין דבוק שם, איך זה עשה חם על הלב
ועוד משהו בקשר לטפו-טפו נזכרתי שהיה שיעור של דוברי אנגלית ששני חברים שלי הכריזו עלי מלחמה ומילאו אותי כל השיעור וזה דווקא שיעור שניסיתי להקשיב בו..ככה שלא הגבתי ולא הגבתי ולא הגבתי עד שנמאס לי לקחתי את הטפו-טפו לקחתי חתיכת נייר מילאתי אותה ברוק זה ממש נטף רוק כשהכנסתי את זה לטפו-טפו ובבבבווווםםםםם ישר לתוך האוזן של אחד מהמתקיפים כל השבוע התפוצצתי מצחוק מאיך שהוא גירד את זה החוצה מהאוזן... וואי זה היה כ"כ מצחיק..
אחד מהקורעים...

aשרון

New member
אחחחחח משלי.........

אני זוכר(עוד בשנות השמונים), שתמיד שהיו ימי הולדת בכיתה, היינו כותבים על כל הלוח מזל טוב ענק כזה, ומציירים קשקושים כאלה מסביב. ובואו לא נשכך את רשימת התאריך בצדו הימני העליון של הלוח, יום ה', ג' אדר תשס"ד, 2002, 4, 15 . חובה כל בוקר

bigbird™

New member
../images/Emo6.gif

צריך להוסיף את זה לרשימה של ילדי שנות השמונים,גדול התאריך

למעלה